Ο… πρωτάρης και ο πολυνίκης!

Με αφορμή το χθεσινό δείπνο των δυο ομάδων για τον μεγάλο τελικό της Μ. Τετάρτης ανάμεσα στον Ρωμανό και τον ΠΟΑ ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο athleticradio.gr το άρθρο της ημέρας.

Μετράμε αντίστροφα για τον τελικό και σίγουρα άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον να δουν πως θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
Από την μια ο τυπικά γηπεδούχος Ρωμανός θα βρίσκεται πρώτη χρόνια σε μεγάλο τελικό και αυτό αναμένεται να του δώσει ώθηση στα πρώτα λεπτά και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό να μπει μέσα τρώγοντας… σίδερα για να πετύχει κάποιο γκολ.
Αυτό ίσως του φέρει την κούραση και του γυρίσει μπούμερανγκ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης καθώς μην ξεχνάμε και με ποιον παίζει….
Από την άλλη ο ΠΟΑ τέτοια παιχνίδι τα έχει μάθει πλέον. Ο πολυνίκης του θεσμού θα κοιτάξει να αυξήσει την διαφορά των κυπέλλων από τις άλλες ομάδες και να πάρει μια εκδίκηση από τον χαμένο περυσινά τελικό και πάλι από ομάδα της ΕΠΣΗ
Σίγουρα το φαβορί είναι οι… πράσινοι όμως σε έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν και ο Ρωμανός έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook