Μπαλοτέλι: “Aφιερωμένο στην μαμά μου”

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για την δύναμη που του δίνει η οικογένεια του ενώ ευχήθηκε η νύχτα της Κυριακής να είναι καλύτερη από την χθεσινή

Η Εθνική Ιταλίας προκρίθηκε στον τελικό του EURO 2012 επικρατώντας με 2-1 της Εθνικής Γερμανίας χάρη σε δυο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος τα αφιέρωσε στην μητέρα του μετά το τέλος του αγώνα.

Σε δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό της Βαρσοβίας, ο Μπαλοτέλι τόνισε: “Αφιερώνω τα γκολ που πέτυχα στην μητέρα μου. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα κοντά της και της το είπα. Περίμενα καιρό αυτή την στιγμή, καθώς η μητέρα μου δεν είναι πλέον νέα και δεν μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια. Έπρεπε να την κάνω χαρούμενη και τα κατάφερα. Στον τελικό του Κιέβου θα είναι και ο πατέρας μου. Η οικογένεια μου και οι φίλοι μου είναι πάντα δίπλα και μου δίνουν δύναμη”.
Όσο για την δική του εμφάνιση και τον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Ισπανία ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε: “Ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου. Ελπίζω αυτή της Κυριακής να είναι ακόμη καλύτερη. Μακάρι να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά. Θα πρέπει πρώτα να ξεκουραστούμε. Δεν θα πρέπει να εκνευριστούμε με την κατοχή μπάλας της Ισπανίας. Μέχρι στιγμής είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε σκοράρει εναντίον τους και αποδείξαμε πως είμαστε ισάξιοι, αν όχι καλύτεροι. Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook