Σωτηρία εσείς…κύπελο εμείς!

Χαίρετε… φτάσαμε στα τέλη Μαΐου , τα σπουδαία τελείωσαν και πλέον  τα στοιχηματικά μας ενδιαφέροντα περιορίζονται! Υπάρχουν επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης , πάμε να τις δούμε : ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΒΕΛΕΖ : Παρακολούθησα την Βελέζ με την Λιμπερτάδ και είδα μια πολύ καλή ομάδα, έκανε ότι ήθελε και δημιουργεί εύκολα φάσεις! Γενικά βρίσκεται σε […]

Χαίρετε… φτάσαμε στα τέλη Μαΐου , τα σπουδαία τελείωσαν και πλέον  τα στοιχηματικά μας ενδιαφέροντα περιορίζονται! Υπάρχουν επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης , πάμε να τις δούμε :

ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΒΕΛΕΖ : Παρακολούθησα την Βελέζ με την Λιμπερτάδ και είδα μια πολύ καλή ομάδα, έκανε ότι ήθελε και δημιουργεί εύκολα φάσεις! Γενικά βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση , δεν έχει απουσίες και στα εκτός έδρας παρουσιάζεται πιο .. άνετη! Καλή η Πενιαρόλ αλλά έχω την αίσθηση ότι αποδόσεις κοντά στο 2.7 αξίζουν την εμπιστοσύνη μας! Προβάδισμα στο διπλό , μικρή κάλυψη στην ισοπαλία!

ΑΟΥΣΤΡΙΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ : Τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία, ένα θαύμα περιμένει η Αούστρια, να γκελάρει εντός η Στούρμ απέναντι στην αδιάφορη Βάκερ! Δύσκολα πράγματα…  Έχει υποχρέωση πάντως να κερδίσει και να περιμένει απέναντι στην αδιάφορη Σάλτσμπουργκ! Κακή απόδοση στον άσο αλλά έχει το προβάδισμα!

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ : Κίνητρο έχουν και οι δύο, την επιβίωση της παίζει η  Σεν Γκάλεν! Πολύ καλή η Γ.Μπόις με την Νοσατέλ Ξαμάξ , οι φιλοξενούμενοι περιμένουν την Ξαμάξ να μην κερδίσει  την Σιόν για να ελπίζουν. Νομίζω θα ανοίξει το ματς.. θα ρισκάρω στο Over αλλά και στον άσο!

ΣΙΟΝ – ΞΑΜΑΞ : Οι δυο τους παίζουν και την Κυριακή τον τελικό κυπέλου Ελβετίας! Για την 3η θέση παίζει η Σιόν αλλά αυτό που την ενδιαφέρει είναι το κύπελλο αφού την Ευρώπη την έχει εξασφαλίσει! Η Ξαμάξ παίζει την σωτηρία της, θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Σεν Γκάλεν! Λέτε να τα μοιράσουν … ? Πάρε εσύ το κύπελλο και εγώ την σωτηρία! Ιταλικά σκέφτομαι έ? Θα δείξει … εγώ θα ποντάρω στο διπλό ,με μικρή κάλυψη και για την Κυριακή έχει ο Θεός!

ΑΕΚ –ΠΑΟ : Με δυναμική και ενδιαφέρον πλέον ο Παναθηναϊκός , η ΑΕΚ  έχασε στον Βόλο και μαζί όλη την ενέργεια που είχε για τα πλέι οφ , νομίζω ότι εύκολα η δύσκολα οι πράσινοι θα το πάρουν το παιχνίδι και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του CHL! Κακή απόδοση το 1.75 αλλά δεν το βρίσκουμε και υψηλότερα έξω!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook