Αθανασιάδης: “Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά”

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως η Εθνική μας μπορεί να φτάσει ψηλά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πεπεισμένος πως η εθνική Ελλάδος μπορεί να φτάσει ψηλά στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο Έλληνας επιθετικός αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς επίσης και στους προσωπικούς του στόχους. Ο Αθανασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την Εθνική και το Μουντιάλ:
“Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό σύνολο, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Οι παραδοσιακές δυνάμεις, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία μπορούν να κάνουν τη διαφορά”.

Για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης:
“Θα έλεγα Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι. Βέβαια, σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση πολλά εξαρτώνται και από την πορεία που θα κάνει η κάθε ομάδα”.

Για τον ΠΑΟΚ:
“Αυτό το διάστημα προσπαθώ να γεμίσω τις μπαταρίες και να είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής, θα ξεκινήσουμε λογικά τέλη Ιουνίου μια δύσκολη, όπως πάντα, χρονιά με πολλή πίεση και μακάρι στο τέλος να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την κίτρινη κάρτα που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου:
“Πριν ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είχα στο μυαλό μου να μην δω κάρτα. Παρότι μέσα στον αγώνα έγιναν πάρα πολλά, έλειπα από όλα. Κι όμως είδα την κάρτα στις καθυστερήσεις και δεν το πίστευα”.

Για το αν θα αφιέρωνε κάποιο γκολ στην αγαπημένη του:
“Δεν πρόκειται ποτέ να αφιερώσω ένα γκολ στην αγαπημένη μου. Αυτά με τις καρδούλες και τα σχετικά μηνύματα με τα χέρια, είναι για άλλους, όχι για μένα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook