Κάτι υπάρχει…

Σάββατο ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ :Ντέρμπι κορυφής , σφιχτή ομάδα η φιλοξενούμενη , εντός σκοράρουν με ευκολία οι γηπεδούχοι! Κανένας δεν θα ανοιχτεί, και οι δύο θα προσέξουν πρώτα να μην χάσουν, σύμμαχος σε αυτήν την ισοπαλία ρίσκου και η προϊστορία! ΜΙΑΛΜΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ  : Από 4άρες προέρχονται και οι δύο αλλά η Γκέτεμποργκ είναι πιο […]

Σάββατο

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ :Ντέρμπι κορυφής , σφιχτή ομάδα η φιλοξενούμενη , εντός σκοράρουν με ευκολία οι γηπεδούχοι! Κανένας δεν θα ανοιχτεί, και οι δύο θα προσέξουν πρώτα να μην χάσουν, σύμμαχος σε αυτήν την ισοπαλία ρίσκου και η προϊστορία!

ΜΙΑΛΜΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ  : Από 4άρες προέρχονται και οι δύο αλλά η Γκέτεμποργκ είναι πιο ομάδα! Όταν χάνει  , το κάνει στις λεπτομέρειες και τα εκτός έδρας παιχνίδια της ταιριάζουν! Από την άλλη η Μιάλμπι δεν πείθει … Το διπλό κοντά στο 2.50 είναι επιλογή!

ΚΙΛΜΕΣ – ΟΛΙΜΠΟ : Τελικός για την αποφυγή του υποβιβασμού! Στα τελευταία ματς έβγαλε ψυχή η Κίλμες, δεν την πίστεψα με Σαν Λορέντζο και πλέον στην καυτή της έδρα , κρατάει την τύχη στα χέρια της! Πολύ πιθανό το Under , με ρίσκο η επιλογή στον άσο!

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ : Πόνεσε πολύ κόσμο το 1-1 στο 90΄ της προηγούμενης εβδομάδας για την Κρουζέιρο! Διαπιστωμένο, είναι άτυχη… θα το καταλάβει κάποιος που παρακολουθεί τα παιχνίδια της! Το ίδιο γήπεδο χρησιμοποιούν και οι δύο ομάδες! Σαν πολύ νομίζω πήγε η ΄μικρή΄  Αμέρικα Μινέιρο! Θα στηρίξω αυτό το διπλό!

Κυριακή

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ : Έβγαλε ένα δύσκολο σερί αγώνων η Χέλσινμποργκ και πλέον αρχίζουν τα … βατά! Σε κακή κατάσταση η Νόρκεπινγκ , έχει και μια σημαντική απουσία στην μεσαία γραμμή! Νομίζω ότι κοντά στο 2.00 το διπλό αξίζει προσοχής!

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ  : Χωρίς πολλά … ενδιαφερόμενη και σε καλή κατάσταση η Άρσεναλ, αδιάφορη και με αλλαγές στην ενδεκάδα οι ΄φοιτητές΄ .  Μου αρέσει αυτός ο άσος σε καλή απόδοση….

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΒΑΣΚΟ : Δεν βλέπω πως μπορεί να χαλάσει αυτό το Over! Η συμπεριφορά και των δύο ομάδων μέχρι τώρα , είναι άκρως επιθετική! Δεν είναι για κάτι 4αριά στο διπλό η Βάσκο , θα το χτυπήσει το παιχνίδι! Πιθανό G-G και Over!

ΕΛΤΣΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Κατ ΄ αρχήν ξεκαθαρίζω ότι θέλω να ανέβει στην Primera η Γρανάδα, είναι και καλύτερη ομάδα εδώ που τα λέμε! Επαναληπτικός του 0-0 στην Γρανάδα, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φάσεις και τα χαμένα πέναλτι του Ά αγώνα

Καταιγιστική κατά διαστήματα η Γρανάδα στο πρώτο ματς, πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το διπλό χαμένο πέναλτι του Γκόμες στην τελευταία φάση του αγώνα! Στα θετικά για την Γρανάδα η επάνοδος του πρώτου σκόρερ Χέιχο, (ξεκινάει βασικός )χωρίς νεότερα προβλήματα η ομάδα του Φάμπρι, !Θα έχει ένα πέταλο από 1.500 περίπου φίλους της η Γρανάδα! Παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης από την Γρανάδα, στο παρελθόν έχει κακές αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο! Με 500 οπαδούς διεξήχθη η τελευταία προπόνηση!

Κατάμεστο από 36.000 οπαδούς της , αναμένεται το ΄Βαλέρο΄ ! Σκληροτράχηλη και έμπειρη η Έλτσε, η οποία θα παραταχθεί πλήρης! Ομάδα που στηρίζεται πολύ στα χτυπήματα του Αλμπακάρ στα στημένα, με παίκτες που μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό! Ο Χάιμε (τερμ )τα έπιασε και τα δύο, δηλώνοντας μετά το τέλος ΄ βρισκόμαστε ένα βήμα από την δόξα ή την κόλαση ΄.

Καυτή θα είναι η έδρα της Έλτσε , εξαιτίας και της επίθεσης στα πούλμαν από οπαδούς της Γρανάδα , κατά την αποχώρησή τους από το ΄Καρμένες΄! Με πιο επιθετικές τάσεις οι γηπεδούχοι , θα παίξουν με αντεπιθέσεις οι της Γρανάδα! Ίδιες ενδεκάδες και οι δύο , χωρίς προβλήματα αμφότεροι! Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο γκολ! Καλοί οι τερματοφύλακες και για τις δύο ομάδες , θεωρώ πάντως ότι είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο! Μακάρι να λήξει 1-1 και να περάσει η Γρανάδα….. για να δούμε!

ΤΡΙΑΔΑ

132. ΕΛΤΣΕ – ΓΡΑΝΑΔΑ     Χ (2)

138. ΑΜΕΡΙΚΑ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ      2

166. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ      1

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

119. ΝΤΕΓΚΕΦΟΡΣ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ     Χ

122. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ    2

126. ΚΙΛΜΕΣ – ΟΛΙΜΠΟ    1

148. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ    2

172. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΒΑΣΚΟ OVER

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook