Μήπως έχουμε ξεφύγει…

Στον ΟΦΗ δεν γίνετε να θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο με τα πλέι οφ. Από το απόγευμα της Παρασκευής έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει κάπως σχετικά με την είδηση της διεξαγωγής των πλέι οφ και την συμμετοχή του ΟΦΗ σε αυτά. Η πλειοψηφία παραγόντων και κυρίως φιλάθλων καταθέτουν, μετά επιτάσεως μάλιστα, […]

Στον ΟΦΗ δεν γίνετε να θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο με τα πλέι οφ.

Από το απόγευμα της Παρασκευής έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει κάπως σχετικά με την είδηση της διεξαγωγής των πλέι οφ και την συμμετοχή του ΟΦΗ σε αυτά. Η πλειοψηφία παραγόντων και κυρίως φιλάθλων καταθέτουν, μετά επιτάσεως μάλιστα, την άποψη τους ότι η κρητική ομάδα θα έπρεπε να βγει απευθείας στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν ορισμένοι που πάνε ακόμα πιο… μακριά και υποστηρίζουν ότι ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να παίξει σε αυτά τα ματς-παρωδία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε για την παρωδία, αλλά για τα υπόλοιπα επιτρέψτε μου να έχω σοβαρότατες ενστάσεις. Γιατί, δεν γίνετε να έχουμε και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο σκασμένο από το φαγητό.
Οι φίλοι του ΟΦΗ είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει ένα πολύ ζόρικο καλοκαίρι με τον «καύσωνα» να είναι καθημερινός. Η εναλλαγή συναισθημάτων και η διαδρομή «κόλαση»- παράδεισος» αναφορικά με την τύχη της ομάδας τους ήταν συχνό φαινόμενο και ως εκ τούτου η υπερβολή στις τοποθετήσεις δικαιολογείται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όμως θεωρώ ότι όπως όλα έχουν ένα όριο, έτσι και στο συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να υπάρχει ένα… ταβάνι στις επιθυμίες των φιλάθλων. Για πολλούς και ποικίλους λόγους.
Τι ζητούσε ο ΟΦΗ από την πρώτη ημέρα της δικαστικής του διαμάχης;
Να ορισθεί μια νέα επιτροπή για να επανεξεταστεί ο φάκελος του. Και κατάφερε να παραδεχτεί η ΕΠΟ ότι η πρώτη επιτροπή ήταν παράτυπη και να επανεξεταστεί ο φάκελος και μάλιστα με πολύ πιο ελαστικά κριτήρια από αυτά που υπήρχαν. Ο ΟΦΗ και άδεια θα πάρει και την άνοδο του θα διεκδικήσει, όπως άλλωστε ζητούσε.

Και εντάξει, συμφωνώ ότι δεν γίνετε να γυρίσουν οι παίκτες από τις παραλίες και να παίξουν μπαράζ. Είναι παράτυπο, είναι απάνθρωπο, είναι εξωφρενικό. Ναι, αλλά μήπως για την τεράστια αυτή καθυστέρηση, η μεγαλύτερη ευθύνη βαρύνει τον ΟΦΗ που λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, έκανε τα πάντα να «παγώσουν» για δύο μήνες περίπου;
Και βέβαια χίλια μπράβο που πήγε στο εφετείο (διαφορετικά τώρα θα ήταν στη Β’ Εθνική και χωρίς να μπορεί να παίξει μπαράζ), αλλά δεν γίνετε να υπάρχουν κραυγές για την καθυστερημένη έναρξη των μπαράζ, από αυτούς που δημιούργησαν την καθυστέρηση.

Το μεγαλύτερο δίκιο για τις φωνές έχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι κακώς θα γίνουν τα ματς στην Αθήνα. Πριν όμως από 2 μήνες οι ίδιοι φίλαθλοι στο δίλλημα μη αδειοδότηση ή πλέι οφ στην πρωτεύουσα στα τέλη Ιουλίου, θα ψήφιζαν «δαγκωτό» την δεύτερη εκδοχή.

Κοντολογίς. Ο ΟΦΗ θα βγει στην Σούπερ Λιγκ, είτε γίνουν είτε όχι, είτε ισχύσουν είτε όχι τα μπαράζ, οπότε οι «ενστάσεις» θα έπρεπε να ήταν κυρίως για την… επόμενη ημέρα. Αυτή που θα βρει την ομάδα τους στην θέση που της αξίζει, αλλά με τα σοβαρά προβλήματα (κυρίως το οικονομικό) να παραμένουν…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook