Κρίμα…

Χαίρετε… τέλος τα πρωταθλήματα σε Ισπανία και Γαλλία. Έπεσε η Λα Κορούνια ενώ στην Γαλλία η Λίλ αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια , μια αγωνιστική πριν το φινάλε! Λίγοι αγώνες με ενδιαφέρον σήμερα, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε! Βάλτε σε μια σειρά τις επιλογές και ασχοληθείτε με ότι σας ταιριάζει! Πάρα πολλά αδιάφορα παιχνίδια, με […]

Χαίρετε… τέλος τα πρωταθλήματα σε Ισπανία και Γαλλία. Έπεσε η Λα Κορούνια ενώ στην Γαλλία η Λίλ αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια , μια αγωνιστική πριν το φινάλε!

Λίγοι αγώνες με ενδιαφέρον σήμερα, πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε! Βάλτε σε μια σειρά τις επιλογές και ασχοληθείτε με ότι σας ταιριάζει! Πάρα πολλά αδιάφορα παιχνίδια, με Νορβηγούς και Βραζιλιάνους λέω να μην ασχοληθώ από τώρα! Οτιδήποτε νεότερο ραδιοφωνικά!

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΧΕΡΕΘ : Είναι ήδη στη Primera η Ράσινγκ με τα χθεσινά αποτελέσματα ! Παίζει απέναντι σε μια φορμαρισμένη και καλή ομάδα , την Χερέθ η οποία πάντως δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ! Νομίζω θα έχουμε γκολ. Πιθανό Over

ΣΤΟΟΥΚ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ : Αδιάφορη η Στόουκ , με νίκη η Γουίγκαν είναι κοντά στην παραμονή! Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι , καλή εντός αλλά χωρίς κίνητρο πλέον η Στόουκ! Διπλό!

ΜΠΟΛΤΟΝ – ΣΙΤΙ : Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σίτυ και με νίκη στο ΄αφιλόξενο΄ Ρίμποκ σιγουρεύει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους! Διπλό σε χαμηλή απόδοση!

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ : Η Ουντινέζε θέλει νίκη ή ισοπαλία για να βγει στο CHL. Γεμάτο το ΄Φρίουλι΄. Η Μίλαν είναι αδιάφορη , η ισοπαλία προσφέρεται στο 1.50 περίπου. Λέω να ρισκάρω με τον άσο κυρίως λόγω απόδοσης , κοντά στο 3.50!Άσος…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ : Το παιχνίδι των πλέι όφ… Ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτέλεσμα , ενώ οι πράσινοι μόνο για νίκη για να ελπίζουν για την 1η θέση! Σφιχτό παιχνίδι, λίγες φάσεις και πιθανό Under σε μέτρια απόδοση!

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΣΙΟΝ :  Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι , σκοράρουν ασταμάτητα και πλέον παίζουν χωρίς άγχος και αυτό τους κάνει καλό! Από την άλλη η Σιόν έχει μια διαφορά ασφαλείας από τον 5ο και μπροστά της έχει την πρόκληση του τελικού.. Άσος φόρμας…

ΤΣΒΟΛΕ – ΚΑΜΠΟΥΡ : Πολύ δυνατή έδρα η Τσβόλε , έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Καμπούρ στο πρώτο ματς αν και έχασε με 2-1! Σε αποδόσεις κοντά στο 1.75 επιλογή ο άσος!

Μετά από 20 συναπτά χρόνια στην Πριμέρα , δυστυχώς η μεγάλη Λα Κορούνια του χρόνου θα αγωνίζεται στην Σεκούντα! Συγκινητικές στιγμές στο Ριαθόρ και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά την λήξη! Προσπάθησε πολύ η Ντέπορ στο παιχνίδι αλλά δεν την άφηνε να βάλει γκολ με τίποτα ο … τερματοφύλακας της Βαλένθια, Σέζαρ! Για 2η φορά η Βαλένθια της στερεί κάτι… το 1994 το πρωτάθλημα, τώρα την σωτηρία!Με το σφύριγμα της λήξης , όλοι έπεσαν κάτω, στο γεμάτο Ριαθόρ σώπασαν οι πάντες και ο συμπαθέστατος πρόεδρος Λεντόιρο βούρκωσε! Το τέλος μιας τεράστιας ομάδας … ? θα δείξει!  Στα … αλώνια πάντως θα είμαστε εκεί για να την στηρίξουμε να ανέβει άμεσα!Μεγάλο κυνήγι πάντως και από την διαιτησία φέτος για την ομάδα της Γαλικίας, πολλές κόκκινες και πολλά καταλογισμένα πέναλτι!

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι οπαδοί της πριν το μεγάλο χθεσινό ματς με την Βαλένθια. Της το αφιερώνουμε…εις το επανειδήν!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook