Το κίνητρο βλάπτει σοβαρά τις … αποδόσεις!

Καλημέρααα… η αλήθεια είναι ότι την φοβήθηκα την χθεσινή μέρα αλλά τελικά ήταν πολύ καλή! Βγήκε η τριαδούλα μας πολύ εύκολα…. και το 3/5 στο σύστημα με αυτές τις αποδόσεις νομίζω ήταν κάτι παραπάνω από καλά! Θεωρητικά η σημερινή μέρα έχει περισσότερο … ψωμί! ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι , με […]

Καλημέρααα… η αλήθεια είναι ότι την φοβήθηκα την χθεσινή μέρα αλλά τελικά ήταν πολύ καλή! Βγήκε η τριαδούλα μας πολύ εύκολα…. και το 3/5 στο σύστημα με αυτές τις αποδόσεις νομίζω ήταν κάτι παραπάνω από καλά! Θεωρητικά η σημερινή μέρα έχει περισσότερο … ψωμί!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ : Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι , με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν μια θέση στην Ευρώπη, 18 γκολ σε 6 αγώνες! Η Τότεναμ φαίνεται να μένει από δυνάμεις, ενώ έχει να κερδίσει στο Άνφιλντ από την περίοδο 93/94! Άσος…

ΟΥΕΣΚΑ – ΟΥΕΛΒΑ : Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο , σώθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική και μαθηματικά! Την Παρασκευή γύρισε η αποστολή από την Γρανάδα, αρκετά κουρασμένη ενώ η διοίκηση αποφάσισε γενική είσοδο 5 ευρώ! 9 ισοπαλίες σε 16 ματς εκτός έδρας για την Ουέλβα, καλή απουσία του βασικού χαφ, Ματαμάλα! Θεωρώ ότι θα συμβιβαστούν και οι δύο σε μια ισοπαλία! Για σκορ 1-1 το βλέπω… Ισοπαλία ρίσκου!

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ : Με λεωφορείο πήγαν οι παίκτες της Χιρόνα στην Καρταχένα! Πολύωρο και κουραστικό το ταξίδι τους , έχουν και απουσίες αλλά αυτόν τον καιρό και καλύτερη ομάδα! Η Καρταχένα νομίζω ότι τα παράτησε για τα πλέι όφ, πολύ ντεφορμέ αλλά έχει την επιστροφή του παιχταρά Μποτέλιο! Πιθανό G-G και Over ενώ όποιος θέλει να ρισκάρει ας κοιτάξει προς το διπλό!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ B΄ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Έχει να κερδίσει από τις 8 Απριλίου η Μπαρτσελόνα και αυτό γιατί το κίνητρο δεν υπάρχει πλέον, το μυαλό όλων είναι αλλού! Ο προπονητής Λουίς Ενρίκε του χρόνου θα είναι κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ σήμερα θα έχουν εκτός  6 βασικούς! Καλή γενικά η Λας Πάλμας και με κίνητρο, νίκησε την Καρταχένα και με αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη είναι κοντά στην σωτηρία! Κυρίως λόγω απόδοσης Χ2….

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΟΣΕΡ : Τελείως αδιάφορο ματς αλλά από την μια η κούραση της Οσέρ γιατί έπαιξε σε υψηλούς ρυθμούς την Τετάρτη απέναντι στην Λυών , από την άλλη οι επιστροφές της Βαλενσίεν με οδηγούν στον άσο! Άσος ενστίκτου!

ΝΑΝΣΙ – ΝΙΣ : Αίμα και άμμος το παιχνίδι… επιτακτική η νίκη για την Νανσί η οποία έχει όλα τα προσόντα να το κάνει απέναντι στην βολεμένη Νίς. Άσος..

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ : Σε υψηλά στάνταρ η απόδοση της Μαρσέιγ τελευταία, σε καλή φάση και η Λοριάν η οποία δεν χάνει εύκολα εντός! Η παράδοση και η  ειδησεογραφία δείχνει G-G και Over, δεν διαφωνώ!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ –ΜΑΛΑΓΑ : Παιχνίδι χωρίς τρομερή σκοπιμότητα ,προβλέπω καλό ρυθμό και φάσεις, με τους Βάσκους να θέλουν να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με νίκη απέναντι στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Μάλαγα! Πολύ πιθανό G-G , πιθανό Over και έπεται ο Άσος!!

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ : Καλές σχέσεις έχουν οι δυο τους , τοπικό ντερμπάκι είναι χωρίς αντιπαλότητα , δεν νομίζω να έρθει  Χ τελικά όπως το περιμένουν πολλοί , η Λεβάντε μάλλον δεν θα χρειαστεί κανέναν βαθμό! Λέω να ρισκάρω στο Χ ημιχρ / 1 τελ , με την λογική να περιμένουν μέχρι το ημίχρονο πόσο πάνε οι άλλοι και μετά να παίξουν την μπαλίτσα τους και να κερδίσει ο καλύτερος … δηλαδή η Βαλένθια! Χ/1 λοιπόν, αξίζει το ρίσκο!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ : Μονόπλευρο ενδιαφέρον και στο ΄Καμπ Νου΄ όπου η Μπαρτσελόνα θα κάνει την φιέστα της για τον φετινό τίτλο! Πέρυσι τέτοιο καιρό, οι Καταλανοί την τελευταία αγωνιστική είχαν ΄χαριστεί΄ στην Οσασούνα  και με εκείνο το 0-0 οι Βάσκοι είχαν μείνει κατηγορία! Για να δούμε την Κυριακή τι θα γίνει… Τεράστια νίκη για την Λα Κορούνια με ανατροπή την Τρίτη! Ήταν καλή και έβγαλε ψυχή μπροστά στο φανατικό κοινό της και τελικά κέρδισε την αδιάφορη και χαλαρή Μπιλμπάο με 2-1! Ένα άλλο θετικό είναι ότι τελευταία αγωνιστική παίζει επίσης με αδιάφορο αντίπαλο, την Βαλένθια! Κουρασμένοι θα είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις  χαρές και τα πανηγύρια των πρωταθλητών! Δεν είμαι σίγουρος αν τα καταφέρουν και πάρουν την ισοπαλία, οι εταιρείες είναι υποψιασμένες και το έχουν σχετικά χαμηλά, έχω πάντως την αίσθηση ότι  ο Λοτίνα δεν θα θελήσει να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, για τις έχει στο τελευταίο ματς στην έδρα της , ώστε εκεί αν χρειαστεί βαθμούς να τους πάρει! No bet…

ΧΙΧΟΝ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ : Μονόπλευρο ενδιαφέρον και εδώ … με την Χιχόν  να θέλει το τρίποντο να σωθεί και μαθηματικά! Έχει την κατάλληλη αντίπαλο, την πιο αδιάφορη ( μαζί με Μάλαγα ) , την Σανταντέρ! Τρομερές σχέσεις τα δύο σωματεία ….Πέρυσι , τελευταία αγωνιστική χρειαζόταν βαθμούς η Σανταντέρ , και έπαιζε εντός με Χιχόν, τελικά νίκησε με 2-0 με τους Αστουριάνους ούτε καν να ιδρώνουν! Τότε είχε βγει ο πρόεδρος της  Καντάμπρια και φανατικός οπαδός της Σανταντερ και είχε πει το θεϊκό ΄ Σήμερα εσείς , αύριο εμείς ΄ , και έτσι έγινε ! Επίσης ένα άλλο στοιχείο που συνδέει τις δύο ομάδες είναι ό τεχνικός της Χιχόν, Πρεθιάδο, γεννημένος στην Καντάμπρια, ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σαν παίκτης της Σανταντέρ, έχει καθίσει και στον πάγκο της 2 φορές! Λογικός  Άσος από το τριαντάλεπτο.!

ΧΕΤΑΦΕ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ : Τεράστιο ματς και στην Μαδρίτη με την Χετάφε να θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς! Πιο άνετη η Οσασούνα με τους 44 βαθμούς μετρώντας 3 σερί νίκες! Σκληροτράχηλη οι Βάσκοι οι οποίοι και με ισοπαλία μένουν στην κατηγορία! Επιστρέφει ο πολύτιμος Νεκουνάμ, εκτός οι Αράντα – Νέλσον – Ρούπερ και Χοσέτσο! Με θεωρητικά αδιάφορους την τελευταία αγωνιστική και οι δύο! Δεν μπορώ να κοντράρω την φορμαρισμένη και συμπαγής Οσασούνα σε κάτι 1.8 που βλέπω , μπορεί η Χετάφε να έχει κίνητρο αλλά από ομάδα … λίγα πράγματα! Λέω να ρισκάρω στην ισοπαλία σε ένα μικρό Bet , και τίποτα άλλο! Ισοπαλία ρίσκου…

ΤΡΙΑΔΑ

341. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ    1

347. ΝΑΝΣΙ – ΝΙΣ    1

372. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΛΑΓΑ    1/ OVER

ΣΥΣΤΗΜΑ

344. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΟΣΕΡ    1

352. ΟΥΕΣΚΑ – ΟΥΕΛΒΑ    Χ

358. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ     Χ

371. ΛΟΡΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ OVER

375. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ   Χημ / 1 τελ

381. ΧΕΤΑΦΕ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ    Χ

ΑΞΙΖΟΥΝ….

350. ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ    2

351. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β΄ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ    2 ( Χ )

324. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ    Χ ( 2 )

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook