Όπως παλιά…

Από όλα έχει ο μπαξές, που λένε! Αν υποτίθεται είχαμε ένα ποδήλατο θα ξεκινούσαμε από Ισπανία ανεβαίνουμε Γαλλία, θα ρίξουμε μια ματιά στις…παγωμένες Σκωτία και Ρωσία και θα καταλήξουμε Ελλάδα. Πάμε να ξεκινήσουμε…   *Κατ΄ αρχήν για όσους ασχολούνται με την Γ΄ Γαλλίας, επιλογή αποτελεί ο άσος της Πουάρ Σουρ Βι στο 1.75 περίπου, διαθέτει τον πρώτο σκόρερ […]

Από όλα έχει ο μπαξές, που λένε! Αν υποτίθεται είχαμε ένα ποδήλατο θα ξεκινούσαμε από Ισπανία ανεβαίνουμε Γαλλία, θα ρίξουμε μια ματιά στις…παγωμένες Σκωτία και Ρωσία και θα καταλήξουμε Ελλάδα. Πάμε να ξεκινήσουμε…

 

*Κατ΄ αρχήν για όσους ασχολούνται με την Γ΄ Γαλλίας, επιλογή αποτελεί ο άσος της Πουάρ Σουρ Βι στο 1.75 περίπου, διαθέτει τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Κέβιν Λεφέ, πολύ καλύτερη της Παρί (δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας).

 

Ligue 2

*Πολύ χαμηλό το 1.60 για την Καέν, η οποία το πάλεψε στο Λιγκ Καπ με την Τουλούζ την Τετάρτη. Αήττητη η Τουρ στα τελευταία παιχνίδια, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.Τίποτα.

*Είναι σοβαρή η Ναντ φέτος, δεν έχει σκοράρει μόνο σε ένα ματς, κυρίως εντός παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο ενώ έχει φιλοπδοξίες ανόδου. Με νέο προπονητή πλέον η Λάνς, μια θρυλική μορφή του συλλόγου, τον Έρικ Σικορά, έπαιξε μπάλα μόνο στην Λάνς ενώ στο παρελθόν ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Λάνς έχει να σκοράρει 10 χρόνια στο ΄Μποζουάρ΄. Αν δεν είχαμε αλλαγή προπονητή θα ασχολιόμουν με τον άσο, τώρα πάω με τα 2-3 γκολ.

Ligue 1

*Σε εξαιρετική κατάσταση η Παρί, πλέον είναι η ομάδα που περιμέναμε όλοι. Πειραματίζεται με την Σοσό ο Αντσελότι, θα ξεκινήσει για 1η φορά φέτος τον Γκαμεϊρό, μαζί με Ίμπρα και Παστόρε. Εκτός οι Μένεζ – Μότα – Λουγκάνο – Μποντμέρ και Λαβέζι..Έτοιμοι οι Σακό και Σισοκό. Λίγα πράγματα η Σοσό. Πιθανό Over. Στην BET365 είδα το 3-1 και να σκοράρει πρώτος ο Ίμπρα στο @23…Μια χαρά.

*Έχει αλλάξει χαρακτήρα φέτος η Νις, δεν πια από ότι φαίνεται η ομάδα που παέι για το 1-0.Σκοράρει παντού, και παρά την απουσία του Μουνιέ το καλοκαίρι είναι αρκετά παραγωγική. Από την άλλη η Μπαστιά ταξίδεψε με απουσίες ξανά, στα τελευταία 3 ματς δεν σκόραρε.Εκτιμώ πολλά για αυτήν την ομάδα. Πιθανό G/G.

*Σε δύσκολη στιγμή η Νανσί, προτελευταία είναι, προβληματίζει αρκετά, έχει να σκοράρει 4 ματς.Σε καμία περίπτωση η Μονπελιέ δεν είναι η περσινή ομάδα αλλά παραμένει καλή και αν διορθώσει την τελική της προσπάθεια, θα πάει καλύτερα.Εκτός ξανά ο Ουτάκα, τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μπεντιμό. Αρχικά είχα στο μυαλό μου το διπλό, αλλά για να το κάνει η Μονπελιέ, θα το κάνει με 1-2 οπότε κρατάω το Over που είναι στην ίδια περίπου απόδοση.Over.

Το νεόκτιστο γήπεδο της Τρουά...
Το νεόκτιστο γήπεδο της Τρουά…

*Με ταλαιπώρησε αρκετά το Αζαξιό – Μπρέστ, δεν έβγαλα άκρη. Το αφήνω.

*Στις λεπτομέρειες χάνει τα ματς συνεχώς η Τρουά, βέβαια δεν φταίει η τύχη μόνο σε αυτό. Σημαντική η επιστροφή του Τιάγκο. Καλή ομάδα η Τουλούζ, έχει κάνει καλή αρχή όμως σε είναι τυχερή σε 2-3 ματς, πήρε βαθμούς στα τελευταί λέπτα και δεν το άξιζε. Εκτός ξανά ο μπακ Ζεμπινά. Θα ρισκάρω στην πρώτη φετινή νίκη των γηπεδούχων.

*Πράγματα και θαύματα από την φετινή Λοριάν, ακόμα αήττητη στην Λίγκα (3-3-0). Παίζει και καλή μπάλα. Σήμερα όμως έχει σημαντικές απουσίες. Εκτός ο πρώτος σκόρερ Τραορέ(4γκολ), ι αμυντικοί Μπουριγιόν και Μάνγκα,απών και ο πολύτιμος χαφ Γιοφρέ. Έχει ανάγκη από νίκη η Εβιάν,εντός έχει δυναμική. Άσος σε δευτερεύον δελτίο και Over.

 

Εδώ οι αναλύσεις για τα Ισπανικά παιχνίδια του Σαββάτου

 

 

Πρότασεις

 

Τριάδα

Παρί – Σοσό                               Over

Έλτσε – Ουέλβα                           1

Νις – Μπαστιά                            G/G

 

Σύστημα

Τρουά – Τουλούζ                                    1

Νανσί – Μονπελιέ                                Over

Ατρόμητος – Ολυμπιακός                   Χ

Σανταντέρ – Νουμάνθια                     1

Νταντί – Σεντ Τζόνσον                        2

 

www.betfm.gr

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook