Νίκη ή …σπίτι!

Δύο ΄τελικούς΄, συμπεριλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, τελευταία ελπίδα με Ιαπωνία για την Εθνική μας.

Οι δύο ομάδες του ομίλου μας που κέρδισαν στην πρεμιέρα τίθενται αντιμέτωπες απόψε. Η Κολομβία με την προσθήκη του Γκουαρίν στα χαφ δυναμώνει αρκετά, λίγα πράγματα παρά την νίκη στο ματς με την Εθνική μας.  Η Ακτή κέρδισε με 2-1 την Ιαπωνία, ανέτρεψε το ματς με την είσοδο του Ντρογκμπά στα μέσα του β΄ ημιχρόνου. Γύρω από την ισοπαλία το ματς, για κάλυψη Χ/2.

Χωρίς Λουγκάνο και Περέιρα στην άμυνα η Ουρουγουάη, λογικά όμως ντεμπουτάρει ο σταρ Σουάρες στην επίθεση. Ποιοτική αλλά αφελής απέναντι στου Ιταλούς  οι  Άγγλοι. Αμφότερες δίνουν ΄τελικό΄ απόψε, όποιος χάσει …χάνεται. Θα περιμένω να δω ενδεκάδα Αγγλίας, αν παίξει πάλι 4-2-4 Χότζσον θα ασχοληθώ με άσο. Δύσκολο ματς, επιλογή μόνο με τα γκολ, τα υπόλοιπα στο live.

Μπορεί να μην έπεισε η Εθνική  Ελλάδος στο πρώτο ματς, όμως απόψε έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα και με νίκη επί της Ιαπωνίας να παίξει ΄τελικό΄ με την Ακτή την τελευταία αγωνιστική. Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σάντος. Έβγαλε κούραση η Ιαπωνία απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, καλή μόνο στο α΄ μέρος. Όσο πιθανός είναι ο άσος, άλλο τόσο και το διπλό, η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Υπάρχει αξία στο Over αλλά εάν κάνει το 1-0 η Εθνική με Μήτρογλου στο 38΄, μπορεί να μείνει έτσι. Δεν θα με απασχολήσει το ματς.

*Τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 17.00..

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛ. :    Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ    –    Χημ/2τελ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΛΛΙΑ :  OVER

 

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook