Τελικά …μπορείς!

Η Εθνική Ελλάδος έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε την Ακτή με 2-1 και πέρασε στους 16 του Μουντιάλ.

Πραγματικά, η εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος ήταν επιβλητική χθες, η ομάδα του Σάντος πέρασε δίκαια στην επόμενη φάση με πέναλτι στο τέλος του Γιώργου Σαμαρά.  Αναλυτικότερα, για την Εθνική θα μιλήσουμε στην εκπομπή το απόγευμα, πάμε στα σημερινά.

Στο Βοσνία – Ιράν, η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται είναι το Ιράν. Ψάχνει νίκη δική της και η Νιγηρία να χάσει με πάνω από ένα γκολ. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να κριθεί η πρόκριση σε ….κλήρωση. Αν χάσουν οι Νιγηριανοί με 1-0 από την Αργεντινή και παράλληλα κερδίσουν οι Ιρανοί με το ίδιο σκορ,  οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με 4 βαθμούς κι έτσι θα πάμε στα επόμενα κριτήρια. Ωστόσο, οι δύο ομάδες θα έχουν τον ίδιο συντελεστή τερμάτων, την ίδια επίθεση , τους ίδιους βαθμούς στο μεταξύ τους αγώνα , την ίδια διαφορά τερμάτων στο μεταξύ τους ματς και την ίδια επίθεση στο μεταξύ του ματς .Έτσι η πρόκριση θα κριθεί σε … κλήρωση από την οργανωτική επιτροπή… Τρομερό!  Δεν βλέπω να χάνει το Ιράν.

Στο Νιγηρία – Αργεντινή, περιμένω επιτέλους την Αργεντινή να κάνει ένα καλό ματς με γκολ. Οι Νιγηριανοί δεν πείθουν, χρειάστηκαν  την βοήθεια της διαιτησίας να κερδίσουν την Βοσνία, τους αρκεί απόψε η ισοπαλία. Δεν θα χαριστεί ο Μέσι, θα κρατήσω το καλοπληρωμένο Over.

Στον 5ο όμιλο, Ελβετία και Εκουαδόρ ισοβαθμούν στους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ισημερινού είναι στο +2 σε περίπτωση ισοβαθμίας, βέβαια έχει δυσκολότερο αντίπαλο απόψε. Βλέπω γκολ στο Ονδούρα – Ελβετία, για το ματς των Γάλλων δεν βγαίνει κάτι,  ο Ντεσάμπ αναμένεται να κάνει αλλαγές.

 

Τι παίζουμε σήμερα

ΒΟΣΝΙΑ – ΙΡΑΝ:    Χ2

ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ :  OVER

ΟΝΔΟΥΡΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ:   OVER

 

F/B: chamalakis giannis

Twitter: @Xamalakis

[email protected]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook