Η συντριβή του Πιλάβιου

Παρά το γεγονός ότι η τελική απόφαση δείχνει να είναι υπέρ του ΟΦΗ, αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο τα λάθη του προέδρου της ΕΠΟ Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Σούπερ Λιγκ αφού επικράτησε στο «τάι μπρέικ» όλων αυτών που του έβαζαν… εμπόδια κατά την διάρκεια της χρονιάς. Νίκησε […]

Παρά το γεγονός ότι η τελική απόφαση δείχνει να είναι υπέρ του ΟΦΗ, αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο τα λάθη του προέδρου της ΕΠΟ

Όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Σούπερ Λιγκ αφού επικράτησε στο «τάι μπρέικ» όλων αυτών που του έβαζαν… εμπόδια κατά την διάρκεια της χρονιάς.
Νίκησε τους αντιπάλους του στο γήπεδο, νίκησε στα δικαστικά γραφεία και το κυριότερο κατάφερε να ξεγυμνώσει την ΕΠΟ που έφτασε στο σημείο να «συμμαχήσει» μαζί του τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να μειωθεί η ξευτίλα της.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτήν την «συμμαχία», ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το τελικό «πόρισμα» δείχνει να είναι υπέρ του ΟΦΗ, αποδεδειγμένα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ΑΝΙΚΑΝΗ και όσο πιο γρήγορα μας αδειάσει την γωνιά, τόσο το καλύτερο θα είναι για όλους μας. Για μας, γι’ αυτούς αλλά πάνω από όλα για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Και επαναλαμβάνω, όχι επειδή η τελική απόφαση δείχνει να είναι υπέρ του ΟΦΗ, θα πρέπει να «καλύψουμε» τα εγκληματικά λάθη της ΕΠΟ και να κάνουμε το… κορόιδο. Τα λάθη, είναι λάθη και δεν «αλλοιώνονται» από το αν μας «συμφέρουν» ή όχι.

Και βεβαίως η μεγαλύτερη ευθύνη είναι στον ίδιο τον πρόεδρο της,  ο οποίος λειτουργεί σας «φασίστας» αφού αποφασίζει μόνος του για όλα και μόνο όταν θέλει να κερδίσει χρόνο, ή να βρει «συνενόχους», κάνει διοικητικά συμβούλια. Και στην αυστηρή αυτή αναφορά μου δεν βάζω την υπόθεση των στημένων όπου μέσα από διαλόγους φαίνεται ότι ο Πιλάβιος ήταν «έρμαιο» φίλων και γνωστών. Δεν αμφιβάλω για την εντιμότητα του, αλλά είμαι και σίγουρος για την ανικανότητα του. Τα παραδείγματα δεκάδες. Έβαλε κριτήρια αδειοδότησης λες και αυτός που θα έβγαινε στην Σούπερ Λιγκ θα έπαιζε αμέσως και Τσάμπιονς Λιγκ. Έπειτα όρισε μια παράτυπη επιτροπή για να ελέγχει τους φακέλους, προφανώς γιατί ήθελε να έχει λόγο και άποψη.

Στο θέμα του ΟΦΗ αυτοαναιρέθηκε πάμπολες φορές. Είπε ότι οι αποφάσεις της εφέσεων είναι τελεσίδικες, αλλά τελικά δεν ήταν. Ψήφισε δια περιφοράς (του επιταφίου) με τα περισσότερα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας και απεφάνθη ότι η επιτροπή είναι νόμιμη και έπειτα από ένα μήνα ανακοίνωσε ότι είναι παράτυπη. Έστειλε τα Τρίκαλα στο διαιτητικό δικαστήριο που δήλωσε αναρμόδιο και τελικά φάνηκε στην περίπτωση του ΟΦΗ ότι είναι το πιο αρμόδιο όργανο. Ποιος επίσης θα ξεχάσει ότι δεν απαντούσε σε κανένα τηλέφωνο των ανθρώπων του ΟΦΗ, μέχρι που τον συνάντησε τυχαία στο αεροδρόμιο ο Μαχλάς, και τώρα είναι συνεχώς σε «ανοικτή συνομιλία» μαζί τους; Και δεν λέω για τις απειλές περί υποβιβασμού λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, που τελικά αποδείχθηκε ως το… ανέκδοτο της χρονιάς. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα «κατορθώματα» του κ. Πιλάβιου που εκεί που ήθελε να «πνίξει» τον ΟΦΗ, τώρα προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει ως σωσίβιο για την δική του «σωτηρία».

Κύριε πρόεδρε πριν από ένα μήνα σας γράφαμε ότι… χάσατε. Τώρα παρόλο που η απόφαση θα είναι υπέρ του ΟΦΗ, σας λέμε ότι συντριφτήκατε…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook