Καλοκαιρινά… προκριματικά!

Χαιρετώ όλους τους φίλους του www.athleticradio.gr !  Να ευχηθώ και επίσημα καλό καλοκαίρι σε όλους! Εδώ είμαστε μετά από ένα τριήμερο ιδιαίτερα ΄στεναχωρημένο΄  στοιχηματικά! Δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο , λίγο μπασκετάκι αλλά και αυτό με το ζόρι! Η σεζόν για τα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσε και πλέον σε αυτόν τον μήνα θα συναντάμε πλέι όφ ανόδου […]

Χαιρετώ όλους τους φίλους του www.athleticradio.gr !  Να ευχηθώ και επίσημα καλό καλοκαίρι σε όλους! Εδώ είμαστε μετά από ένα τριήμερο ιδιαίτερα ΄στεναχωρημένο΄  στοιχηματικά! Δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο , λίγο μπασκετάκι αλλά και αυτό με το ζόρι! Η σεζόν για τα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσε και πλέον σε αυτόν τον μήνα θα συναντάμε πλέι όφ ανόδου και υποβιβασμού , τους Σκανδιναβούς και τα προκριματικά του Euro 2012!

Είναι ανώφελο και ίσως κουρασστικό να εμφανίζομαι εδώ καθε μέρα… όταν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, θα είμαστε κάποτυ εδώ! Και το καλοκαίρι , με ευχάριστες ιστορίες από τον κόσμο , με στοιχηματικά νέα και γενικά με οτιδήποτε που θα με κάνει να το μοιράζομαι μαζί σας , έτσι για  διαδυκτιακή παρέα!Τι σόι blog είμαστε …Περιμένω και οτιδήποτε παρατηρήσεις – σχόλια εκτός απο εδώ και στο [email protected]!

Λίγα πράγματα και σήμερα πάντως , όχι λόγω αριθμό αγώνων αλλά λόγω των τοκογλυφικών αποδόσεων! Πάμε να δούμε κάποια παιχνίδια πάντως που μπορούν να μας δώσουν αποδόσεις ρεαλιστικές:

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ :  Θα πει κανείς τώρα … με τι ασχολείσαι ρε Γιάννη! Δεν θα έχει και άδικο… πάντως εκτός ότι και οι δύο είναι κακές , άσχετα που οι γηπεδούχοι δεν έχουν βάλει ακόμα γκολ μου φαίνονται πιο αξιοπρεπείς!  Ξέρει ότι αν δεν πάρει αυτό το ματς , μάλλον δεν θα πάρει βαθμό στον όμιλο! Φετινή εικόνα δεν έχω από καμία αλλά το 2.60+ στον άσο κάτι μου λέει να ρισκάρω! Έμαθα πάντως ότι στο φιλικό του Φλεβάρη με την Λευκορωσία την … τσούλησαν λίγο την μπάλα οι Καζάκοι! Πήραν την Eurovision οι Αζέροι τι άλλο θέλουν…

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ : Ακόμα δεν έχουν ξεχάσει οι Κροάτες το γκολ του Κομπιασβίλι στο 91΄ στα τέλη του Μάρτη και την ήττα τους από τους Γεωργιανούς! Για τον όμιλο της Εθνικής μας η αναμέτρηση , με τις δύο να είναι στο κόλπο της πρόκρισης! Ο Κετσπάγια θα πάει να ταμπουρωθεί,  οι Κροάτες εντός παρουσιάζονται δυνατοί! Χαμηλός ο άσος , έχει μια αξία το Χ/1!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ : Σαν χθες θυμάμαι τον άσο που είχαμε επιλέξαμε στο Βοσνία – Ρουμανία και την ανατροπή των γηπεδούχων , τότε! Κάπου στο 2.4 ο άσος , όπως και τώρα αυτός της Ρουμανίας! Οι Βόσνιοι καλύτεροι ομάδα , οι Ρουμάνοι το παλεύουν αλλά βρίσκονται σε πτώση σαν εθνική ομάδα, με ποιότητα πάντως! Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία! Με σημείο δεν θα ασχοληθώ, αλλά μόνο με το G-G!

ΒΕΛΓΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΑ : Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα του Βελγίου , παίζει καλά με παίκτες φρέσκους και διψασμένους για τίτλους! Οι βασικοί Φελαινί – Προτό και  Ντέμπελε λείπουν για τους ποιοτικούς Βέλγους! Από την άλλη , οι Τούρκοι δεν μου αρέσουν αλλά έχουν… Χίντιγκ! Εκτός οι σημαντικότατοι μέσοι Σαχίν και Άλντιντοπ! Δυσκολεύεται στο γκολ εκτός έδρας η Τουρκία Αν έπαιζε ο Ντέμπελε θα ήμουν πολύ ζεστός για τον άσο, τώρα απλή επιλογή ο άσος και επειδή δεν βλέπω να σκοράρει η Τουρκία, θεωρώ το Under πιθανό, φοβάμαι το 0-0 του Χίντιγκ!

*Λογικά η σοβαρή Γαλλία του Μπλάν περνάει από την Λευκορωσία , ενώ το παιχνίδι των Γερμανών θα έχει αρκετά γκολ , με το Over να μοιάζει πιθανό αν και είναι αρκετά μικρό!

ΤΡΙΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ

201. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ    1

211. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ    G-G

126. ΒΕΛΓΙΟ –   ΤΟΥΡΚΙΑ    Under

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook