Το ευχαριστώ του Μπολτ στην Μπάγερν

Ο Γουσέιν Μπόλτ ευχαριστεί την Μπάγερν Μονάχου για την επιτυχία του στους Αγώνες του Λονδίνου!

Ο Γουσέιν Μπόλτ είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά πλέον και της Μπάγερν Μονάχου! Ο λόγος; Γιατί ο «Βαυαρικός» σύλλογος έχει μερίδιο στις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και συγκεκριμένα ο γιατρός της!

Ο Χανς Βίλελμ Μέλερ Βολφαχρτ, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο γιατρός ο οποίος ανέλαβε την αποθεραπεία του σε τραυματισμό που είχε περίπου έξι εβδομάδες πριν την Τελετή Έναρξης.

Όπως αναφέρουν οι γερμανικές ιστοσελίδες ο Μπολτ επισκέφθηκε τον γιατρό της Μπάγερν στην κλινική που εργάζεται στο Μόναχο για να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή έτσι ώστε να είναι σε θέση να τρέξει.

«Έχει μεγάλο μέρος σε όλη την καριέρα μου. Πηγαίνω σε αυτόν από τα 18 μου, και από την πρώτη φορά που τον επισκέφθηκα με έχει βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν με εξέτασε αμέσως με καθησύχασε. Κοίταξε κάθε μυ μου και μου είπε: Μην ανησυχείς. Θα τα πάς περίφημα. Απλώς πήγαινε να προπονηθείς. Είναι ο καλύτερος γιατρός του κόσμου», τόνισε ο Μπολτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook