Πρεμιέρα για Εθνική!

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, μεταξύ αυτών και ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Κολομβία.

Πρεμιέρα για Εθνική
Μεγάλα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, μεταξύ αυτών και ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Κολομβία.

Κολομβία – Ελλάδα, λοιπόν. Το εναρκτήριο ματς της ημέρας. Λίγα πράγματα στα φιλικά για την Εθνική μας, με αμυντικό προσανατολισμό απέναντι στο φαβορί του ομίλου. Η ομάδα του Πέκερμαν στερείτε τις υπηρεσίες του Φαλκάο όμως έχει παίκτες για να παρουσιαστεί δυνατή όμως στο κέντρο της άμυνας έχουν θέματα. Όποιος δεν γνωρίζει, ακόμα αγωνίζεται ο …Γέπες. Προβάδισμα στην ισοπαλία.

Στην Ουρουγουάη αποφασίστηκε ότι ο Σουάρες θα μείνει στον πάγκο για το σημερινό ματς, ομάδα με πολύ ταλέντο και με φιλοδοξίες που δεν έχουν ταβάνι. Περιμένω πολλά από αυτούς. Άγνωστη ομάδα σε εμένα η Κόστα Ρίκα, εύκολα ή δύσκολα η παρέα του Καβάνι θα κερδίσει.

Εδώ είμαστε. Αγγλία εναντίον Ιταλίας. Κάτι περίεργες συμπτώσεις βγάζουν πρωταθλήτρια την …Αγγλία, όπως και το 1966. Δεν περιμένω πολλά πράγματα από την ομάδα του Χότγκσον, αρκετές αδυναμίες και λίγες αξιόπιστες λύσεις. Από την άλλη, η Ιταλία θα παρουσιαστεί με τον γνωστό αμυντικό τρόπο, στους ομίλους παραδοσιακά δεν …βλέπεται. Αμφίβολος ο Μπουφόν. Η λογική βγάζει ισοπαλία και ισορροπία όμως στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει.

Στο Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία προκύπτει η ξεκάθαρη επιλογή του Over. Αμυντικά κενά οι γρήγοροι Ιάπωνες, στα φιλικά έδειξαν ότι τα ματς τους θα έχουν γκολ. Δυνατή επιθετικά και η παρέα του Ντρογκμπά όμως και αυτή έχει θέματα πίσω.

Τι παίζουμε σήμερα

Κολομβία – Ελλάδα : Χ ημίχρονο, 1-1 για σκορ.
Ουρουγουάη – Κόστα Ρίκα: 1 και Over , Καβάνι anytime
Ακτή – Ιαπωνία : Over, Ντρογκμπά anytime

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook