Προβάδισμα στις έδρες…

Κυριακή σήμερα και έχει καταντήσει κουραστικό να αναφέρομαι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές επιλογές! Υψηλού ρίσκου όλα τα σημεία που ασχολούμαστε πιο πολύ για συντήρηση! Μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει και καλοκαιρινές επιλογές… Τρομερά πράγματα έγιναν χθες στο Γρανάδα – Έλτσε , το ματς έπρεπε να λήξει 3-0 με απίθανες χαμένες ευκαιρίες από Γρανάδα ( πέναλτι […]

Κυριακή σήμερα και έχει καταντήσει κουραστικό να αναφέρομαι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές επιλογές! Υψηλού ρίσκου όλα τα σημεία που ασχολούμαστε πιο πολύ για συντήρηση! Μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει και καλοκαιρινές επιλογές…

Τρομερά πράγματα έγιναν χθες στο Γρανάδα – Έλτσε , το ματς έπρεπε να λήξει 3-0 με απίθανες χαμένες ευκαιρίες από Γρανάδα ( πέναλτι – δοκάρια ) , έληξε 1-0 , το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι και η Γρανάδα τελικά επικράτησε με 5-4!

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ : Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά είναι αρκετά ικανοί στην έδρα τους! Μέχρι τώρα εκεί έχουν παίξει με 3 από τις καλύτερες ομάδες τις κατηγορίες , για αυτό και η συγκομιδή της δεν ήταν αρκετή! Αντιμετωπίζει μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα , την Κουόπιο που σε τιμές αουτσάιντερ θα την προτιμήσω! Με τα δεδομένα του αγώνα κάτι 3άρια που κυκλοφορούν νομίζω ότι αξίζουν! Άσος!

ΛΑΝΟΥΣ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ : Όποιος δεν έχει δει την Λανούς να αγωνίζεται , πραγματικά… χάνει! Εξαιρετική ομάδα ,έρχεται από σπουδαίο διπλό και χωρίς απουσίες σήμερα! Όνειρο ο τίτλος , κυνηγάει την επίσης καλή , Βελέζ! Ο άσος έχει προβάδισμα…

ΙΣΠΑΝΙΑ U21 – ΑΓΓΛΙΑ U21 : Aν ρίξετε μια ματιά στην αποστολή των Ισπανών θα πείτε ότι αυτοί μπορεί να πάρουν και το Ευρωπαϊκό των ανδρών! Μακράν το πρώτο φαβορί για κατάκτηση της διοργάνωσης! Ντε Χέα , Μουνιαίν , Μαρτίνεθ ,Ερέρα, Μπόγιαν  και άλλοι πολλοί απαρτίζουν την μικρή ΄Dream Team ΄ για τους Ίβηρες! Βέβαια και οι Άγγλοι είναι πολύ καλοί με σπουδαία ονόματα αλλά θα ασχοληθώ τους φίλους μου τους Ισπανούς σε ικανοποιητική απόδοση!

Αυτοί είναι οι παίκτες της Ισπανίας U21...

ΕΛΤΣΕ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ : Πολύ καλύτερη στο πρώτο ματς η Βαγιαδολίδ, πίεσε από την αρχή είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας  και με … κλασικό γκολ Γκέρα , σέντρα από δεξιά – κεφαλιά Γκέρα και γκολ, η ΄Βάγια ΄ πήρε το προβάδισμα! Αρκετά έντονο ματς με τσαμπουκάδες ανάμεσα σε πολλούς παίκτες!

Η Βαγιαδολίδ ξεκινάει το πρωί της Κυριακής με τρένο ,θα κάνει περίπου 6 ώρες να φτάσει στο Αλικάντε και από εκεί με πούλμαν σε μισή ώρα θα είναι στο Έλτσε! Έχει μια σχετική ταλαιπωρία δηλαδή, η αποστολή πάντως είναι πλήρης! Περίπου 200 οπαδοί τους θα βρίσκονται στις εξέδρες! Πολύ καλά άκρα με τον Σίσι στα αριστερά  και τον Αλεμάν στα δεξιά, στην επίθεση ο παιχταράς Χάβι Γκέρα (28 γκολ )!

Ο βασικός αμυντικός Έκτορ αποβλήθηκε στο ΄Θορίγια ΄ και θα είναι η μοναδική απουσία για την Έλτσε! ΄ Είμαστε ισχυροί στην έδρα μας και μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα΄ είπε ο χαφ Χενερέλο ! Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή,. Μπορνταλάς ! Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Έλτσε ο οποίος είπε ότι ΄ είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για μένα από τότε που έγινα πρόεδρος ΄ ενώ τόνισε ότι αν στοιχημάτιζε θα πόνταρε στο σκορ 2-0!! Περίπου 30.000 οπαδοί των γηπεδούχων αναμένεται να βρίσκονται στο ΄Μαρτίνεθ Βαλέρο ΄!

*Διαιτητής της αναμέτρησης είναι αυτός που σφύριξε το …επικό 5-4 φέτος στο Ελμάντικο ανάμεσα σε Σαλαμάνκα και Έλτσε!

Πιο έμπειρη και πιο καλή σαν ομάδα η Βαγιαδολίδ, αλλά σε πολλά παιχνίδια φέτος εκτός έδρας ,ήταν τραγική! Άλλωστε από τα 21 ματς έχασε τα 11! Από την άλλη η Έλτσε, έχει δίψα να ανέβει μετά από 20 χρόνια στην Primera, σφιχτή ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της τα πήρε φέτος οριακά! Έχω πει και έχω γράψει ότι από αυτό το ζευγάρι βλέπω να περνάει η Βαγιαδολίδ, μπορεί απόψε όμως να περάσει και με ήττα! Δεν είναι απίθανο να χάσει με 2-1 και να περάσει… οπότε για τους συντηρητικούς υπάρχει η επιλογή με χάντικαπ +1 ,+0.5 (Κερδίζετε σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της ομάδας. Εάν η ομάδα χάσει με ένα τέρμα διαφορά χάνετε το 50% του ποσού που στοιχηματίσατε) το οποίο το συναντάμε κοντά στο 1.55! Από κει και πέρα , για σημείο είναι πολύ απρόβλεπτο ματς , προβάδισμα θα δώσω στην ισοπαλία!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

240. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ    1 ( Χ )

245. ΙΣΠΑΝΙΑ U21 – ΑΓΓΛΙΑ U21     1

252. ΕΛΤΣΕ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ    2  ( +1,+0.5 )

254. ΛΑΝΟΥΣ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ    1

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook