Ώρα Μουντιάλ!

Έφτασε η ώρα για μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Απόψε, ξεκινάει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διοργάνωση, που βρίσκει τα φαβορί κάπως μπερδεμένα μεταξύ κούρασης – τραυματισμών.

Έφτασε η ώρα για μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Απόψε, ξεκινάει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διοργάνωση, που βρίσκει τα φαβορί κάπως μπερδεμένα μεταξύ κούρασης – τραυματισμών.

Δεν θα κουράσω ιδιαίτερα με προτάσεις στο πρώτο άρθρο, άλλωστε τα λέμε και ραδιοφωνικά τα απογεύματα και θα τα λέμε μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης. Κοιτώντας όμως κάποια φιλικά παιχνίδια, βλέποντας και τα ρόστερ των ομάδων, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φέτος ίσως είναι η χρονιά ενός αουτσάιντερ να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Η οικοδέσποινα Βραζιλία είναι τρομερή αμυντικά, όμως επιθετικά μοιάζει χειρότερη ποιοτικά από τις τελευταίες της μεγάλες διοργανώσεις,  η Αργεντινή στην άμυνα έχει τρύπες, η Ισπανία φαντάζει κουρασμένη, Ιταλία – Γερμανία δεν ξεκινούν σαν φαβορί – τους λείπουν παίκτες σύμβολα, αλλά πάντα είναι υπολογίσιμες δυνάμεις, στην Γαλλία λείπουν οι προσωπικότητες ενώ η Αγγλία διαθέτει ίσως το πιο μέτριο ρόστερ που έχει κατεβάσει σε Μουντιάλ τα τελευταία 20 χρόνια. Κάπου εδώ σταματάνε τα φαβορί, καμία από τις παραπάνω δεν με πείθει απόλυτα για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται να αναλυθούν. Θα είναι η χρονιά της Ουρουγουάης? Ίσως! Οι ομάδες των Κάτω Χωρών (Ολλανδία – Βέλγιο) μοιάζουν ικανές για την υπέρβαση ενώ το ταλέντο υπάρχει άφθονο στην Πορτογαλία όμως στα δύσκολα έχει αποδείξει ότι δεν αντέχει.

Ακόμα κι αν η Βραζιλία μείνει εκτός από τους ομίλους, δεν θα μου κάνει εντύπωση. Με την υπερβολή αυτή, εκφράζω την πίστη μου για εκπλήξεις. Θέλοντας να προσεγγίσω στοιχηματικά αυτό το τουρνουά, θα κρατήσω κάποιες επιλογές ρίσκου.

ddfsfsdfdsfds

Στην στοιχηματική μας προσέγγιση τώρα, προσωπικά κράτησα την Ουρουγουάη σαν κατάκτηση και δευτερευούσης Ιταλία – Γερμανία , επιλογές που πληρώνουν, αν επιβεβαιωθούν, πολύ καλά. Επίσης, Μπενζεμά για πρώτο σκόρερ και …κάτι Νεϊμάρ – Μέσι και Ρονάλντο, δεν με απασχολούν. Το καλύτερο bet μου είναι η πρωτιά της Γαλλίας (1.70) στον 5ο όμιλο, της Ακτής Ελεφαντοστού(4.00 απόδοση) σε έναν όμιλο ισορροπημένο μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα, ελπίζοντας να βγει 2η η Εθνική. Μαζί με αυτό, η επιλογή του Ντρογκμπά (7.00) για πρώτο σκόρερ του ομίλου μοιάζει δελεαστική.

Αυτά από τα μακροχρόνια. Τα υπόλοιπα, καθημερινά από αυτήν εδώ την γωνιά και ραδιοφωνικά (17.00 – 19.00) τα απογεύματα. Καλή τηλεθέαση και καλά κέρδη.

Υ.Γ: Σε μικρό ποντάρισμα αξίζουν για πρόκριση από τον όμιλο οι ομάδες:  Καμερούν – Ιράν – Ισημερινός –Γκάνα – Αλγερία, δεν τις έχω τόσο ξεγραμμένες όσο οι στοιχηματικές εταιρείες.

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook