Κολιτσιδάκης: “Η Εθνική μας δεν θα παίξει για πλάκα και πάμε για την πρόκριση”

O προπονητής της Επισκοπής μίλησε στον Athletic Radio 104,2.

Για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στο EURO 2012 και το αυριανό ματς με την Γερμανία, μίλησε ο προπονητής της Επισκοπής Θανάσης Κολιτσιδάκης στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης:

Για την πορεία της εθνικής μας ομάδας στο ΕURO 2012 και την πρόκριση στα προημιτελικά

” Υπήρχε μεγάλη διαφορά στην εικόνα της εθνικής μας στο ματς με την Ρωσία και τα δύο πρώτα μας ματς με Πολωνία και Τσεχία. Στα προηγούμενα ματς δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο ματς με τους Ρωσους η εθνικής μας βρέθηκε υπό πίεση και αντέδρασε σωστά.  ‘Αλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της.

Το χρωστούσε ένα μεγάλο ματς. Μπήκε δυνατά και έδειξε από την αρχή στους Ρώσους οτι δεν θα ήταν ένας εύκολος αντίπαλος. Οι Ελληνες παίκτες έκαναν μία κατάθεση ψυχής. Ήταν μία τεράστια πρόκριση. Άξια και δίκαια.

Η εθνική αυτή είναι ποτισμένη με την επιτυχία. Στηρίζει το παιγνίδι της στην αμυντική τακτική και εκεί οφείλει τις επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια”.

Για τον προημιτελικό με την Γερμανία

” Δεν νομίζω οτι πάμε χωρίς άγχος. Πάμε για την πρόκριση. Δεν θα παίξουμε για πλάκα. Μας υπολογίζουν πάρα πολύ και οι Γερμανοί αν και είναι το λογικό φαβορί. Η Γερμανία έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένας δυνατός προημιτελικός. Είναι ένα καθαρά ποδοσφαιρικό ματς και δεν θα πρέπει να υπάρχει αποπροσανατολισμός. Θα χαρούν την πρόκριση για όλους τους λόγους. Καλή επιτυχία στα παιδιά”.

Για την Επισκοπή

” Πήραμε την άνοδο και δεν νομίζω οτι υπάρχουν μαγικά ραβδάκια αλλά μόνο δουλειά. Είχαμε ένα ξεκάθαρο στόχο, καλό υλικό και είχαμε επενδύσει για το πρωτάθλημα. Υπάρχει χημεία ανάμεσα σε μένα και την ομάδα και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους με το τριετές συμβόλαιο που υπογράψαμε. Συγχαρητήρια στον κ. Νικολιδακη και στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την στήριξη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook