Κι ο …Θεός βοηθός!

Η Γερμανία σκόρπισε με 7-1 την Βραζιλία και περιμένει Αργεντινή ή Ολλανδία στον τελικό της διοργάνωσης.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες με 1-7 των Γερμανών υπέρ της οικοδέσποινας Βραζιλίας. Θα τα πούμε ραδιοφωνικά όλα αυτά το απόγευμα.

Στο αποψινό ματς. Ολλανδία εναντίον Αργεντινής. Ειδησεογραφικά, επιστρέφει ο Ντε Γιόνγκ στα χαφ για τους ΄οράνιε΄ και από ότι φαίνεται θα αναλάβει εν πολλοίς τον Μέσι, εκτός ο Ντι Μαρία για τους Αργεντίνους όμως απόλυτα έτοιμος δηλώνει ο Αγκουέρο, ενώ επιστρέφει και ο αριστερός μπακ Ρόχο.

Καλύτερη έως τώρα σαν ομάδα η Ολλανδία. Αυτό είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο. Τον Ρόμπεν χαίρεσαι να τον βλέπεις όπως και στα περισσότερα ματς όλη την Ολλανδία.Επίσης, στον πάγκο έχει έναν …κανονικό προπονητή που προσπαθεί να βρει λύσεις, να ανακατέψει την τράπουλα και γενικά κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει η ομάδα του. Ο Σαμπέγια στην Αργεντινή μοιάζει …λίγος, χωρίς plan B’, η ομάδα του δεν έχει πείσει μέχρι τώρα,  όμως ομάδα που έχει Μέσι στην ενδεκάδα δεν μπορείς να μην την υπολογίσεις.Χωρίς πλάνο αυτή η Αργεντινή, παίρνει την μπάλα ο Μέσι και όλοι οι άλλοι …ανοιχτά για να δούμε τι θα κάνει. Οι Αργεντίνοι περιμένουν κι αυτοί από τον δικό τους …Θέο να κάνει το κάτι παραπάνω σε ακόμα ένα ματς. Παρ όλα αυτά, ο Μασεράνο και ο Γκαράι είναι τίμιοι πίσω, ενώ ο κίπερ  Ρομέρο, μέχρι τώρα, δεν έχει κάνει τις γκάφες που πολλοί περίμεναν.

Δύσκολο ματς για πρόβλεψη. Ματς κοντά στο 1-1 αλλά αν με ρωτούσαν ποια περιμένω να βάλει το 3ο γκολ, θα έλεγα Ολλανδία, η ομάδα του Φαν Χάαλ όσο κι αν είναι ….looser στις μεγάλες διοργανώσεις, δείχνει φέτος ότι αντέχει.

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:    1Χ  – ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ –  1ημ / Χτελ –  1-1 και 2-1 για σκορ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook