Λογικά και …εκπλήξεις

Στην Segunda σήμερα υπάρχουν 5 αναμετρήσεις. *Εξαιρετική η Αλμερία, έχει όμως κενά πίσω με την Ουέσκα να έχει επιστροφές αλλά και την ομάδα να την απειλήσει. Κρατάω το Over. *Τέσσερις βασικές απουσίες για την Λας Πάλμας απέναντι στην Γουαδαλαχάρα, δεν βγαίνει κάτι. Λογικά θα έχουμε γκολ και εδώ. *Κακό …φεγγάρι περνάει η Σαμπαντέλ, μετράει 3 συνεχόμενες ήττες, πολύ κακή εκτός η Κόρδοβα, δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας. Στο […]

Στην Segunda σήμερα υπάρχουν 5 αναμετρήσεις.

*Εξαιρετική η Αλμερία, έχει όμως κενά πίσω με την Ουέσκα να έχει επιστροφές αλλά και την ομάδα να την απειλήσει. Κρατάω το Over.

*Τέσσερις βασικές απουσίες για την Λας Πάλμας απέναντι στην Γουαδαλαχάρα, δεν βγαίνει κάτι. Λογικά θα έχουμε γκολ και εδώ.

*Κακό …φεγγάρι περνάει η Σαμπαντέλ, μετράει 3 συνεχόμενες ήττες, πολύ κακή εκτός η Κόρδοβα, δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας. Στο @2.60 θα ρισκάρω στην επιστροφή στις νίκες για την Σαμπαντέλ.

*Πολύ κακή εμφάνιση για την Βιγιαρεάλ με την Ουέλβα, επιστρέφιυν οι Μέλμπεργκ – Σοριάνο και Παντιάνι. Αδύναμη και ντεφορμέ η Μιράντες. Άσος από ημίχρονο, πιθανό και το Over!

Στην Primera σήμερα θα ρισκάρουμε…

*Στις καθυστερήσεις και με χίλια …ζόρια κέρδισε η Εσπανιόλ την Ράγιο την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα αντιμετωπίζει την Μάλαγα. Ρίσκο στην ισοπαλία, μου αρέσει αρκετά.

*Καλή επιστροφή στην Μπέτις αυτή του χαφ Μπενιά, χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας νίκη η Βαλένθια, ικανή επιθετικά και με φορμαρισμένο τον Σολδάδο. Κρατάω το Over και το anytime Σολδάδο.

* Ντέρμπι της Γαλικίας το Θέλτα – Λα Κορούνια.  Αυτό είναι ματς πραγματικά με …τεράστιο μίσος.Χωρίς προβλήματα και οι δύο. Καλύτερη ομάδα η Θέλτα μέχρι τώρα, την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η ΄Ντέπορ΄. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, μικρό προβάδισμα στην αγαπημένη μας Θέλτα. Άσος.

*Με τέτοια αμυντική γραμμή που έχει η Μπαρτσελόνα και έτσι όπως παίζει η Ράγιο Βαγιεκάνο, θεωρώ ότι το G/G είναι η μοναδική επιλογή που βγαίνει στην αναμέτρηση των δύο στο ΄Βαγιέκας΄.

Στην Γαλλία, δεσπόζει το ντέρμπι της Μονακό με την Νάντ για την Β΄ κατηγορίας, τοπική αναμέτρηση το Μονπελιέ – Νις.

*Μπορεί να μην παίζει την μπάλα που έπαιζε πριν ένα μήνα,όμως η Μονακό έχει ποιότικα να κερδίσει και χωρίς να εντυπωσιάσει. Σε φόρμα η Νάντ, εκτός όμως χάνεται. Από την μια ο σκόρερ Τουρέ, από την άλλη ο παιχταράς Τζόρτζεβιτς για τα ΄καναρίνια΄. Δέκα νίκες σε δεκαέξι ματς η Μονακό στο ΄πριγκηπάτο΄. Έχει απουσίες στην άμυνα η Μονακό αλλά βλέπω άσο και θα ασχοληθώ με τους γηπεδούχους στο @ 1.90 περίπου, το ματς δεν είναι εύκολο.

*Σε καμία περίπτωση δεν θα ασχοληθώ με την Λίλ, δεν πάει καλά τίποτα σε αυτή φέτος. Είναι πολύ καλή η Βαλενσιέν, ικανή για όλα.

*Με αυτόματο …πιλότο πηγαίνει η Παρί, νομίζω ότι στην έδρα της Νανσί δεν θα έχει πρόβλημα. Όχι όμως στο 1.45. Είπαμε…Μόνο για Live.

*Το Μονπελιέ – Νις είναι ένα από τα ντέρμπι του νότου, σκοράρει συνεχώς η Νις, η Μονπελιέ έχει πρόβλημα ψυχολογίας. Κρατάω το G/G.

*Επιθετικά ικανή η ιστορική Ρέμς από τεράστια νίκη προέρχεται η Τρουά η οποία μας δικαίωσε την προηγούμενη Κυριακή. Αξίζει για παραπάνω η Τρουά, όπως έχω ξαναγράψει, νομίζω ότι η Ρεμς θα αρχίσει σιγά – σιγά την κατηφόρα.. Χ2 και Over!

*Eνισχύεται με την επιστροφή του Μπακαμπού η Σοσό, πήρε το Χ στην Νανσί και το ματς με την Εβιάν είναι ένας πρόωρος ΄τελικός΄ γι αυτούς. Με τις γνωστές απουσίες η Εβιάν, δεν είναι τόσο καλή όσο πέρυσι, επικίνδυνη μεσοεπιθετικά όμως λείπει ο εκφραστής των περισσότερων ενεργειών της, Κελιφά. Ρίσκο στον στο άσο λόγω περισσότερης ανάγκης βαθμών και όχι μόνο. Κοντά στο @2.30! 

*Τρομερά πράγματα φέτος η Τουλούζ, εκκωφαντική νίκη με 4-0 εκτός επί της Εβιάν την προηγούμενη εβδομάδα. Επιστρέφει ο …πολύς Σισσοκό, εκτός ο μπακ Ζεμπινά. Μεγάλη απουσία αυτή του Ντερνίς σήμερα για την Μπρέστ,  ενώ τελικά μένει εκτός και ο χαφ Μπεν Μπασάτ, ήταν πολύ καλή στο ΄Ζερλάν΄ και δεν άξιζε την ήττα από την Λυών. Θα κερδίσει αλλά δύσκολα η Τουλούζ.

 

Προτάσεις

 

Τριάδα

Αλμερία – Ουέσκα                   Over

Μονακό – Νάντ                           1

Μπέτις – Βαλένθια                   Over

 

 

Σύστημα

Σαμπαντέλ – Κόρδοβα                1

Εσπανιόλ – Μάλαγα                   Χ

Σοσό – Εβιάν                              1

Ρεμς – Τρουά                             Χ2

Φορτούνα – Βόλφσμπουγκ         2

 

Εκπλήξεις

Λίλ – Βαλενσιέν                Χ2

Μονπελιέ – ΝΙς                  2

Μίλαν – Τζένοα                 2

 

 

By     WWWW.BETFM.GR

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook