Vamos Γρανάδα!

Χαίρετε…. αν κοιτάξουμε λίγο το κουπόνι του Σαβ/κου θα δούμε αρκετές ομάδες άγνωστες να κυριαρχούν σε αυτό , στοιχηματικά άγνωστες,βλέπε Ιαπωνία και γενικότερα πρωταθλήματα 2ης γραμμής! Ομάδες που αν υπήρχε πλήρη δράση ούτε καν θα τις κοτάγαμε! Είμαστε κοντά πάντως και προσπαθούμε να τα ακολουθούμε και να ξεχωρίζουμε κάποιες επιλογές. Πριν δούμε τις υπόλοιπες , […]

Χαίρετε…. αν κοιτάξουμε λίγο το κουπόνι του Σαβ/κου θα δούμε αρκετές ομάδες άγνωστες να κυριαρχούν σε αυτό , στοιχηματικά άγνωστες,βλέπε Ιαπωνία και γενικότερα πρωταθλήματα 2ης γραμμής! Ομάδες που αν υπήρχε πλήρη δράση ούτε καν θα τις κοτάγαμε! Είμαστε κοντά πάντως και προσπαθούμε να τα ακολουθούμε και να ξεχωρίζουμε κάποιες επιλογές.

Πριν δούμε τις υπόλοιπες , λίγες , επιλογές πάμε να δούμε αναλυτικά τον επαναληπτικό για τα  πλέι όφ ανόδου ανάμεσα σε Γρανάδα και Θέλτα!

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΘΕΛΤΑ : Αδικείται από το τελικό 1-0 η Γρανάδα στο ΄Μπαλαίδος ΄ , ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και γενικότερα όπως είπε και ο τεχνικός της, Φάμπρι , άξιζε το λιγότερο την ισοπαλία! Οι φίλαθλοι της ομάδας ετοίμασαν ένα βίντεο για να πωρώσουν τους παίκτες και τους ίδιους , γενικότερα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα, 17.000 οπαδοί στο γήπεδο όπως ενώ γράφουν οι Ισπανοί ότι θα θυμίζει σαν ΄χύτρα ταχύτητας΄! Η είδηση είναι ότι ο σκόρερ Χέιχο μπήκε στην αποστολή αλλά μάλλον ξεκινάει από τον πάγκο!

Πατήστε εδώ για να δείτε το πωρωτικό βίντεο των οπαδών!

Και εδώ άλλο ένα…

Στον αντίποδα, η Θέλτα πήγε το ματς εκεί που το ήθελε, στο 1-0! Δεν εντυπωσίασε, λίγες φάσεις , το μυαλό της ήταν  στο να μην δεχτεί γκολ! Όλους τους ποδοσφαιριστές του πήρε ο Ερέρα στην Ανδαλουσία εκτός από τον βασικό τερματοφύλακα Φαλκόν! Η παρουσία της φέτος στα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή , με μόλις 3 ήττες ενώ σκόραραν σε σχεδόν όλα τα ματς! Αυτό το ματς πάντως είναι διαφορετικό από τα άλλα…  Λογικά θα πάει ξανά στο 5-3-2 με έμφαση στην άμυνα! Με 300 ΄ταλιμπάν΄ στις εξέδρες!

Έμπειρη μπροστά η Θέλτα, η οποία θα παρουσιαστεί και με αμυτνικούς προσανατολισμούς, αλλά νομίζω ότι στο ΄Καρμένες ΄ θα λυγίσει! Η έδρα είναι καυτή ,η Γρανάδα εκεί παίζει τρομερή μπάλα , η επιστροφή του Χέιχο δίνει ψυχολογία στους γηπεδούχους που θα επιτεθούν από το πρώτο λεπτό! Θεωρώ ότι μπορεί το ματς να λήξει και 3-1, οι γηπεδούχοι δεν θα πάνε για το 1-0 , δεν είναι η φύση της ομάδας  τέτοια! Θα στηρίξω με όλη μου την καρδιά αυτό τον Άσο!


ΜΟΝΟ

217. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΘΕΛΤΑ     1

ΣΥΣΤΗΜΑ

216. ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ – ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ     1 / Under

218. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ   – ΚΙΛΜΕΣ     1

223. ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ     1/1

228. ΒΑΣΚΟ – ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ     Χ ( 2 )

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook