Χαίρεσαι να τους βλέπεις…

Χιλή και Μεξικό είναι από τις ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και απόψε παίζουν για πρωτιά και πρόκριση, αντίστοιχα.

Ξεκινάει απόψε η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων. Άλλες είναι βαθμολογικά αδιάφορες, άλλες ΄καίγονται΄ , όμως μην ξεχνάμε ότι είναι Μουντιάλ και ουσιαστικά καμία ομάδα δεν θα παρατήσει ματς.

Χωρίς κίνητρο Ισπανία και Αυστραλία, έχουν αποκλειστεί αμφότερες. Πολύ καλά δείγματα τα ΄καγκουρό΄, απογοήτευσαν οι Ισπανοί. Η λογική βγάζει γκολ όμως παίζεται χαμηλά και για να ανέβω παραπάνω σε γκολ δεν …ψήνομαι. Δεν θα ασχοληθώ.

Για την αποφυγή της …Βραζιλίας, παίζουν Χιλή και Ολλανδία, ομάδες που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα ματς. Με τον Χιλιανό είμαι, ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις και να σε εκπροσωπεί, άσχετα από τα αποτελέσματα, απλώς με τον τρόπο και το πάθος που αγωνίζεται. Πιο ομάδα μου δείχνουν, μπορεί να μην έχουν ύψος, όμως η λογική λέει ότι δεν θα απειληθούν από ψηλά από τους Ολλανδούς. Διπλό με ρίσκο.

Ομάδα …παραλίας θυμίζει το Καμερούν. Αποβολές, τσακωμοί μεταξύ τους στο χορτάρι και συνολικά πέντε γκολ μέχρι τώρα χωρίς να σκοράρουν. Η Βραζιλία ακόμα δεν πείθει όμως ψάχνει ένα ξέσπασμα και φυσικά την πρωτιά την οποία δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει. Κάπου στο 1-3 το έχω στο μυαλό μου. Κρατάω το 4-6 γκολ.

Αυτό είναι το ματς της ημέρας, κατά την γνώμη μου. Κροατία Vs Μεξικό. Με δεδομένο ότι οι Βραζιλιάνοι δεν θα στραβοπατήσουν, οι δυο τους παίζουν για την 2η θέση. Το Μεξικό παίζει για δύο αποτελέσματα. Η παρέα του Ντος Σάντος αρέσει πιο πολύ, νομίζω ότι αυτοί θα περάσουν στην επόμενη φάση, με Χ ή με διπλό δεν το γνωρίζω.

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ:               2

ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ:     4-6 ΓΚΟΛ

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ:             X (2)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook