Εμπειρία Vs Νιάτα

Στην Μπαϊα της Βραζιλίας, διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, Ισπανία εναντίον Ολλανδίας.

Στην Μπαϊα της Βραζιλίας, διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, Ισπανία εναντίον Ολλανδίας.

  • Η πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου ολοκληρώνεται απόψε με το Μεξικό  – Καμερούν.  Καλά στοιχεία στα φιλικά για την παρέα του Ετό, εκτιμώ ότι οι αποδόσεις βγήκαν περισσότερο λόγων ονομάτων και όχι λόγω των πραγματικών δυνατοτήτων των δύο.  Λείπει η εμπειρία στο Μεξικό,  μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ είναι πάνω από 30 ετών (2 τερμ), μεσοεπιθετικά έχει ταλέντο.
  • Μπόλικη εμπειρία κουβαλάει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία, όμως οι λύσεις στην επίθεση δεν είναι πολλές ενώ η κούραση των παικτών της ίσως παίξει το ρόλο της. Η Ολλανδία του Φαν Χάαλ  είναι αρκετά ανανεωμένη και φρέσκια ομάδα, όμως της λείπουν πρωταγωνιστές για το κάτι παραπάνω.
  • Γκραν φαβορί η Χιλή στο ματς απέναντι στην Αυστραλία. Λίγα πράγματα από τα καγκουρό στα πρόσφατα φιλικά, στηρίζονται εν πολλοίς στο γερόλυκο φορ  Κέιχιλ. Οι Χιλιανοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά, οι φυσιογνωμίες των Σάντσες και Βιδάλ δεσπόζουν όμως το ρόστερ έχει αδυναμίες. Ίσως να μην εξελιχθεί τόσο εύκολα το ματς όσο αποτυπώνουν οι αποδόσεις.

 

Τι παίζουμε σήμερα:

ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ:  1-1 και 1-2 για σκορ, Χ ημίχρονο και Χ2 σαν επιλογή.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ : 1-0 και 2-0 για σκορ, Κόκε anytime για σκόρερ

ΧΙΛΗ  – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Χ/1 ημίχρονο – τελικό,  Βιδάλ anytime για σκόρερ

 

 

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook