Ρε συ μπουκ, οι άλλοι δεν παίζουν ποδόσφαιρο?

Κι όμως, φίλε μπουκ έχω και άλλα να σου πω…   * Σου …χάλασαν το πάρτυ χθες Ρεάλ και Ντόρτμουντ στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων τους, γιατί αν ΄έσπαγαν΄ κι αυτές, 3/4 αποδόσεις κάτω του 1.60 θα πήγαιναν στον κουβά.   * Σήμερα έχεις πέντε (5) ματς κάτω του 1.50 και ετοιμάζεσαι για γλέντι… *Αν θες την γνώμη μου, Λίλ και Μπάγερν δύσκολα […]

Κι όμως, φίλε μπουκ έχω και άλλα να σου πω…

 

* Σου …χάλασαν το πάρτυ χθες Ρεάλ και Ντόρτμουντ στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων τους, γιατί αν ΄έσπαγαν΄ κι αυτές, 3/4 αποδόσεις κάτω του 1.60 θα πήγαιναν στον κουβά.

 

Σήμερα έχεις πέντε (5) ματς κάτω του 1.50 και ετοιμάζεσαι για γλέντι…

*Αν θες την γνώμη μου, Λίλ και Μπάγερν δύσκολα να σπάσουν. Έχουν ρυθμό στα πρωταθλήματα τους και τα πηγαίνουν περίφημα έως τώρα. Στα συν οι απουσίες της Βαλένθια στην άμυνα για τους Βαυαρούς. Ίσως να μην ξεφύγουν και τα δύο, κοντά στο 2-0.

*Για Γιουνάιτεντ δεν σου τάζω… Αυτοί οι Τούρκοι είναι επικίνδυνοι μπροστά. Ένα γκολ θα το βάλει, να μου το θυμάσαι. Πιθανό G/G.

*Και να σου πω…δεν σέβεσαι καθόλου την πρωταθλήτρια Δανίας ? Σταχτοπούτα στον θεσμό θα μου πεiς, και το 9/9 στο πρωτάθλημα Ουκρανίας για την Σαχτάρ σε τρομάζει,λογικό! Και ορίστε το 1.20! Μπα, καλύτερα το Over!

*Καλά ρε αυτοί στην Κλουζ δεν παίζουν μπάλα? Σκάκι παίζουν? Από που κι ως που το 1.40 στον άσο της Μπράγκα…Επειδή πήγε τελικό Europa League…Η Κλουζ έχει ξαναπαίξει στον θεσμό και μην ξεχνάτε, είναι Ρουμάνοι. Διπλό σου λέω, και μην σου πω με σκόρερ Καπετάνο.

*Το καλύτερο ματς της αγωνιστικής να δεις που θα γίνει στο Λονδίνο. Και αυτή η Γιουβέντους, ένα ματς έχει χάσει εδώ και 1.5 χρόνο, και αυτό στο Κύπελλο. Καλή είναι η Τσέλσι, δεν έχει εύκολα το γκολ όμως. Η λογική δείχνει ότι το ματς θα είναι σφιχτό, αλλά ποιος σου είπε ότι είμαι λογικός. G/G και 1-1 για σκορ. Προλαβαίνεις να το …φράξεις!

*Για το ματς της Μπαρτσελόνα τι να πω… Με τρόμαξε πάντως η Σπαρτάκ Μόσχας στα ματς με την Φενέρμπαχτσε. Πολύ καλή ομάδα και ο Έμερι έχει κάνει δουλειά εκεί. Μόνη αξία το G/G. Ααα.. και θυμήσου ότι οι Καταλανοί δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (14-2) σε πρεμιέρα CHL στο ΄Καμπ Νου΄.

*Αρχικά είχα στο μυαλό μου το διπλό της Μπενφίκα. Το ξανασκέφτηκα, είδα και την απουσία του Λουιζάο στην άμυνα, επιβεβαιώθηκε και αυτή του Περέιρα και… πάγωσα! Έφυγαν και για άλλες πολιτείες οι Γκαρσία και Βίτσελ. Που πας έτσι? Και αυτοί οι Χαιλάντερ οι Σκωτσέζοι είναι ικανοί για όλα!

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα..

 

Προτάσεις

 

Δυάδα χαμηλές

Λιλ – Μπάτε Μπόρισοφ                      1

Μπάγερν Μ. – Βαλένθια                      1

 

Γκολ

Μάντσεστερ Γ. – Γαλατάσαραι                 G/G

Σαχτάρ – Νόρτζελαντ                              Over

Μπαρτσελόνα – Σπαρτάκ                        G/G

 

Ρίσκο (Σύστημα 1-2)

Μπράγκα – Κλούζ                            2

Τσέλσι  –  Γιουβέντους                    1-1 σκορ

 

Ειδικά (Σκορερ – anytime)

Μάντζουκιτς (Μπάγερν)

Αζάρ (Τσέλσι)

Μικιταριάν (Σαχτάρ)

Παγιέ και Σετζού (Λίλ)

WWW.BETFM.GR

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook