Εζίλ: “Να φτάσουμε στον τελικό”

Το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της εθνικής Γερμανίας στο Euro 2012 μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης έδωσε ο Μεσούτ Εζίλ, μιλώντας κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP μετά τον αγώνα με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι τα «πάντσερ» θέλουν να φτάσουν στον τελικό και δεν τους ενδιαφέρει αν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Αγγλία ή την Ιταλία.

«Το πρώτο παιχνίδι μου δεν ήταν τόσο καλό, αλλά σήμερα νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά, η ομάδα με στήριξε και έδειξα τις δυνατότητες μου. Τα πήγα καλά, αν και δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά ολόκληρη η ομάδα», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος παίκτης και μίλησε για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στα αποδυτήρια της ομάδας: «Μας συνεχάρη, επειδή παίξαμε πολύ καλά».

Καταλήγοντας, ο Εζίλ τόνισε: «Δεν έχει τόση σημασία αν θα αντιμετωπίσουμε την Αγγλία ή Ιταλία. Εκείνο που θέλουμε είναι να περάσουμε στον τελικό. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Καρεμπέ βράβευσε τον Γερμανό και δήλωσε: «Ήταν πολύ εύκολο να επιλεγεί, αφού έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης-πλέι μέικερ και κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook