Σαν θεατές…

Χαίρετε… τελευταία αγωνιστική έχουμε σήμερα και στην … αγαπημένη για πολλούς Ligue 2 , ελληνιστί Β΄ Γαλλίας! Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό άρθρο πιο πολύ τιμητικό είναι για αυτήν την κατηγορία παρά ουσιώδες! Κι αυτό γιατί , οι περισσότερες ομάδες είναι τελείως αδιάφορες και καταλαβαίνετε ότι τα σημεία… βγαίνουν με το ζόρι! Στην ουρά, […]

Χαίρετε… τελευταία αγωνιστική έχουμε σήμερα και στην … αγαπημένη για πολλούς Ligue 2 , ελληνιστί Β΄ Γαλλίας! Η αλήθεια είναι ότι το σημερινό άρθρο πιο πολύ τιμητικό είναι για αυτήν την κατηγορία παρά ουσιώδες! Κι αυτό γιατί , οι περισσότερες ομάδες είναι τελείως αδιάφορες και καταλαβαίνετε ότι τα σημεία… βγαίνουν με το ζόρι!

Στην ουρά, ξεκαθαρίστηκαν όλα την προηγούμενη αγωνιστική, η Βαν μπορεί να κέρδισε με αυτό το εκπληκτικό 4-3 την Λε Μαν όμως  έπεσε και όχι μόνο αυτό, αλλά από ότι φαίνεται στέρησε και την άνοδο στην Λε Μαν! Διπλό κακό δηλαδή! Βαν – Νιμ και Γκρενόμπλ υποβιβάζονται ενώ στην υπόθεση άνοδος ,η Εβιάν θα γιορτάσει μαζί με την Μέτς την άνοδο της ,ουσιαστικά και η Ντιζόν εξασφαλίστηκε αφού για να μην ανέβει , θα πρέπει, να χάσει και η Λε Μαν να κερδίσει με 5+ γκολ διαφορά, δύσκολα πράγματα!

Η 3 θέση έχει ένα … μυστήριο αφού η Αζαξιό (61 β. ) θέλει νίκη απέναντι στην πεσμένη Νιμ καθώς με ισοπαλία, έστω ότι λογικά κερδίζει η Λε Μαν ( 59 β. ), στην ισοβαθμία η ομάδα της Κορσικής θα υστερεί και θα μείνει 4η!

Εν κατακλείδι …  λογικά Αζαξιό και Λε Μαν κερδίζουν αλλά οι αποδόσεις είναι για γέλια! Επιλογή και το Over στο παιχνίδι της Λε Μαν! Στα υπόλοιπα , τα περισσότερα θα έχουν γκολ αλλά οι αποδόσεις στα Over είναι τραγικές! Πιο επικρατέστερα τα Κλερμόν – ΜπουλόνΕβιάν – Μέτς και το Ανζέ – Ντιζόν , όλα G-G και Over!

Επαναλαμβάνω ότι το κουπόνι σήμερα δεν είναι κάτι το αξιοσημείωτο, αφού και χθες η μέρα πήγε μια χαρά! Πέρασαν επίσης και οι δύο …ραδιοφωνικές επιλογές ,το διπλό της Γκέτεμπογκ , και ο άσος της μεγάλης Μπέργκεν Μονς!

Αυτά και για σήμερα … και  φυσικά να μην ξεχνάμε ότι ήρθε το καλοκαίρι και τα σπορ στην άμμο έχουν την τιμητική τους! Ακόμα και σαν θεατές….

Γεια και χαρά σας!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook