Μπαμπάς ο Μπαλοτέλι

Μπορεί να μην κατέκτησε το Euro 2012, με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, όμως τα νέα γι’ αυτόν ήταν ευχάριστα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι πληροφορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, Ραφαέλα Φίκο, ότι θα γίνει πατέρας! Το ζευγάρι είχε χωρίσει στις 29 Απριλίου και η Φίκο έμαθε ότι είναι έγκυος, στα μέσα του Μαΐου. Ο Ιταλός επιθετικός της […]

Μπορεί να μην κατέκτησε το Euro 2012, με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, όμως τα νέα γι’ αυτόν ήταν ευχάριστα. Ο Μάριο Μπαλοτέλι πληροφορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, Ραφαέλα Φίκο, ότι θα γίνει πατέρας!

Το ζευγάρι είχε χωρίσει στις 29 Απριλίου και η Φίκο έμαθε ότι είναι έγκυος, στα μέσα του Μαΐου.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη σύντροφό του πριν από το ματς των ημιτελικών με τη Γερμανία, και του ανακοίνωσε πως περιμένει το παιδί του.

Μετά από μία μικρή παύση στο ακουστικό, ο Μπαλοτέλι είπε στη Φίκο“Μου έδωσες τα πιο υπέροχα νέα στον κόσμο”.

Όσον αφορά το… πόσο καλός πατέρας θα είναι ο Μπαλοτέλι για το παιδί που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, η Φίκο είναι μάλλον αισιόδοξη:

“Ο Μάριο ποτέ δεν σταμάτησε να με αγαπά. Θα είναι ένας παιχνιδιάρης πατέρας, και ένας γλυκός σύντροφος. Αυτοί που λένε ότι ήθελα να “παγιδέψω” έναν πλούσιο ποδοσφαιριστή, πρέπει να το ξανασκεφτούν. Δεν χρειάζομαι τα λεφτά.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο θέλαμε αυτό το παιδί. Μου είπε τα Χριστούγεννα ότι θα ήθελε να με παντρευτεί και να κάνουμε παιδιά. Ότι έγινε, έγινε, και ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το παιδί θα φέρει το επίθετο Μπαλοτέλι με περηφάνεια” κατέληξε η Φίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook