Για την έκπληξη το Ιράν, έτοιμος ο Ρονάλντο με Πορτογαλία!

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα του Μουντιάλ για την φάση των ομίλων.

Παρά την απουσία του Ρόις, η Γερμανία μοιάζει να διαθέτει από τις πιο πλήρεις αποστολές της διοργανώσεις. Συν τοις άλλοις, συνδυάζει εμπειρία και φρεσκάδα. Οι Πορτογάλοι ταξίδεψαν στην Βραζιλία με φιλοδοξίες, όμως στηρίζονται εν πολλοίς στο Ρονάλντο, ο οποίος δηλώνει έτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Με Γερμανό είμαι, άσος.

Με προπονητή τον Κάρλος Κεϊρόζ πορεύεται στο Μουντιάλ το Ιράν (δεν το γράφω για καλό). Έμπειρη ομάδα,  πρώτη στον όμιλο της Ασίας και με συνεχείς παρουσίες σε Μουντιάλ. Οι Νιγηριανοί έβγαλαν αδυναμίες στα πρόσφατα φιλικά, ο Κέσι δεν πήρε αποστολή τον ικανό επιθετικό Ούτσε (Βιγιαρεάλ) ενώ υπάρχει και η κόντρα διεθνών – ομοσπονδίας για τα πρίμ. Με …τίποτα στο διπλό, επιλογή ρίσκου ο άσος, για τους συντηρητικούς με κάλυψη.

Μεσοεπιθετικά η ομάδα του Κλίσμαν πείθει όμως πίσω έχει θέματα. Η Η.Π.Α στηρίζεται κυρίωςς στην τριάδα σε Άλντιντορ –Μπράντλει και Ντέμπσει. Καλά στοιχεία στα φιλικά η Γκάνα, διαθέτει παίκτες από το πάνω …ράφι (Μπόατενγκ – Ασαμόα – Αγιού) ενώ μοιάζει να έχει μεγαλύτερη συνοχή από τις περισσότερες Αφρικανικές ομάδες. Ισορροπημένο ματς, θα κρατήσω το αμφίσκορο.

 

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:  1 , Μίλερ anytime

ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ :  1Χ , 1-0 για σκορ

ΓΚΑΝΑ – ΗΠΑ:  G/G, πιθανά σκορ 1-1 και 2-2

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

 

Υ.Γ: Για όσους αναρωτιέστε, η δεσποινίς της φωτογραφίας είναι η γυναίκα του Σβαϊνστάιγκερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook