Επιλογές διημέρου…

Χωρίς να αποχωριζόμαστε τις στοιχηματικές μέρες ξεκούρασης πάμε να δούμε σήμερα κάποιες δευτερεύουσες επιλογές! Δευτερεύουσες γιατί κατ΄ αρχήν είναι Ιούνιος μήνας και επειδή πρόκειται και φιλικά παιχνίδια! Κακή η Κυριακή αλλά συνεχίζουμε τον στοιχηματικό Γολγοθά ! Τα παιχνίδια δεν είναι για σοβαρό Bet, τουλάχιστον τα φιλικά ενώ για οτιδήποτε νεότερα μπορεί να προστεθεί σαν σχόλιο […]

Χωρίς να αποχωριζόμαστε τις στοιχηματικές μέρες ξεκούρασης πάμε να δούμε σήμερα κάποιες δευτερεύουσες επιλογές! Δευτερεύουσες γιατί κατ΄ αρχήν είναι Ιούνιος μήνας και επειδή πρόκειται και φιλικά παιχνίδια! Κακή η Κυριακή αλλά συνεχίζουμε τον στοιχηματικό Γολγοθά !

Τα παιχνίδια δεν είναι για σοβαρό Bet, τουλάχιστον τα φιλικά ενώ για οτιδήποτε νεότερα μπορεί να προστεθεί σαν σχόλιο και φυσικά περιμένω και τα σχόλιά σας!

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ : Φιλικό είναι , δεν τρελαινόμαστε! Δεν μπορώ όμως να παραβλέψω την καλή εμφάνιση της Ιταλίας με την Εσθονίας, την φιλοδοξία του Πραντελι και το επιθετικό δίδυμο Ρόσι – Πατζίνι που νομίζω όμοιό του δεν συναντάμε σε πολλές εθνικές ομάδες! Από την άλλη, έχουμε την ομάδα του Τραπατόνι , θα παρουσιαστεί με απουσίες , εκτός Κιν και Γκίβεν μεταξύ άλλων! Αποδόσεις κοντά στο 1.90 που έχει ο ΟΠΑΠ είναι ικανοποιητικές, έξω παίζεται χαμηλότερα! Επαναλαμβάνω … για να μην παρεξηγούμαι, φιλικό είναι το παιχνίδι!

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ : Η Ισπανία παίζει πλέον με κεκτυμένη ταχύτητα! Άλλο ένα ματς φιλικό για τους Ίβηρες, στο προηγούμενο νίκησαν εύκολα τις ΗΠΑ ( 0-4 ) και το παιχνίδι απέναντι στην Βενεζουέλα ( προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα ) θα έχει γκολ! Πιθανό Over!

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΓΚΑΝΑ: Καλά στοιχεία δείχνει τελευταία η Νότιος Κορέα που θα αντιμετωπίσει χωρίς προβλήματα την ελλιπέστατη Γκάνα! Οι Εσιέν, Μπόατενγκ, Μενσά και Αντρέ Αγιού είναι τεράστια προβλήματα , έπαιξαν την Παρασκευή και νίκησαν για το Κόπα Άφρικα το Κόνγκο με 3-1 και βλέπει ιδιαίτερα χαλαρό αυτό το φιλικό σε Ασιατικό έδαφος! Καλές και οι δύο , νομίζω ότι οι Κορεάτες μοιάζουν είναι πιο κοντά στην νίκη σε αυτό το φιλικό και από ότι φαίνεται δεν θα κάνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα! Φιλικός… άσος ρίσκου με 2-1 … λέω εγώ!

Παιχνίδια Τετάρτης

*Να πω ότι τα δύο ματς για τα πλέι όφ είναι Θέλτα – Γρανάδα και Βαγιαδολίδ – Έλτσε!  Οι ρεβάνς είναι στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν ψηλότερα στην βαθμολογία, το ίδιο θα γίνει και στο τελικό ζευγάρι για την άνοδο στην Primera!

ΘΕΛΤΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ : Να πούμε δυο λόγια για το ματς αν και είναι λίγο νωρίς (ξημερώματα Τρίτης ) , αν έχω κάτι σημαντικό θα παραθέσω σχόλιο!

Διαφορετικές ομάδες οι δυο τους … η Θέλτα ξεκίνησε το πρωτάθλημα σαν το απόλυτο φαβορί μαζί με την Μπέτις, μέχρι την 29η αγωνιστική ήταν στην πρώτη δυάδα , αλλά κάπου τον Ιανουάριο … έσκασε! Συνεχόμενες γκέλες και γενικά το διάστημα Ιανουάριος – Απρίλιος η ομάδα ήταν για γέλια, ο προπονητής άλλαζε συστήματα, έβαζε 5 πίσω κάποια στιγμή ενώ τσακωνόταν συχνά με τις βεντέτες! Το τελευταίο μήνα πάντως παίζει καλά και την Κυριακή με την Καρταχένα ήταν καταιγιστική ενώ το κλίμα έχει φτιάξει! Έχει έμπειρους  παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά στην  άμυνα κάνει νερά….

Η Γρανάδα από την άλλη, ξεκίνησε για πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα αλλά προέκυψε άνοδος! Σε ένα μεγάλο διάστημα του πρωταθλήματος , έπαιζε μακράν το ωραιότερο ποδόσφαιρο με επιθετική τριπλέτα μπροστά που κάνει … παπάδες! Με τον τραυματισμό του πρώτου της σκόρερ άρχισε η πτώση… Λείπει εδώ και καιρό, το πολυβόλο Χέιχο με τα 24 γκολ! Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι την Τετάρτη δεν θα παίξει καθώς είναι κοντά στην επιστροφή του, θα ενημερώσω γι αυτό! Πάντως η ομάδα έχει 2 παιχταράδες στα πλάγια , υψηλού επιπέδου , αριστερά τον Μπενίτεθ και δεξιά τον Ορεγιάνα! Πολύ καλή και στα χαφ ενώ το ατού της ομάδας είναι η καυτή τη έδρα, το ΄Καρμένες΄! Και τα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα έληξαν με 1-1 ! Δεν θεωρώ απίθανο να επαναληφθεί το ίδιο σκορ… Χωρίς να γνωρίζω ακόμα τυχόν απουσίες θεωρώ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο στο ματς!Βλέπω πάντως να περνάει η Γρανάδα στα μεταξύ τους!

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ : Απορώ πως στο προηγούμενο φιλικό της η Ολλανδία απέναντι στην Βραζιλία , έμεινε στο 0-0! Τώρα παίζει με άλλη μια ομάδα που κοιτάει περισσότερο την επίθεση, έχει παίκτες με ποιότητα που θέλουν να αποδείξουν πράγματα! Δεν έχω πιθανές ενδεκάδες αλλά νομίζω ότι το ματς θα είναι ανοιχτό , θεωρώ πιθανό το Over!

ΥΓ. Δεν την βλέπω καλά την Αργεντινή στα φιλικά … χωρίς Μέσι η ομάδα είναι λίγη! Τα ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική λένε ότι δεν τιμούν την φανέλα που φορούν! Αντίθετα η εικονιζόμενη χωρίς να φοράει … την τιμάει!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook