Παιδιά του ΟΦΗ

Αρθρογραφεί στο athleticradio.gr o φίλαθλος του ΟΦΗ Γιώργος Αλεξάκης.

Ένας  επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Μιχάλη Μπούση, πιστεύω ότι δεν ρισκάρει την επένδυση  που κάνει στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, αφήνοντας το κουμάντο σε 2-3 άτομα (όσο εμπιστοσύνη και αν τους έχει). Απεναντίας πιστεύω ότι έχει βάλει τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες  θέσεις  και στηρίζεται σε πολλούς και κατάλληλους.

Εξάλλου όπως λέει και ο λαός «τ’αμπέλι  θέλει αμπελουργό, το σπίτι νοικοκύρη».  Κι αν δεν «τραβάει» κάτι  το αλλάζει. Όλοι μαζί και ο κάθε ένας απ’ τη μεριά του έχουν καταλάβει πιστεύω, τι πρέπει να κάνουν  ώστε  η προσπάθεια να έχει  αίσιο τέλος.  Να έλθουν τα θετικά αποτελέσματα. Να  πετύχει το εγχείρημα.  Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός αν και μακριά ελέγχει πλήρως την κατάσταση και ξέρει τι κάνει.  Αυτό καταλαβαίνω  εγώ.

Οι πιθανότητες  να πετύχει  όλο αυτό   είναι  πάρα πολύ μεγάλες,  αφού   στα καίρια πόστα της ομάδας, είναι   «παιδιά» του ΟΦΗ και  ποδοσφαιράνθρωποι ολκής. «Παιδιά» που στην πλειοψηφία τους, οραματίστηκαν αυτό που πάει να γίνει στον ΟΦΗ,  όπως ο Γιάννης Σαμαράς,  ο Γιώργος Σαμαράς, ο Ηλίας  Πουρσανίδης  ο Νίκος Νιόπλιας κ.λ.π.  Το τι σημαίνει ο κάθ’ένας από αυτούς για τον ΟΦΗ δεν χρειάζεται να το αναλύσω, εξάλλου για όσους δεν γνωρίζουν, ή κάνουν ότι δεν γνωρίζουν,  υπάρχει και το internet. Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτοί,  είναι πολλοί. Θα σκεφτεί βέβαια κανείς διαβάζοντας τα παραπάνω, «μα καλά αυτά που γράφεις είναι τα αυτονόητα».  ΄Οντως και είναι και  οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ τα αντιλαμβάνονται.  Όμως υπάρχει και μια μικρή μερίδα (ευτυχώς μικρή) του κόσμου, που λέει (έλα μωρέ σιγά!). Το λένε και το γράφουν, άλλοι γιατί,  ενώ είναι φίλαθλοι του ΟΦΗ  «ο νους τους κάνει ζούφερα», που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και άλλοι γιατί απλά δεν είναι ΟΦΗ. ΄

Επίσης  αδυνατώ  να πιστέψω ότι,  τόσο ο Μπούσης όσο και οι άνθρωποι που τρέχουν  το οικοδόμημα που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα ΟΦΗ,   μαζεύτηκαν για να ΜΗΝ γίνει κάτι πολύ καλό. Επίσης θέλω να πιστεύω,  γνωρίζουν  ότι είναι μεγάλη  ευκαιρία στην ζωή τους,-κάποιοι  να γραφτεί το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας- και κάποιοι άλλοι να διαφυλάξουν το καλό όνομα που έχουν δημιουργήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. 

 Άμα δουλέψουν με αγάπη και ειλικρίνεια (και φαίνεται ότι το κάνουν), η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη.  Το μόνο πράγμα που θέλει προσοχή κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί  το όλο θέμα,  μόνο σαν μια άψυχη επένδυση.  Αλλά να αφουγκράζονται (που επίσης φαίνεται ότι το κάνουν) και  τους φιλάθλους του ΟΦΗ (την  οντότητά του δηλαδή) που ήτανε,  είναι και θα είναι εκεί να βοηθούν και να συμπαραστέκονται. Αυτούς που αποτελούσαν,  αποτελούν  και θα αποτελούν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας αυτής. 

Εξάλλου το λέει και το όνομά του ΄Ομιλος-ΦιλάθλωνΗρακλείου. 

Τα γεγονότα πάντως και τα μέχρι στιγμής έργα,  δείχνουν ότι βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο και τα καλύτερα έρχονται. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook