Άλλοι για βαθμούς, άλλοι για …παραλίες!

Χαίρετε… πάμε να περάσουμε χωρίς πολλές φλυαρίες στο πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα της Κυριακής . Είναι μάλλον η τελευταία τόσο ενδιαφέρουσα Κυριακή! Ας δώσουμε την προσοχή μας, υπάρχουν επιλογές! ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ B΄ –  ΟΥΕΛΒΑ :  Άκρως ενδιαφερόμενη πλέον η μικρή Βιγιαρεάλ, η οποία με νίκη ξεμπερδεύει! Η Ουέλβα από την άλλη , είναι αδιάφορη, σκέφτεται την νέα […]

Χαίρετε… πάμε να περάσουμε χωρίς πολλές φλυαρίες στο πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα της Κυριακής . Είναι μάλλον η τελευταία τόσο ενδιαφέρουσα Κυριακή! Ας δώσουμε την προσοχή μας, υπάρχουν επιλογές!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ B΄ –  ΟΥΕΛΒΑ :  Άκρως ενδιαφερόμενη πλέον η μικρή Βιγιαρεάλ, η οποία με νίκη ξεμπερδεύει! Η Ουέλβα από την άλλη , είναι αδιάφορη, σκέφτεται την νέα χρονιά με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν από ότι φαίνεται και γενικά το κλίμα μόνο ποδοσφαιρικό δεν είναι με τα αρκετά οικονομικά προβλήματα! Άσος….

ΚΟΡΔΟΒΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ : Έβαλε τα μαγιό η Λας Πάλμας και με  ήττα της σήμερα θα τα βάλουν και στην Κόρδοβα αφού θα σωθούν! Καλοί τελευταία οι Ανδαλουσιάνοι και χωρίς προβλήματα αν και με ισοπαλία  πιθανό να μένουν ! Πολύ χαμηλός αλλά και πολύ πιθανός άσος…

ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ : Μια από τα ίδια και εδώ … καίγεται η Ταραγόνα η οποια τελευταία πείθει, η Άλμπα του χρόνου θα παίζει στην Segunda B΄ και δεν μπορεί να αλλάξει 3η μπαλιά, τα έχουν παρατήσει! Πολύ χαμηλός άσος!

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΜΠΕΤΙΣ : Σε θαύμα ελπίζει η Άλκορκον μήπως προλάβει τα μπαράζ, θα αναγκαστεί να ανοιχτεί απέναντι στην πιθανή πρωταθλήτρια Μπέτις! Λογικο G-G…

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : Αυτό το ματς μπορεί να τελειώσει 4-4! Το έχασε το .. καράβι η Καρταχένα για τα πλέι όφ, πανηγύρια στην Ράγιο για την άνοδο, ομάδες που κάνουν φάσεις και η αδιαφορία τους μπορεί να μας δώσει πολλά γκολ! Επιλογή το Over…

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ : Εντός η Νουμάνθια σκοράρει συνεχώς, πλέον όμως δεν έχει στόχους, μια από τα ίδια για την Χιρόνα η οποία έχει μια τριπλέτα – θάνατος μπροστά!  Αν έχουν όρεξη και εδώ θα δούμε πολλά γκολ!

ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ : Με το ρίσκο ότι το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού γιατί είναι αδιάφορο θα ασχοληθώ με την ισοπαλία! Από φιέστα έρχεται η μια , από βαθμό-σωτηρία η άλλη! Δεν πιστεύω να ιδρώσουν και πολύ, ισοπαλία που για Ιταλία πληρώνει καλά!

ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΝΤΟΒΑ : Φορμαρισμένη η Πάντοβα αλλά εκτός δεν λέει και πολλά! Κολλημένη στις ισοπαλίες η ΄μεγάλη’ Τορίνο αλλά σήμερα θέλει μόνο νίκη για να μπει στα πλέι όφ! Θα την στηρίξω.. Άσος!

ΛΙΒΟΡΝΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ : Όσοι ασχολούνται με πολύ μικρές αποδόσεις νομίζω ότι η Λιβόρνο θα περάσει! Αδιάφορη μεν αλλά η αντίπαλός της είναι ότι να ναι, πολλές απουσίες για την χειρότερη ομάδα της κατηγορία  που του χρόνου θα παίζει στην Serie C! Μικρός Άσος..

ΣΙΟΝ – ΞΑΜΑΞ : 11/11 τελικούς έχει η Σιόν ενώ η Ξαμάξ έχει 0/4! Μεσοβδόμαδα έπαιξαν οι δυο τους για την τελευταία αγωνιστική με την Ξαμάξ να παίρνει το Χ , να μένει στην κατηγορία, πολλές αλλαγές τότε για την Σιόν! Πολύ περισσότερο κόσμο για την Σιόν στην Βασιλεία, είναι καλύτερη ομάδα και στον τελικό δεν θα χαριστεί! Άσος….

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ : Στην Ρώμη ο τελικός με την ομάδα της Παλέρμο να κυνηγάει τον πρώτο τίτλο στην Ιστορία της! Τεράστιες απουσίες οι Καμπιάσο και Μαικόν για την Ίντερ! Ένα γκολ θα το φάει η Ίντερ από την πολύ καλή τριπλέτα των Σικελών, ένα θα το βάλει, πιθανό G-G , μην με ρωτάτε για νικητή!

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΙΣ : Καίγονται και οι δύο, υπό προϋποθέσεις με ισοπαλία σώζονται και οι δύο! Σφιχτό παιχνίδι, θεωρώ την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο πολύ πιθανή, ώστε μετά να δουν τι κάνουν οι άλλοι και να δουν μετά τι θα κάνουν! Επιλογή το Under και το Xημ…

ΚΑΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ : Σε δύσκολη κατάσταση η Καέν, θέλει νίκη με δεδομένο ότι Μονακό και Νανσί θα κερδίσουν! Νομίζω πάντως ότι παίζει με μια ομάδα που δεν έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, είναι αδιάφορη και γενικά .. κάνει χάρες! Άσος σε κακή απόδοση!

ΛΟΡΙΑΝ – ΟΣΕΡ : Πως χάλασε αυτό το Χ με την Μπρέστ για την Οσερ την προηγούμενη αγωνιστική , απορώ ακόμα! Αδιάφορη η γηπεδούχος η οποία είναι πολύ καλή εντός και δεν κάνει … χάρες! Έναν βαθμό θέλει η Οσέρ για να σωθεί και μαθηματικά και νομίζω θα τον πάρει, δύσκολο να βγάλει διπλό στο ΄Μουστουάρ΄! Προβάδισμα στην ισοπαλία…

ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ :Εξασφαλίστηκε η Τουλούζ την προηγούμενη αγωνιστική , με ισοπαλία σήμερα εξασφαλίζεται και η Μπρέστ αλλά νομίζω ότι θα κερδίσει! Ξέρω πολλοί ασχολούνται με την ισοπαλία αλλά η αδιαφορία της Τουλούζ από αυτά που διαβάζω γι αυτήν βλέπω να το τρώει νωρίς και να μένει στο 1-0.! Ασος ….


ΤΡΙΑΔΑ … ΧΑΜΗΛΩΝ

270. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ    1

288. ΚΟΡΔΟΒΑ  – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ     1

291. ΤΑΡΑΓΟΝΑ  – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ     1

ΤΡΙΑΔΑ … ΜΕΣΑΙΩΝ

246. ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΝΤΟΒΑ    1

257. ΣΙΟΝ – ΞΑΜΑΞ     1

303. ΛΙΛ – ΡΕΝ G-G

ΤΡΙΑΔΑ … ΓΚΟΛ

290. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΧΙΡΟΝΑ Over

301. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  – ΝΙΣ Under

312. ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ Over

315. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ G-G / Over

ΣΥΣΤΗΜΑ

244. ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ    Χ

250. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ    Χ

302. ΚΑΕΝ – ΜΑΡΣΕΙΓ       1

304. ΛΟΡΙΑΝ – ΟΣΕΡ      Χ

307. ΜΠΡΕΣΤ – ΤΟΥΛΟΥΖ     1

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook