Λίγα και καλά…

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια μου του Athletic …. Κατ ΄ αρχάς οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παιχταρά Ντε Καμάργκο και το γκολ- ποίημα που πέτυχε στο 93΄ για την Γκλάντμπαχ! Όσοι πληρωθήκατε από αυτό το γκολ ή εν πάση περιπτώσει όσοι θέλετε να δείτε το γκολ … Κάντε κλικ εδώ … Γκλάντμπαχ – […]

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια μου του Athletic …. Κατ ΄ αρχάς οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παιχταρά Ντε Καμάργκο και το γκολ- ποίημα που πέτυχε στο 93΄ για την Γκλάντμπαχ! Όσοι πληρωθήκατε από αυτό το γκολ ή εν πάση περιπτώσει όσοι θέλετε να δείτε το γκολ …

Κάντε κλικ εδώ … Γκλάντμπαχ – Μπόχουμ : 1-0 , 93΄ De CAMARGO

Περιμένω σχόλια για το γκολ….

ΧΑΚΕΝ – ΜΑΛΜΕ : Έχουμε πει πολλές φορές για την τρομερή Μάλμε, γύρισε το παιχνίδι με την Έρεμπρο την προηγούμενη εβδομάδα, και παίζει πλέον απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά από την έδρα της τα τελευταία 3 χρόνια περνάει εύκολα! Σκληροτράχηλη η Χάκεν νομίζω όμως ότι σε τιμές άνω του 2.3 αξίζει να ρισκάρουμε στην πολύ καλή Μάλμε! Διπλό!

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΚΛΕΡΜΟΝ : Αδιάφορο ματς  , αλλά η συμπεριφορά κυρίως της Γκρενόμπλ τελευταία είναι ιδιαίτερα επιθετική! Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο , πιθανό G-G!

ΣΑΤΟΡΟΥ – ΣΕΝΤΑΝ : Τα παράτησε η Σατορού … εδώ και 3 αγώνες έχει δεχθεί 8 γκολ , βαθμολογικά είναι σχετικά άνετη! Καίγεται η Σεντάν , παλεύει για άνοδο και έχει τις ελπίδες της! Εκτός έδρας δεν μπορεί να κάνει νίκες και κολλάει στις ισοπαλίες (9) , σήμερα όμως πρέπει να κάνει την υπέρβαση! Σε αποδόσεις κοντά στο 2.00 αξίζει την εμπιστοσύνη μας!

ΤΟΥΡ – ΑΝΖΕ : Ότι να ναι κάνουν τελευταία οι δυο τους, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι δύο, έρχονται από σπουδαίες νίκες αν κρίνουμε το ενδιαφέρον που είχαν οι αντίπαλοι τους! Σκοράρουν με ευκολία , αυτό βλέπω να γίνεται και στο μεταξύ τους! Πιθανό G-G και Over!

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄ : Σε 4 μέρες δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι η Βιγιαρεάλ. Πήρε ισοπαλία στην Έλτσε με τα χίλια ζόρια ,αλλά σήμερα οποία θα έχει εκτός 3 από τους καλύτερους της παίκτες αλλά κυρίως τον πρώτο της σκόρερ Φαλκέ! Ο πρώτος σκόρερ της Γρανάδα , Χέιχο  είναι εκτός αλλά νομίζω ότι η Γρανάδα δεν θα τον χρειαστεί. Πιθανός χαμηλός άσος…. Αξίζει το ρίσκο στο 1/1

Καλή τύχη…

Οτιδήποτε νεότερο ραδιοφωνικά σήμερα λίγο μετά τις 18.00…. Αύριο το πρωί θα υπάρχει στο blog πλήρη ρεπορτάζ για την τελευταία αγωνιστική της Ισπανίας, με όλα τα πιθανά σενάρια του υποβιβασμού αλλά και της τελικής κατάταξης στις θέσεις 4-7 ,επίσης επιλογές από όλο το κουπόνι του Σαββάτου!


Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook