Παιχνίδια χωρίς αύριο…

Χαίρετε… τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα, επιλογές από Segunda από Γαλλία αλλά και από την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία την οποία παραθέτουμε αναλυτικά παρακάτω! Κατ΄ αρχάς να πούμε στην Ισπανία ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας υπενθύμισε σε όλους τους συλλόγους ότι η  χρηματική πριμοδότηση ομάδας από άλλη θεωρείται έγκλημα πλέον και τιμωρείται με […]

Χαίρετε… τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα, επιλογές από Segunda από Γαλλία αλλά και από την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία την οποία παραθέτουμε αναλυτικά παρακάτω!

Κατ΄ αρχάς να πούμε στην Ισπανία ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας υπενθύμισε σε όλους τους συλλόγους ότι η  χρηματική πριμοδότηση ομάδας από άλλη θεωρείται έγκλημα πλέον και τιμωρείται με φυλάκιση , ισχύει από το Δεκέμβριο του 2010!

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Αδιάφορα παιχνίδι στο ΄Ροσαλέδα΄. Η Μάλαγα θα παραχθεί χωρίς τους Μπαπτίστα -Ντεμικέλις και τον πρώτο σκόρερ της, Ροντόν !  Η Μπαρτσελόνα μετά τα ΄δωράκια΄ σε Λεβάντε και Λα Κορούνια , περιμένει να τελειώσει και αυτό το πρωτάθλημα για να αφοσιωθεί στον τελικό του CHL! Πιθανό Over!

ΡΕΑΛ Μ. – ΑΛΜΕΡΙΑ : Αυτό και αν είναι αδιάφορο ματς!  Ο Ρονάλντο έφτασε τα 39 γκολ ισοφάρισε το ρεκόρ του Θάρα και του Σάντσεθ και βάζει πλώρη για άλλα! Η Ρεάλ απέκτησε Σαχίν και Άλντιντοπ από την Γερμανική αγορά και γενικά στην Μαδρίτη ασχολούνται με την μεταγραφολογία! Η Αλμερία κάνει τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά στην Segunda! Επιλογή το Over 3.5 ή το 4-6 σύνολο γκολ αγώνα!

ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ –  ΧΙΧΟΝ : Αδιάφορο και εδώ το παιχνίδι στο Αλικάντε! Έπεσε η Χέρκουλες , και κάνει σχέδια για την Segunda του χρόνου! Τα 3 αστέρια του συλλόγου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το καλοκαίρι , Ντρέντε – Τρεζεγκέ και Βαλντές!  Απογοητευμένοι οι οπαδοί θα διαμαρτυρηθούν με πανό και συνθήματα στο ματς με τους Αστουριάνους! Νίκησε … αναμενόμενα η Χιχον την Σανταντέρ την προηγούμενη αγωνιστική, στα αρνητικά ο θάνατος του πατέρα του τεχνικού των Αστουριάνων ,Πρεθιάδο! Η Χιχόν αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές! Βλέπω γκολ-γκολ και Over, νομίζω ότι η Χέρκουλες μπροστά στο κοινό της έχει και τον πρώτο λόγο για την νίκη με τις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πρεθιάδο, χωρίς πάντως κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι!

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ : Tο παιχνίδι που θα κρίνει την εξέλιξη πολλών άλλων… Απλά πράγματα για την Σαραγόσα την τελευταία αγωνιστική …. με νίκη  στην Βαλένθια απέναντι στην Λεβάντε σώνεται μαθηματικά και οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν! Η Σαραγόσα με ήττα πέφτει αυτόματα ενώ με ισοπαλία περιμένει είτε ήττα της Λα Κορουνια, είτε ήττα της Χετάφε , και στις δύο ισοβαθμίες στους 43 η Σαραγόσα υπερτερεί! Το Σάββατο το πρωί θα ξεκινήσει το κομβόι των 6000 οπαδών θα ξεκινήσει το ταξίδι στην Βαλένθια απέναντι στην αδιάφορη Λεβάντε. Τεράστιο πάθος βγάζουν οι δηλώσεις των παικτών της Σαραγόσα, θα έχουν και πολλούς οπαδούς στο πλευρό … δεν βλέπω το Λεβάντε να στέκεται εμπόδιο! Διπλό για την ομάδα του Αγκίρε!

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ –  ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Η Λα Κορούνια πήρε στα … μουλωχτά την ισοπαλία στο ΄Καμπ Νου΄ και πλέον με νίκη σώζεται, με ισοπαλία περιμένει γκέλα της Σαραγόσα, στις ισοβαθμίες  ευνοείτε μόνο με Μαγιόρκα ( αν χάσουν οι νησιώτες  ) ,ενώ υστερεί με Σοσιεδάδ, Οσασούνα και Χετάφε! Αυτό δείχνει ότι με τίποτα δεν θέλει να μπλέξει και χρειάζεται ουσιαστικά μόνο νίκη! Εκτός ο Τομάς και ο Ζε Κάστρο! Χωρίς νεότερα προβλήματα!

Το Ριαθόρ θα είναι κατάμεστο, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από την Πέμπτη! Τελείως αδιάφορη η Βαλένθια! Ο πρόεδρος των Γαλιθιάνων Λεντόιρο τα έβαλε μεσοβδόμαδα , με τις Χιχόν – Σανταντέρ και το παιχνίδι παρωδία την προηγούμενη αγωνιστική λέγοντας ΄ξέρουμε τις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται περίεργα πράγματα΄! Δεκαεπτά (17) χρόνια πριν , την περίοδο 93/94, τελευταία αγωνιστική , πάλι Λα Κορούνια – Βαλένθια  με τους Γαλιθιάνους να θέλουν μόνο νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Η Βαλένθια αδιάφορη  τότε αλλά ο τύπος βοούσε ότι της είχε δώσει χρήματα η Μπαρτσελόνα για να κόψει βαθμούς και να πάρει εκείνη το πρωτάθλημα. Και έτσι έγινε… το τελικό 0-0 τότε με χαμένο πέναλτι του Τζούκιτς, έδωσε το πρωτάθλημα στους Μπλαουγκράνα! Δεν το έχουν ξεχάσει αυτό στην Γαλικία! Δεν βλέπω την Ντέπορ να πέφτει, άσχετα με αποδόσεις πιστεύω ότι την Βαλένθια θα την κερδίσει!

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ : Έκανε το θέλημα του προέδρου της Καντάμπρια η Σανταντέρ η οποία έχασε με 2-1 από την Χιχόν και ουσιαστικά την … έσωσε! ΄Αυτό που συνέβη με την Χιχόν είναι θέμα ανδρισμού ΄ είπε χαρακτηριστικά ο Ρεβίγια! Με ανανεώσεις συμβολαίων ασχολείται η αδιάφορη Ράσινγκ !Η Μπιλμπάο σε ισοβαθμία μόνο με την Σεβίλλη υπερτερεί, ενώ στην τριπλή ισοβαθμία με Ατλέτικο και Σεβίλλη υστερεί από τους Ανδαλουσιάνους! Άρα θέλει νίκη δική της και μη νίκη της Ατλέτικο με την Μαγιόρκα για να πάρει την 5η θέση! Το οποίο σημαίνει περισσότερες μέρες διακοπές για τους παίκτες και πιο αργά η είσοδος στα προκριματικά του Europa League. Θα ρισκάρω με το διπλό, έχουν κίνητρο οι Βάσκοι απέναντι στην Ράσινγκ η οποία θα παίξει επιθετικά και αυτό είναι υπέρ μας! Πιθανό και το Over!

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ:  Δεν κατάφερε να νικήσει την Σαραγόσα η Εσπανιόλ και πλέον έχασε κάθε πιθανότητα για την έξοδο στην Ευρώπη! Όλοι στην Καταλονία μιλούν για ριζική ανανέωση της ομάδας την νέα σεζόν ενώ συνέντευξη τύπου έδωσε ο τερματοφύλακας Καμενί δηλώνοντας έλλειψη φιλοδοξίας στον σύλλογο γι αυτόν, ουσιαστικά ανοίγοντας την πόρτα εξόδου!  Εκτός ο Κανουτέ, ο Καπέλ , οΠερότι  και ο Νάβαςγια την Σεβίλλη ! Η Σεβίλλη με νίκη φτάνει τους 58 , σε τριπλή ισοβαθμία ευνοείται ( 7 βαθμοί ) αλλά σε διπλή με την Μπιλμπάο οι Βάσκοι παίρνουν την 5η θέση! Αν η Σεβίλλη ισοβαθμήσει μόνο με την Ατλέτικο τότε υπερτερεί ! Όλες οι ισοβαθμίες θα συμβούν αν όλοι φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα! Η Εσπανιόλ έχει κάποιες εσωτερικές έριδες και μετά τις δηλώσεις Καμενί, ξέμεινε και από στόχους ενώ η Σεβίλλη θέλει το ματς αλλά έχει καλές απουσίες μεσοεπιθετικά! Προβάδισμα στο G-G , μικρό ρίσκο στο διπλό!

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. :Εκεί που οι παίκτες της Μαγιόρκα έκαναν τα πρώτα μπάνια στο νησί και η άμμος δεν έχει φύγει καλά – καλά από τα μαγιό τους έφτασαν  ξαφνικά τελευταία αγωνιστική να κινδυνεύουν!  Μια ισοπαλία της αρκεί με την Ατλέτικο για να μείνει στην κατηγορία! Βέβαια και με ήττα μένει κατηγορία αν δεν κερδίσει η Σαραγόσα ! Υπερτερεί στις ισοβαθμίες μόνο με την Οσασούνα, υστερεί με Λα Κορούνια και Χετάφε! Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από 25.000 φίλους της Μαγιόρκα! Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι στην 7η θέση , υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες και γενικά αν νικάνε οι άλλοι , δεν έχει κανένα κίνητρο για νίκη! Επιστρέφει  ο Ουιφαλούσι! Θα δώσω προβάδισμα στην ισοπαλία , η οποία βολεύει τους γηπεδούχους , και ίσως τους φιλοξενούμενους! Βλέπω ένα ματς κοντά στο 1-1!

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ Η διοίκηση της Σοσιεδάδ έβαλε τιμή εισιτηρίων 10 ευρώ, και την πρώτη μέρα έγινε το αδιαχώρητο στο ΄Ανοέτα΄ με ουρά ενός χιλιομέτρου για ένα εισιτήριο! Δεύτερος συνεχόμενος τελικός για την Χετάφε η οποία είναι σε δυσκολότερη θέση από την αντίπαλό της! Εκτός  ο βασικός  φορ Κολούνγκα!

Η Σοσιεδάδ πάει για δύο αποτελέσματα( 1Χ) ενώ η Χετάφε μόνο με διπλό εξασφαλίζει την παραμονή! Ακόμα και αν χάσει η Σοσιεδάδ παραμένει στην κατηγορία  αν δεν κερδίσει η Σαραγόσα,  ή αν δεν κερδίσει η Λα Κορούνια είτε σε τριπλή ισοβαθμία στους 44 με Μαγιόρκα και Οσασούνα, σε μεμονωμένη ισοβαθμία με μια από τις δύο, υστερεί  !Σε περίπτωση ισοπαλίας … τα πράγματα μπλέκονται για την Χετάφε!  Αν ΄γκελάρει΄ η Σαραγόσα, η Χετάφε μένει και με ισοπαλία !Αν η Σαραγόσα νικήσει το καλό είναι ότι υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες, και απέναντι στην Οσασούνα (αν χάσει ) , και απέναντι στην Ντέπορ ( με Χ ) και με την Μαγιόρκα ( με ήττα)! Αν χάσει, θα περιμένει ήττα της Σαραγόσα ή ήττα της Λα Κορούνια… Πανικός Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο θα πάει πολύ σφιχτά και θα είναι ένα πιθανό 0-0! Από κει και πέρα και αφού ακούσουν στο ημίχρονο τι γίνεται (κυρίως στην Βαλένθια ) θα δουν αν θα ρισκάρει κάποια από τις δύο! Χ ημίχρονο και μετά βλέπουμε….

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : Sold out το Ναβάρα… Μέγα πάθος από τους Βάσκους  για των αγώνα ,οι οποίοι βολεύονται και με ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη Βιγιαρεάλ! Αν χάσει η Οσασουνα υστερεί σε ισοβαθμία με Χετάφε , υπερτερεί απέναντι σε Ντέπορ και Σοσιεδάδ! Για την Βιγιαρεάλ το πρωτάθλημα έχει τελειώσει , είναι  σίγουρη 4η και η ζωή της τελευταία περιστρέφεται γύρω από μεταγραφές και ανανεώσεις! Η Οσασούνα αποκτά τρομερή δύναμη σε τέτοια ματς και με γεμάτο γήπεδο έχει το κάτι παραπάνω! Με προβληματίζει όμως ότι βολεύεται και με ισοπαλία! Προβάδισμα στον άσο , παιχνίδι που ενδείκνυται και για Live ποντάρισμα!

Για την Segunda :

ΘΕΛΤΑ – ΕΛΤΣΕ : Βρήκε ρυθμό η Θέλτα, παίζει καλά με τις αλλαγές στην ενδεκάδα, θέλει την 3η θέση και επειδή νομίζω ότι κάπου θα σταματήσει και η Έλτσε, ίσως το Μπαλαίδος είναι το κατάλληλο μέρος! Άσος ρίσκου!

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ : Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι φαβορί η Σαλαμάνκα… Επειδή καίγεται? Και … η Καρταχένα πάει για πλέι οφ , αυτό μου έδειξε με την Χιρόνα! Πιθανό Over και όποιος ρισκάρει ας κοιτάξει στο διπλό!

ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ : Δεν τρελαίνεται για βαθμούς η Κόρδοβα αλλά βρίσκει την Πονδεραντίνα με 3  σημαντικές απουσίες , και χωρίς ψυχολογία πλέον! Σε τιμές άνω του 2.3 αξίζει το διπλό να τελειώνει μια και καλή με την σωτηρία!

Για την Γαλλία :

ΝΙΣ – ΛΟΡΙΑΝ : Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο ομάδες , αλλά επειδή καίγεται η Νίς δίνεται τόσο χαμηλά! Η Λοριάν με πείθει, σκοράρει παντού και ενδιαφέρεται για το ματς! Με το Χ2 θα πάω!

ΣΟΣΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ : Και εδώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τους δύο, περισσότερο για τους πολύ καλούς εντός ,γηπεδούχους! Ομάδες που σκοράρουν και νομίζω το ίδιο θα κάνουν και στο Μπονάλ! Προβάδισμα στο G-G και το Over!

ΠΑΡΙ – ΛΙΛ :Ευκαιρία για ρεβάνς για την Παρί, καλή παράδοση εντός με Λίλ, λίγο κουρασμένη η Λίλ η οποία θέλει έναν βαθμό για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια! Θα ασχοληθώ με το G-G και μετά με τον άσο!

ΟΣΕΡ –ΜΠΡΕΣΤ : Από ισοπαλίες προέρχονται και οι δύο , πολλές γενικότερα σε όλο το πρωτάθλημα αμφότερες, η Μπρέστ έχει ανάγκη από έναν πόντο..η Οσέρ ετοιμάζεται για διακοπές! Καλοπληρωμένη ισοπαλία μου μυρίζει.. να μην ιδρώσουμε και πολύ ! 1-1 για σκορ!

Επειδή υπάρχουν και πολύ χαμηλές επιλογές αποφάσισα να βάλω ένα TOP 15 με δεκαπέντε επιλογές ξεκινώντας από παιχνίδια που βλέπω πιο δυνατά, και τεκμηριώνω παραπάνω! Διαλέξτε ότι σας κάνει και … καλή τύχη!

TOP 15

  1. 277. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ       1
  2. 278. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ       2
  3. 282. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ         Χ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ
  4. 250. ΘΕΛΤΑ – ΕΛΤΣΕ        1
  5. 281. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ      2
  6. 273. ΣΟΣΟ  – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ G-G
  7. 276. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ G-G / 2
  8. 271. ΠΑΡΙ – ΛΙΛ G-G
  9. 280. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ     1
  10. 269. ΝΙΣ – ΛΟΡΙΑΝ       Χ ( 2 )
  11. 255. ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ  – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ       Χ ( 2 )
  12. 279. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ     Χ
  13. 258. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ       1
  14. 270. ΟΣΕΡ – ΜΠΡΕΣΤ       Χ
  15. 253. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ     2

Πατήστε στο παρακάτω link :

http://estaticos.marca.com/imagenes/2011/05/17/multimedia/graficos/1305647836_0.swf

για να δείτε με κάθε αποτέλεσμα στην Primera ποια ομάδα πέφτει! Θα σας βοηθήσει!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook