Ελλάς μπορείς?

Μεγάλα ματς περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Όλα ή τίποτα στο Ακτή Ελεφαντοστού – Ελλάδα και Ουρουγουάη – Ιταλία.

΄Αίμα κι άμμος΄ τα δύο από τα τέσσερα ματς απόψε. Στο Ουρουγουάη – Ιταλία, η ομάδα του Πραντέλι πηγαίνει για δύο αποτελέσματα μετά το στραπάτσο από την Κόστα Ρίκα, η Ουρουγουάη χρειάζεται μόνο νίκη. Με 3-5-2 οι Ιταλοί και με μπόλικη  …Γιουβέντους στην ενδεκάδα θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν πρωτίστως την άμυνα της. Ματς για όλα, δεν βγάζω άκρη.

Η Εθνική Ελλάδος στο ματς με την Ακτή χρειάζεται νίκη έστω και με 1-0, αρκεί να μην κερδίσει η Ιαπωνία την αδιάφορη βαθμολογικά Κολομβία στο άλλο ματς. Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σάντος και Χριστοδουλόπουλο στην ενδεκάδα και Σαμαρά κορυφή επίθεσης, από ότι φαίνεται. Χωρίς Ζοκορά στην άμυνα οι Ιβοριανοί. Προσωπικά, ασχολήθηκα με πρόκριση σε καλή απόδοση, παρά με τον άσο, ρίσκαρα στο 5.00 και όχι στο 3.50. Και λέω ρίσκαρα γιατί θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς, αουτσάιντερ είμαστε όμως οι αποδόσεις και το καλό timing μας δίνει …πόντους.

Από τα υπόλοιπα δύο, θα κρατήσω τα γκολ στο ματς της Αγγλίας με την Κόστα Ρίκα. Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις θέλουν τα ΄λιοντάρια΄,  επιθετικά με μπόλικη ενέργεια η ομάδα της Κόστα Ρίκα.

*Αναλυτικά ραδιοφωνικά λίγο μετά τις 17.00…

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΙΤΑΛΙΑ :    X ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ:       OVER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook