Η Λυών και οι άλλες…

Primera *Ξεκινώντας από το μεσημεριανό της Πριμέρα…..σημαντικές επιστροφές για Σαραγόσα και Σεβίλλη, κυρίως αυτές των φιλοξενούμενων Σεβιγιάνων (Ράκιτιτς – Μέντελ), ενισχύεται η μεσαία γραμμή. Την εκτιμώ την Σαραγόσα αλλά η Σεβίλλη είναι σε καλή …φάση ενώ έχει και ποιότητα και σκληράδα για να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Διπλό! *Ίσως δούμε πολύ περίεργο παιχνίδι στο Λεβάντε – Γρανάδα. Μπορεί να δούμε […]

Primera

*Ξεκινώντας από το μεσημεριανό της Πριμέρα…..σημαντικές επιστροφές για Σαραγόσα και Σεβίλλη, κυρίως αυτές των φιλοξενούμενων Σεβιγιάνων (Ράκιτιτς – Μέντελ), ενισχύεται η μεσαία γραμμή. Την εκτιμώ την Σαραγόσα αλλά η Σεβίλλη είναι σε καλή …φάση ενώ έχει και ποιότητα και σκληράδα για να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Διπλό!

*Ίσως δούμε πολύ περίεργο παιχνίδι στο Λεβάντε – Γρανάδα. Μπορεί να δούμε κανένα 0-2 στο 30΄, αυτό εννοώ, ή από την άλλη πιθανό το 3-0 στο ημίχρονο. Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε γκολ. Θα ρισκάρω και με την ανατροπή 2/1.

*Το πάλεψε την Πέμπτη στο ΄Ζερλάν΄ η Μπιλμπάο, καλή ήταν και στο ΄Μεστάγια΄ όπου έχασε με 2-3 στο τέλος από την Βαλένθια. Εκτός ο χαφ Ερέρα. Η Χετάφε έχει ρόστερ αλλά μέχρι τώρα έχει και πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα πάω με τον άσο!

*Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, έχει βελτιώσει την άμυνα της η Οσασούνα, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο το ματς για την εξαιρετική Ατλέτικο Μαδρίτης. Ίσως έχε αξία το 1-0 και 2-0. Στην Μαγιόρκα φιλοξενείται η Ρεάλ σε μια έδρα που συχνά – πυκνά δυσκολεύεται. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει, νομίζω πάντως ότι γκολ θα δεχτεί.

 

Segunda

*Στο πρώτο χρονικά ματς, η Ρεάλ Β΄ υποδέχεται την Χιχόν. Με τον Σαντοβάλ πλέον στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι  αλλά και με απουσίες. Είχα σκέψεις για διπλό αλλά μετά πάγωσαν…

*Νέο προπονητής για την Χέρκουλες, με τον …γνωστό μας Κίκε Ερνάντεθ να αναλαμβάνει την ομάδα. Υπερτιμημένη η Πονφεραντίντα, καλή είναι αλλά όχι και για 1.80 και 1.90 με ομάδες όπως Χερέθ και Χέρκουλες, όπως έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα. Για το 0-0 θα πάει ο Κίκε, θα βάλω κάτι ψηλά για να το καταφέρει. Με ρίσκο στο Χ!

*Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Χιρόνα η Νουμάνθια, μια ομάδα που εκτός έδρας εδώ και χρόνια δεν ανταποκρίνεται συνήθως. Καλή επιστροφή του Σάνι για Νουμάνθια. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη η Χιρόνα, παίζει καλά και χωρίς προβλήματα σήμερα. Άσος είναι αλλά με ΄χαλάει΄ πολύ το 1.80, κάπου στο 2-1.

*Δεν θα …μπλέξω με το Χερέθ – Λούγο καθόλου.Τίποτα.

*Γύρισε ο σκόρερ Κίκε της Μούρθια, κέρδισε την πρωτοπόρο Έλτσε. Με όλα της τα όπλα η Μούρθια στην έδρα της πολύ καλής Αλκορκόν. Σκοράρουν και οι δύο, επιλογή το Over.

*To φοβάμαι το Έλτσε – Σανταντέρ…δεν ξέρω πως θα αντιδράσει μετά την πρώτη της ήττα η Έλτσε ενώ η Σανταντέρ παίζει τσούκου – τσούκου και παίρνει αποτελέσματα. Ίσως Under αλλά αν δεν σκοράρει στο 20λεπτο η Έλτσε.

 

Στην Γαλλία υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις απόψε για το Σαμπιονά.

*Σαφέστατο προβάδισμα για την Λοριάν απέναντι στην Αζαξίο (σημαντική απουσία του χαφ Καβαλί) αλλά και αυτό το 1.60 δεν είναι…

*Κολλημένη στο 1-1 τελευταία η Μπορντό, έχει κάποιες επιστροφές και ταξιδεύει στην Κορσική για τον αγώνα με την Μπαστιά. Εκτός για τους Κορσικανούς ο βασικός στόπερ Ανγκουλά αλλά και ο σκόρερ Μοντέστ. Χωρίς ήττα ακόμα η Μπορντό αλλά κάπου θα χάσει, αν ήταν πλήρης η Μπαστιά ίσως ρίσκαρα, τώρα πάω με την ισοπαλία που ίσως να μην ΄πειράξει΄ πολύ καμία από τις δύο.

*Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΄Βελοντρόμ΄, Μαρσέιγ εναντίον Λυών. Ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ φέτος Ζινιάκ είναι σημαντική απουσία για την γηπεδούχο Μαρσέιγ, προσθέστε και τον αμυντικό Ντιαβαρά και τα προβλήματα είναι σοβαρά. Ο Μπάστος με τον Γκουργκύφ είναι εκτός για την Λυών αλλά έχει μάθει χωρίς αυτούς… Εννέα συνεχόμενα G/G έχουν οι δυο τους εκεί, το παιχνίδι το είχα προσεγγίσει αρχικά στην ισοπαλία αλλά σήμερα και με κλίμα που πήρα από την Μαρσέιγ, βλέπω και την άνοδο του διπλού και το ξανασκέφτηκα. G/G και διπλό στο @ 3.60

 

 

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ BET365.COM KAI ΠΑΡΕ BONUS 100% ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

 

Οι επιλογές μου για σήμερα

Χιρόνα – Νουμάνθια                            1

Πονφεραντίνα – Χέρκουλες                Χ

Σαραγόσα – Σεβίλλη                          2

Μπιλμπάο – Χετάφε                           1

Αλκορκόν – Μούρθια                      Over

Μπριζ – Λόκερεν                                   1

Ρόμα – Ουντινέζε                               Over

Μαρσέιγ – Λυών                            G/G  –   2

Μπαστιά – Μπορντό                            Χ

 

WWW.BETFM.GR

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook