Vamos, vamos …

Στις 22.00 απόψε ο μεγάλος τελικός, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γερμανία.

Και να λοιπόν που φτάσαμε στο τέλος ενός εκπληκτικού τουρνουά. Μια διοργάνωση που τα είχε όλα: γκολ, θέαμα, εκπλήξεις, ανατροπές. Το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα το θυμόμαστε για πολλά πράγματα αλλά απόψε το βράδυ ίσως οι λόγοι γίνουν εντονότεροι. Κι αυτό γιατί, αν η Αργεντινή καταφέρει και πάρει αυτήν την κούπα στο ΄Μαρακανά΄, θα έχουμε να το λέμε για χρόνια, θα μείνει σαν αιώνια ΄στάμπα΄ στους οικοδεσπότες Βραζιλιάνους και ένα παράσημο για πάντα στους Αργεντίνους.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Τα πράγματα είναι απλά.Οι Γερμανοί είναι καλύτεροι σαν ομάδα, έχουν περισσότερες λύσεις και ποιότητα σε περισσότερες θέσεις, όμως αν βγάλουμε από την …ζυγαριά το 7-1,στα άλλα ματς δεν εντυπωσίασαν. Οι Αργεντίνοι είναι συσπειρωμένοι, μέτριοι στην διοργάνωση αλλά και απρόβλεπτοι συνάμα. Θα είναι ΄αρνητικό΄ αν τελικά παίξει ο Ντι Μαρία στην θέση του Πέρες, καθώς ο χαφ της Μπενφίκα εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της ομάδας σε ένα τελικό. Το παραμύθι νομίζω θα τελειώσει απόψε με έναν τελικό όπου θα αρμόζει σε όλη την διοργάνωση, με ένα ματς που θα οδηγηθεί στην παράταση και από εκεί ….ότι ήθελε προκύψει.

Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε στο πλάι της Αργεντινής για ευνόητους λόγους όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι καλύτερη ομάδα διαθέτει η Γερμανία, η χώρα που λατρεύουμε να μισούμε.

Τι παίζουμε σήμερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ :       X

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook