Τα SummerVibes πάνε βόλτα στις Αρχάνες βλέποντας εγκαταστάσεις επιπέδου… Europa League

Το athleticradio.gr “επισκέφτηκε” το… στολίδι του Γιούχτα με εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλές επαγγελματικές ομάδες της Ελλάδας.

Στις Αρχάνες γίνεται κάτι… καλό με τις εγκαταστάσεις, αφού βλέπουμε ότι συνεχώς γίνονται έργα βελτιώσεων, δίνοντας αρκετό “χώρο” στον αθλητισμό προσπαθώντας να τον ανεβάσουν επίπεδο και να στρέψουν το βλέμμα των παιδιών προς τα εκεί.

Οι εγκαταστάσεις των Αρχανών δεν μένουν μόνο σε γήπεδα ποδοσφαίρου, αφού έχουν δημιουργηθεί τμήματα Μπάσκετ, Βόλεϊ, ακόμα και πινγκ πόνγκ , σκάκι με πολλά τμήματα, δείχνοντας πως η δουλειά γίνεται σωστά και ο κόσμος της περιοχής και όχι μόνο έχουν έρθει κοντά στον αθλητισμό.

Τα γήπεδα 5Χ5, μπάσκετ αλλά και φυσικά το… στολίδι των Αρχανών το γήπεδο που φιλοξενεί την μεγάλη ομάδα κοσμούν την περιοχή και σε μεταφέρουν σε χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα η δουλειά με τις εγκαταστάσεις δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού όποιος περνάει από τις Αρχάνες βλέπει ότι γίνονται συνεχώς έργα προκειμένου να βελτιώνεται καθημερινά η εικόνα των γηπέδων αλλά και της περιοχής.

Οι εγκαταστάσεις των Αρχανών έχουν δημιουργήσει δύναμη και στην ομάδα του Γιούχτα που φέτος έκανε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και τις ακαδημίες, αφού βλέπουμε τον Γιούχτα 2010 αλλά και τα… πιτσιρίκια να διαπρέπουν κάθε χρόνο.

Πάντως η κοινωνία των Αρχανών και όχι μόνο έχουν “αγκαλιάσει” αυτή την προσπάθεια, αφού τα νούμερα των παιδιών που ασχολούνται είτε με σκάκι, είτε με πινκ πονγκ είτε με μπάσκετ ή ποδόσφαιρο και βόλει ξεπερνούν τα 400, ένα ποσό που για την περιοχή είναι εντυπωσιακό και σίγουρα δεν το έχουν ομάδες άλλων περιοχών είτε στην Κρήτη είτε εκτός.

Σίγουρα σκοπός της Περιφέρειας η οποία μαζί με τον Γιούχτα έχτισαν αυτό το πανέμορφο στολίδι είναι να συνεχιστεί η βελτίωση και μάλιστα όπως μας ανέφεραν άνθρωποι της περιοχής στόχος είναι να δημιουργηθούν στο άμεσα μέλλον γήπεδα τένις, στίβου και γήπεδο μπάσκετ σε ανοιχτό χώρο.

Μάλιστα για την προσπάθεια αυτή επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Γιουχτα Νίκο Μπουνάκη ο οποίος δήλωσε στο athleticradio.gr: “Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα δημιουργηθεί ένα νέο αθλητικό κέντρο στο πάνω μέρος της περιοχής των εγκαταστάσεων. Είναι έτοιμος ο σχεδιασμός. Θα γίνει ένα στάδιο που θα φτιάχνουν βοηθητικά γήπεδα, χώροι για αλλά αθλήματα και αυτό μας βοηθάει αρκετά στην ανάπτυξη ου αθλητισμού και των ακαδημιών στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο για τις Αρχάνες. Κάθε χρόνο θέλουμε να πηγαίνουμε και ένα βήμα παραπέρα τις εγκαταστάσεις και να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό”.

Αναμφίβολα μιλάμε για ένα από τις ομορφότερες εγκαταστάσεις της Κρήτης και φυσικά σε πολλές χώρες του κόσμου, με τον Γιούχτα και την Περιφέρεια να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά προκειμένου όλη αυτή η δουλειά να βγει καλύτερη χρόνο με το χρόνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook