Ζητείται υπέρβαση…

Ένα Ευρωπαϊκό και ένα Λατινοαμερικάνικο ντέρμπι, περιλαμβάνει η πρώτη μέρα των προημιτελικών.

Και να που φτάσαμε στα προημιτελικά. Χωρίς εκπλήξεις στην φάση των ΄16΄, όλες οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους … συνεχίζουν.

Μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη το Γερμανία –Γαλλία. Τα ΄πάντσερ΄  τρόμαξαν στην αρχή όμως όσο προχωράνε στο τουρνουά, βγάζουν προβλήματα. Μεσοεπιθετικά έχουν τρομερή ποιότητα όμως στην άμυνα έχουν προβλήματα και κυρίως με ομάδες που επιτίθενται από τα πλάγια. Ο Λεβ είπε ότι ο Λαμ θα συνεχίσει να παίζει στα χαφ, ο Μουστάφι είναι τραυματίας, οπότε θα δούμε μια ψηλή και αργή τετράδα στην άμυνα, όπως με την Πορτογαλία στην πρεμιέρα. Στην Γαλλία, λογικά έχουμε επιστροφή Σακό στην άμυνα, ο Ντεσάμπ θα αφήσει τα ..πειράματα με Μπενζεμά στα πλάγια, Γκριέτσμαν και Βαλμπουενά ξεκινούν από εκεί απόψε. Εν κατακλείδι, πιο ομάδα μοιάζει η Γαλλία όμως αν το ματς δεν έχει ρυθμό και χώρους θα έχει πρόβλημα. Η Γερμανία ήταν μέτρια με την Αλγερία όμως  την περιμένω καλύτερο. Πρώτο λόγο στο ΄Χ΄.

Τι να πεις για το Βραζιλία – Κολομβία. Οι  οικοδεσπότες δεν πείθουν, πέρασαν στην …ρουλέτα την Χιλή και τα περιμένουν όλα από τον Νεϊμάρ. Η Κολομβία από την άλλη, ήταν καλή απέναντι στην Ουρουγουάη, σκοράρει με ευκολία και έχει δείχνει να έχει λύσεις. Τιμωρημένος ο Λουίς Γκουστάβο για την ΄σελεσάο΄, λογικά την θέση ΄6΄ θα καλύψει ο Φερναντίνιο της Σίτι. Λογικά, ματς με γκολ, από σημείο δεν προκύπτει κάτι.

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ :  1Χ  – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ (ΠΑΡΑΤΑΣΗ)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ: G/G , OVER  11 ΚΟΡΝΕΡ  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook