Ινιέστα: “Kανόνας η νίκη”

Την άποψη ότι η εθνική Ισπανίας έχει μάθει να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ακόμη και αν δεν πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς με την Ιταλία για την προημιτελική φάση του Euro 2012.

«Στο παρελθόν δυσκολευτήκαμε και αποκλειστήκαμε. Τώρα δυσκολευτήκαμε, κερδίσαμε και είμαστε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε πετύχει κάτι εξαιρετικό σε μία συνηθισμένη κατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη είναι κανόνας για εμάς και μοιάζουμε να είμαστε ανίκητοι. Ωστόσο, μερικές φορές δεν είμαστε και χάνουμε, ακόμη και όταν είμαστε καλύτερη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα και μίλησε για την δυσκολία που έχει για μία ομάδα να προσπαθεί να κατακτάει συνεχόμενα τίτλους:

«Κάθε χρόνο γίνεται πιο δύσκολο, επειδή νίκη είναι πιο δύσκολη για εμάς κάθε φορά. Το έχω βιώσει στην Μπαρτσελόνα και τώρα το βιώνω στην εθνική ομάδα. Είναι εξίσου εύκολο με το να κερδίσεις τη διοργάνωση την πρώτη φορά, όταν δεν είσαι συνηθισμένος χρειάζεται να κάνεις νίκες και μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αυτό πετύχαμε με ην Μπαρτσελόνα και ελπίζω να το κάνουμε την εθνική ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook