Μεγάλος τελικός…

Γεια σας… ανήμερα του μεγάλου τελικού του CHL σήμερα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γ.! Οι καλύτερες ομάδες την φετινή χρονιά στον θεσμό και νομίζω μέσα στις 5 καλύτερες την τελευταία δεκαετία ,από πλευράς επιτυχιών και τίτλων στον κόσμο! Πριν ξεκινήσω με τον μεγάλο τελικό να πω επίσης ότι από το σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος […]

Γεια σας… ανήμερα του μεγάλου τελικού του CHL σήμερα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γ.! Οι καλύτερες ομάδες την φετινή χρονιά στον θεσμό και νομίζω μέσα στις 5 καλύτερες την τελευταία δεκαετία ,από πλευράς επιτυχιών και τίτλων στον κόσμο!

Πριν ξεκινήσω με τον μεγάλο τελικό να πω επίσης ότι από το σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος ξεχωρίζω μόνο ένα παιχνίδι ,αυτό στην Τενερίφη!

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ: Πεσμένες και οι δύο εδώ και καιρό , αλλά με εγωισμό  αμφότερες! Με 8 απουσίες ταξίδεψε στο νησί η Πονφεραντίνα, οι 5 βασικοί! Η Τενερίφη ξύπνησε αργά , έχει 2/2 νίκες και καλές επιστροφές σήμερα! Οι νησιώτες θέλουν να κλείσουν με νίκες φέτος μια σεζόν που τόσο πολύ θέλουν να ξεχάσουν και νομίζω θα το κάνουν, θεωρώ ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς και στο τέλος θα κερδίσουν! Κάπου στο 3-1 το ματς , Άσος και Over!

Πάμε να περάσουμε σιγά-σιγά στον τελικό του Wembley …. Εκεί όπου θα αναμετρηθούν όπως ανέφερα και παραπάνω δύο ομάδες έμοιαζαν από την αρχή τα φαβορί για τον φετινό τελικό!

Για την Μπαρτσελόνα τι να πούμε… όλοι λένε τόσα τα τελευταία χρόνια που οτιδήποτε και να προσθέσεις φαντάζει γραφικό! Έφτασε σε ακόμα ένα τελικό CHL  , έχει κατακτήσει 3 στο παρελθόν , αποκλείοντας την μισητή Ρεάλ! Το τελευταίο τρίμηνο ταλαιπωρείται από τραυματισμούς κυρίως στην θέση του αριστερού μπακ! Οι Καταλανοί κατέκτησαν ακόμα ένα πρωτάθλημα φέτος με σχετική ευκολία αλλά τον τελευταία μήνα έχουν μια απραξία ενδιαφερόντων παιχνιδιών με τον Γκουαρντιόλα να χρησιμοποιεί τελευταία πολλούς αναπληρωματικούς στα παιχνίδια της Primera! Η ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα έχει ένα ερωτηματικό , αν  θα ξεκινήσει ο Αμπιντάλ σαν αριστερό μπακ με τον Πουγιόλ στο κέντρο της άμυνας , ή αν θα πάει ο αρχηγός αριστερά και ο Μασεράνο στο κέντρο της άμυνας! Η τριάδα Μπούσκετς – Ινιέστα – Τσάβι δεν χάλαει με τίποτα όπως και οι τρεις μπροστά Μέσι – Πέδρο – Βίγια, επίσης!

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γ. και ο Φέργκιουσον έχουν αρκετά διλήματα όσον αφορά την ενδεκάδα καθώς 6 παίκτες διεκδικούν 3 θέσεις! Κάρικ – Φλέτσερ – Γκίγκς – Νάνι – Άνδερσος και Κάρικ! Οι κόκκινοι διάβολοι πάντως θα αγωνιστούν στην χώρα τους , στο Λονδίνο και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα! 3 πρωταθλήματα Τσάμπιονς Λίγκ και τους Άγγλους οι οποίοι φιλοδοξούν σε ρεβάνς του 2-0 πριν διετίας στην Ρώμη! Αρκετά εύκολα η Γιουνάιτεντ στον φετινό τελικό καθώς και οι αντίπαλοι της ήταν μέτριοι αλλά και η κατάστασή της ήταν πολύ καλή από τον Νοέμβριο και έπειτα!

Πιθανές Ενδεκάδες :

Μπαρτσελόνα: Βαλντες – Άλβες , Πικέ , Πουγιόλ , Αμπιντάλ ( Μασεράνο ) – Μπούσκετς , Ινιέστα , Τσάβι – Πέδρο – Βίγια – Μέσι

Μάντσεστερ  Γ. : Φαν τερ Σαρ  – Εβρά, Ο΄Σει , Φέρντιναντ , Βίντιτς  – Κάρικ , Παρκ , Γκιγκς ( Νάνι ) – Πάρκ , Βαλένσια , Ρούνι!

Εν κατακλείδι :

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι με το Under να φαντάζει μια καλή επιλογή! Επίσης θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα θα μας παρουσιάσει ξανά το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με την Γιουνάιτεντ πάντως να την βολεύει γενικότερα αυτός ο τρόπος! Η ενδεκάδα των Άγγλων και ο τρόπος που παίζει ο Φέργκιουσον ταιριάζει να παίζει η ομάδα του πίσω από την σέντρα και να περιμένει τον αντίπαλο! Λέω να ρισκάρω στην ισοπαλία και στο 1-1 σαν σκορ και λόγο ενστίκτου πάντως! Το φαβορί πάντως είναι δίκαια η Μπαρτσελόνα αν και κάτι μου λέει ότι η Μάντσεστερ θα πανηγυρίσει στο τέλος! Τελικός είναι , προς Θεού και τα συμπεράσματα είναι επίφοβα, χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας αν θέλετε να ασχοληθείτε στοιχηματικά με τον σημερινό τελικό!

165. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.     Χ  /   ΣΚΟΡ  1-1

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ : ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  ( ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 2.60 )

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook