Πιο δύσκολα από ότι δείχνουν…

Πρεμιέρα για την φιλόδοξη ομάδα του Βελγίου, Βραζιλία – Μεξικό για την πρωτιά στον όμιλο.

Έφτασε η μέρα όπου τελικά θα δούμε το πολυδιαφημισμένο Βέλγιο. Για πολλούς, ομάδα ικανή που μπορεί να φτάσει μέχρι τέλος. Διαθέτουν πλήρες ρόστερ, δίψα για διάκριση αλλά άπειρο προπονητή. Οι Αλγερινοί δεν είναι για τα μπάζα, έχουν παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, με καλύτερων όλων, τον παιχταρά Φεγκουλί της Βαλένθια. Έμπειρος ο Χαλίχοζιτς στον πάγκο, προέρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις στα πρόσφατα φιλικά. Απορώ, αν έπαιζε Γερμανία – Αλγερία, ο άσος πόσο θα ήταν, αφού το Βέλγιο παίζεται στο 1.20 – 1.30. Και να μου πληρώσουν το στοίχημα, άσο δεν παίζω, κοιτάω προς τα δεξιά, θα κρατήσω το +1.5 στο Χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους.

Λίγα πράγματα για την Βραζιλία στην πρεμιέρα, καλή εμφάνιση από το Μεξικό. Ο Χούλκ μένει εκτός για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι με νίκη εξασφαλίζει την πρωτιά, το ίδιο ισχύει και για την παρέα του Μεξικό. Και εδώ, προς αποφυγήν ο άσος, επιλογή στα γκολ. Μεταξύ 1-1 και 2-1 είμαι.

Το μεγαλύτερο όνομα στην Ρωσία, είναι ο …Καπέλο. Ο έμπειρος Ιταλός κόουτς είναι η ΄πριμαντόντα΄ της ομάδας, οι παλιοσειρές δεν ταξίδεψαν στην Βραζιλία και το ρόστερ μοιάζει να έχει αδυναμίες παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει χάσει από τον Αύγουστο. Συνεπής στα μεγάλα φαβορί η Νότια Κορέα, έμπειρη ομάδα με παίκτες που παίζουν σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εικόνα δεν έχω εδώ και χρόνια αλλά τα τελευταία της δείγματα στα φιλικά δεν έπεισαν. Με το …ζόρι 1-0 λέω εγώ. Μικρό προβάδισμα στον άσο.

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΒΕΛΓΙΟ – ΑΛΓΕΡΙΑ :  2  με +1.5 χάντικαπ,

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ :  2-3 ΓΚΟΛ , ΟΣΚΑΡ  ANYTIME

ΡΩΣΙΑ – Ν. ΚΟΡΕΑ :  1

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook