Συνεχίζει ακάθεκτος με 4 γκολ σε ένα παιχνίδι ο Γιακουμάκης

Tο athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Ποδόσφαιρο

Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο)

Ακόμα μία εβδομάδα που εντυπωσίασε στην Ολλανδία, αλλά και παγκοσμίως ο Γιώργος Γιακουμάκης. Αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια τις περασμένες μέρες, όμως ένα από αυτά ξεχώρισε. Ο Κρητικός επιθετικός σκόραρε και τα 4 τέρματα της ομάδας του στην έδρα της ομάδας του Νίκου Καρέλη, Άντο Ντεν Χάαγκ (νίκη με 4-1), κάνοντας όλο τον κόσμο να μιλάει γι’αυτόν. Ένα παράδειγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μέχρι και η El Mundo Deportivo αποφάσισε να κάνει ένα αφιέρωμα για το φαινόμενο που λέγεται Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ το ESPN τον χαρακτήρισε «Giakoumagic».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VVV-Venlo (@vvv_venlo_1903)

Νίκος Καρέλης (Ντεν Χάαγκ)

Μπήκε στο 62ο λεπτό στην αναμέτρηση με την Φένλο και το show του Γιακουμάκη, ενώ στον αγώνα με την Αλκμάαρ (ήττα με 2-1) μπήκε στο 80’.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Έπαιξε την περασμένη Τετάρτη (13/01) στην Τούμπα στο ισόπαλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που έληξε 1-1, ενώ ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στην αγχωτική εντός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του ΠΑΣ με 1-0.

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Έμεινε εκτός αποστολής και στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τον Σα να ξεκινάει βασικός.

Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, βλέποντας μάλιστα και μία κίτρινη κάρτα.

Επαμεινώνδας Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

‘Έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0.

Αντώνης Ντεντάκης (Βόλος)

Μπήκε ως αλλαγή στο 46’ στη θέση του Περέα στο παιχνίδι του Βόλου με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό που έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Κώστας Προβιδάκης (Λαμία)

Πήρε φανέλα βασικού για ακόμα μία φορά, παίζοντας για 68 λεπτά στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη Πέμπτη (14/01), ενώ επίσης μπήκε στο φινάλε της αναμέτρησης με το Βόλο ως αλλαγή.

Μανώλης Τζανακάκης (Παναιτωλικός)

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα, με τον Τζανακάκη να μπαίνει ως αλλαγή στη θέση του Κωνσταντόπουλου στο 82’. Ο Αστέρας επικράτησε με 2-0.

Μανώλης Φαζός (Ιωνικός)

Η ομάδα του επέστρεψε επιτέλους στην δράση, με τις επίσημες υποχρεώσεις της Super League 2. Ο Ιωνικός μάλιστα ταξίδεψε στο Ηράκλειο, νικώντας τον Εργοτέλη με 1-0 στο Παγκρήτιο, όμως ο Μανώλης Φαζός έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Μανώλης Ρουσσάκης (Άρντα Κίρτζαλι – δανεικός από την Ξάνθη)

Η Ξάνθη επίσης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την πρεμιέρα της Super League 2, όμως ο Ρουσσάκης έφυγε δανεικός στη γειτονική Βουλγαρία για λογαριασμό της Άρντα, η οποία μάλιστα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Μηνάς Χαλκιαδάκης (Μποτοσάνι)

Ήταν εκτός αποστολής στο «διπλό» της ομάδας του με 1-0 στην έδρα της Πολιτέχνικα.

Γιάννης Ιατρούδης (Φόλενταμ)

Έπαιξε για 74’ στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Φόλενταμ με την Ντόρντρεχτ.

Ηλίας Κουτσουπιάς (Βίρτους Εντέλα)

Έπαιξε για 77 λεπτά στην έδρα της Κιέβο Βερόνα και την ήττα της ομάδας του με 2-1. Ο Ηλίας Κουτσουπιάς είδε και μία κίτρινη κάρτα στο 40’.

Μπάσκετ

Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)

Είχε 4 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 14:56 συμμετοχής απέναντι στην Ρίτας για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. Το Περιστέρι πήρε τη νίκη με 81-74.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (Παναθηναϊκός)

Έπαιξε για λίγο λιγότερο από 9 λεπτά κόντρα στην Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, ενώ δύο μέρες αργότερα (15/01) έπαιξε για 6:36 στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε με 100-74 για την Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επίσης έπαιξε για 7:46 στην Θεσσαλονίκη και το «διπλό» της ομάδας του επί του Άρη με 93-75 για το πρωτάθλημα, σκοράροντας και τρεις πόντους.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Νεβέζις)

Ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους της Νεβέζις στην ήττα με 82-78 από την Αλιτάους Ντζουκίγια. Πιο συγκεκριμένα, είχε 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε περίπου 28 λεπτά αγώνα.

Ιωάννα Κριμίλη (Σαν Φρανσίσκο)

Έκανε το πρώτο της φετινό παιχνίδι με μονοψήφιο αριθμό πόντων στα στατιστικά της. Σημείωσε 6 πόντους και είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι 1 κλέψιμο στην ήττα από το Γκονζάγκα με 76-52.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook