Πιθανές αλλαγές από Ντελ Μπόσκε

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της Ισπανίας εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία, εξετάζει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», προσανατολίζεται να «ανακατέψει την τράπουλα» στον αγώνα με τους «τρικολόρ», για την προημιτελική φάση του Euro.

To πρώτο ερώτημα τίθεται για το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο στην άμυνα. Και αυτό γιατί ο Αλβάρο Αρμπελόα έχει γίνει δέκτης κριτικής για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στο τουρνουά. Πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Χουανφράν , ο οποίος όμως δεν έχει τόσες παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο.

Ο 62χρονος προπονητής προβληματίζεται και για τη συνύπαρξη του Τσάμπι Αλόνσο με τον Μπούσκετς , στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η Γαλλία είναι πιθανό να αγωνιστεί με ένα «καθαρόαιμο» επιθετικό και με αμυντικούς προσανατολισμούς, κάτι που ίσως αναγκάσει τον Ισπανό εκλέκτορα να «θυσιάσει» έναν εκ των δυο, ώστε οι «φούριας ρόχας» να εμφανιστούν πιο επιθετικοί.

Η πιο μεγάλη κουβέντα στο Τύπο της χώρας έχει γίνει για τον τρόπο και τα πρόσωπα που πρέπει να αγωνίζονται στην επίθεση και ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει αποφασίσει για το ποιους θα χρησιμοποιήσει βασικούς. Υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Τόρες, ο Φάμπρεγας αλλά και ο Νεγρέδο. Δεν αποκλείεται όμως να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Πέδρο στα δεξιά της επίθεσης.

«Ο Πέδρο είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις και είναι πολύ χρήσιμος για κάθε ομάδα», δήλωσε στη «Marca» ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον τρίτο χρονικά προημιτελικό του Euro στην «Ντόνμπας Αρίνα» του Ντόνετσκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook