Σκόρπιες σκέψεις…

Χαίρετε… πέρασε και άλλο ένα Σ/Κ χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον με συνολικά λίγα σημεία!Το πρωτάθλημα το πήρε η Βελέζ στην Αργεντινή Ίσως κάποιες επιλογές ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά και απολογούμαι γι αυτό! Εκνευρίστηκα πολύ με την ΙσπανίαU21 , να σας πω την αλήθεια την Κυριακή … όχι επειδή την πρότεινα …απλά έβλεπες στο γήπεδο μια […]

Χαίρετε… πέρασε και άλλο ένα Σ/Κ χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον με συνολικά λίγα σημεία!Το πρωτάθλημα το πήρε η Βελέζ στην Αργεντινή Ίσως κάποιες επιλογές ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά και απολογούμαι γι αυτό!

Εκνευρίστηκα πολύ με την ΙσπανίαU21 , να σας πω την αλήθεια την Κυριακή … όχι επειδή την πρότεινα …απλά έβλεπες στο γήπεδο μια τρομερή ομάδα , είχε βάλει γκολ , περίμενες από λεπτό σε λεπτό να κάνει το 2-0 με την Αγγλία και στο 88΄ έρχεται το 1-1, από το πουθενά! Θα πει κανείς , τόσα χρόνια ασχολείσαι … πρώτη φορά έγινε αυτο? Όχι αλλά όποιος είδε τον αγώνα δεν μπορεί ένα ματς που η μια ομάδα είναι τρομερή , χάνει τα πάντα , την βλέπεις ότι όποτε θέλει μπορεί να βάλει γκολ, η άλλη απλά να την κοιτάει … και το ματς να τελειώνει 1-1! Με ξενέρωσε κοινώς….

Κάνοντας σκόρπιες σκέψεις για αυτό το κουπόνι, το τρέχον, οι επιλογές θα είναι ξανά ελάχιστες! Την Τρίτη δεν υπάρχει κάτι λόγω αποδόσεων , αν και μια σκέψη να ρισκάρω με τους μικρούς Ισλανδούς … την έχω!

Την Τετάρτη υπάρχει η ΄ματσάρα΄ Γρανάδα – Έλτσε! Μπορεί να έχω κουράσει αρκετούς με τα Ισπανικά, αλλά νομίζω ειδικά αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει κάτι άλλο, ενώ νομίζω ότι αρκετοί έχουν πληρωθεί από επιλογές της Segunda! Θα ασχοληθώ ξανά με την Γρανάδα, ομάδα που μας έχει πληρώσει τόσες φορές φέτος! Είναι το πουλέν μας ..

Η Γρανάδα το Σάββατο έκανε … πλάκα στην Θέλτα αλλά επικράτησε τελικά στα πέναλτι! Δείτε εδώ του λόγου το αληθές! Αμφίβολοι ο καλός μπακ Σιγκέιρα αλλά και ο Χέιχο ξανά για την Γρανάδα, σε γεμάτο γήπεδο ξανά, με καλύτερη αντίπαλό αυτήν την φορά , την Έλτσε! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Γρανάδα κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες-εμπόρους  να … κλείσουν νωρίτερα τα ΄μαγαζιά ΄ τους ώστε να πάνε όλοι στο γήπεδο! ΄ Είναι ιστορικό γεγονός ΄ λένε! Για να μην αναλύω άλλο θα ασχοληθώ με άσο… αν έχω κάτι που θα με αποτρέψει θα έχετε ενημέρωση!

Λέω … μαζοχιστικά να ασχοληθώ με τους μικρούς Ισπανούς άσχετα με το 1-1 της Κυριακής! Οι άνθρωποι έχουν κάνει μια εξαιρετική ομάδα ,λειτουργεί στο μοντέλο της μεγάλης Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, πραγματικά με εντυπωσίασε, με κατοχή και κινήσει στο χώρο, άσχετα με το αποτέλεσμα! Καλοί οι Τσέχοι αλλά λέω ότι κοντά στο 1.70 ,που το βλέπω τώρα που γράφω ( γιατί Τετάρτη το βλέπω κοντά στο 1.50) να το αγοράσω!

Η Πέμπτη είναι καθαρά μέρα Σκανδιναβών , ξέρετε καλά ότι δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα , αν υπάρξει κάτι μέχρι τότε θα υπάρξει σχολιασμός!

Αυτά….

ΥΓ.1 Σταμάτησε από την ενεργό δράση και ο Μάρτιν Παλέρμο , από τους ποιο εμβληματικούς επιθετικούς τα τελευταία 15 χρόνια στα παγκόσμια γήπεδα! Adios..

Πανό που αναρτήθηκε στο τελευταίο του ματς με την φανέλα της Μπόκα!

ΥΓ.2 Όποιος θέλει να δημοσιεύσει κάποια αθλητική ιστορία είτε αστεία είτε οτιδήποτε ,αν υπάρχει κάποιος που να θέλει να αναρτήσει κάποιο στοιχηματικό ή μη , αθλητικό ή μη, ακόμα και κάποια φωτό και με σχολιασμό ….. στέλνει στο [email protected]! Μέσα στο καλοκαίρι θα ασχοληθούμε και με ΄εξωστοιχηματικά΄θέματα… Μείνετε συντονισμένοι…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook