Έχει επιλογές…

Καλημέρα σε όλους … να έχετε ένα εξαιρετικό Σ/Κ και καλά μπάνια αφού πλέον ο καιρός έχε μπει για τα καλά σε καλοκαιρινές διαδρομές! Χθες μας τα χάλασε η … Τατιάνα η Βοσνία η οποία δεν έβαλε γκολ, έχασε τα άχαστα και χάσαμε το G-G, ενώ κρατούσαμε το Under με νύχια και με δόντια στο […]

Καλημέρα σε όλους … να έχετε ένα εξαιρετικό Σ/Κ και καλά μπάνια αφού πλέον ο καιρός έχε μπει για τα καλά σε καλοκαιρινές διαδρομές!

Χθες μας τα χάλασε η … Τατιάνα η Βοσνία η οποία δεν έβαλε γκολ, έχασε τα άχαστα και χάσαμε το G-G, ενώ κρατούσαμε το Under με νύχια και με δόντια στο Βέλγιο! Τεράστιο σημείο αποδείχθηκε ο άσος του Καζακστάν , παιχνίδι που πέρασε γενικά στα .. ψηλά!

Σήμερα θα μας απασχολήσει για τελευταία φορά φέτος η Segunda Division (τελευταία αγωνιστική ) και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον με τα προκριματικά του Euro 2012! Επιλογές από Βραζιλία και Αργεντινή δεν υπάρχουν… αύριο  νεότερα γι αυτούς!

ΡΩΣΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ :  Μπορεί να πήρε την ισοπαλία στην έδρα της , δεν λέω είναι καλή ομάδα αλλά τώρα που οι ΄φίλοι ΄ της Ρώσοι θέλουν επειγόντως βαθμούς δεν νομίζω ότι θα πάνε να κάνουν την μεγάλη έκπληξη, αν και αυτοί θέλουν τους βαθμούς! Στην έδρα της  Ζενίτ το παιχνίδι , θεωρώ το 1/1 επιλογή, αν το βρείτε πάνω από το 1.60!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ : Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε στις δύο πιο παραδοσιακά επιθετικές ομάδες του κόσμου! Χωρίς άγχος θα παίξουν την μπαλίτσα τους και μακάρι να δούμε γκολ και θέαμα! Σε καλές αποδόσεις συναντάμε το Over!

ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ : Την ζωή τους παίζουν οι Ελβετοί που θέλουν μόνο νίκη… Βέβαια στο ιστορικό ΄Γουέμπλει ΄ και με αντίπαλο την Αγγλία, δεν είναι εύκολα πράγματα! Φρέσκια ενδεκάδα ετοιμάζει ο Χίτσφελντ , χωρίς Ρούνει οι Άγγλοι! Παρ΄ όλα αυτά βλέπω το παιχνίδι να ανοίγει , και να έχουμε γκολ! Επιλογή το Over…

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ : Φόρμα – ομάδα – έδρα  … όλα δείχνουν άσο! Το Μαυροβούνιο έχει δείξει χαρακτήρα , δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ ( 4 αγ ) και με την επιστροφή του Γιόβετιτς γίνονται ισχυρότεροι! Από την άλλη , η Βουλγαρία δεν πείθει , παίζει το τελευταίο της χαρτί αλλά το ρόστερ και η τωρινή ομάδα , δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά καλή φουρνιά παικτών και την καλή ομάδα που είχε! Με ΄χαλάει΄  λίγο η απόδοση αλλά θα ασχοληθώ με τον άσο!

ΛΕΤΟΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ : Μόνο για την νίκη ταξίδεψε στην Ρίγα η Λετονία για να μπει ΄σφήνα΄ στην πρώτη δυάδα! Σκληροτράχηλη η Λετονία αλλά χωρίς ρεαλιστικό κίνητρο! Βλέπω να μπαίνουν 2-3 γκολ!

Τελευταία αγωνιστική στην Segunda Division:

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΟΥΕΣΚΑ : Πεσμένη και αδιάφορη η γηπεδούχος, με απουσίες επίσης! Η πιο ντεφορμέ ομάδα η ΄Άλμπα ΄ και με χρέος 8 εκ. ευρώ παρακαλώ! Αδιάφορη και η Ουέσκα η οποία μετά από αυτό το παιχνίδι θα αποχαιρετήσει τον συμπαθή προπονητή της , Ονέσιμο και θέλει να το κάνει με νίκη! Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, σε ένα χαλαρό παιχνίδι μπορεί να έρθει το διπλό το οποίο θα το αγοράσω, σε καλές τιμές!

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ B : Νίκη για να ελπίζει σε τίτλο , θέλει η Ράγιο , η οποία είναι πλήρης και δεν νομίζω να της χαλάσει την γιορτή η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί βρήκαν και έκαναν που λένε , με την Σαλαμάνκα, ο Σοριάνο έφτασε τα 31 γκολ στο πρωτάθλημα! Ξανά με απουσίες! Πολύ .. μα πολύ πιθανό Over , και Over 3.5! Επιλογή και ο άσος!

ΜΠΕΤΙΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ : Αν η Μπέτις κερδίσει εξασφαλίζει τον τίτλο , και τον θέλει! Με έξι απουσίες ταξίδεψε στην Ανδαλουσία η Βιγιαρεάλ Β΄, την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά! Πιθανό Over και εδώ , και Over 3.5 γκολ!

ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ : Έπεσε η Σαλαμάνκα, δεν τα κατάφερε τελικά! Γίνεται ένας μικρός χαμός εκεί με το τι έφταιξε και φέτος και πήγε … άκλαυτη! Η Νουμανθια με νέο προπονητή πλέον, ήταν εξαιρετική με την Χιρόνα, εκτός δεν πείθει αλλά θέλει να κλείσει νικηφόρα και βρίσκει την κατάλληλη αντίπαλο γι αυτό! Αδιάφορο είναι , προς Θεού αλλά οι πιθανότητες της Νουμάνθια να κερδίσει είναι περισσότερες από κάτι 3.00 που κυκλοφορούν , από κοντά και το Over!

ΧΙΡΟΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ : Αδιάφορο και αυτό το παιχνίδι! Ανανέωσε ο τεχνικός της Χιρόνα, φεύγει ο τεχνικός της Κόρδοβα!  Τρεις βασικές απουσίες για τους γηπεδούχους,  απουσίες και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι  σώθηκαν την τελευταία στιγμή!  Εντός των ημερών αναμένεται να πουληθεί το 98,7 % των μετοχών της Κόρδοβα όπως ανακοινώθηκε χθες!Υγεία μου βγάζει η Χιρόνα , εντός είναι καλή και μπορεί να κλείσει νικηφόρα το έτος! Άσος σε δευτερεύον δελτίο…

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ : Ένα από τα λίγα ενδιαφέροντα παιχνίδι της ημέρας… Η  Βαγιαδολίδ ακόμα και με ισοπαλία θα είναι στα πλέο όφ! Όλοι μέσα είναι για την καλή Βάγια, για τίποτα δεν παίζει  η Άλκορκον αλλά φήμες λένε ότι την έχει πλησιάσει η Χερέθ για να κάνει την ζημιά! ΄ Θα ανέβει η Βαγιαδολίδ ΄, είπε ο καλύτερος παίκτης της Άλκορκον, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΆΕΚ, Κίνι! Δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει τα πλέι όφ η εξαιρετική Βαγιαδολίδ, δεν ξέρω όμως  αν το κάνει με ισοπαλία ή νίκη!

ΕΛΤΣΕ – ΧΕΡΕΘ : Μόνο νίκη και ήττα της Βαγιαδολίδ  … αυτό είναι το σενάριο για την Χερέθ που την οδηγεί στα πλέι όφ! Σε μέτρια κατάσταση η Έλτσε, πήρε με τύχη τον πόντο στην  Γρανάδα , έχει μπει στα πλέι όφ, ενώ σήμερα θα έχει αρκετές απουσίες! Με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα η Χερέθ αλλά και με τον προπονητής της να δηλώνει ότι δεν συνεχίζει του χρόνου! Στο εξωτερικό η Έλτσε παίζεται πάνω από 1.80,  που το βρήκε ο ΟΠΑΠ το 1.55? Θέλω να ρισκάρω σε αποδόσεις κοντά στο 5.00 για την Χερέθ αν και η είδηση με την απομάκρυνση του Λόπες από τον πάγκο με πάγωσε λίγο! Πιθανό Over και για τους πολύ τολμηρούς διπλό!

ΘΕΛΤΑ – ΚΑΡΤΑXΕΝΑ : Έχει να κερδίσει εντός η Θέλτα από τις 19 Φεβρουαρίου! Έκκληση έκαναν οι παίκτες να γεμίσει το γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα με απουσίες, κακό κλίμα, απολυμένο προπονητή εδώ και … μήνες! Σε καλή κατάσταση στα τελευταία 3 παιχνίδια η Θέλτα, με την Χερέθ έπρεπε να πάρει την νίκη και σήμερα είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να ξεσπάσει! Θα ρισκάρω στο 1/1 , πιθανό και το Over!

* Η φωτό είναι από τοπικό ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις στο Πιθχουάν

ΤΡΙΑΔΑ

225. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ B    1

238. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ    1

241. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Over

ΔΥΑΔΑ … ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ

224. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΟΥΕΣΚΑ    2

229. ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ    2

ΤΡΙΑΔΑ … ΓΚΟΛ

229. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β Over  3.5

227. ΜΠΕΤΙΣ –ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β Over 3.5

234. ΘΕΛΤΑ – ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ    1 / Over 3.5

H …BOMBA

233. ΕΛΤΣΕ – ΧΕΡΕΘ    2

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook