Είναι νωρίς αλλά…

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμιά μεγάλη όρεξη να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα! Όχι ότι τεμπελιάζουμε αλλά αφενός οι Σκανδιναβοί δεν πιάνονται από πουθενά αυτό τον καιρό , αφετέρου όποια σημεία βγαίνουν παρουσιάζονται σε χαμηλή απόδοση! Αρκετή μελέτη χωρίς να βγαίνει κάτι σημαντικό… Βέβαια…. Τούτος ο μήνας που διανύουμε είναι παραδοσιακά ο πιο […]

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμιά μεγάλη όρεξη να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια μεσοβδόμαδα! Όχι ότι τεμπελιάζουμε αλλά αφενός οι Σκανδιναβοί δεν πιάνονται από πουθενά αυτό τον καιρό , αφετέρου όποια σημεία βγαίνουν παρουσιάζονται σε χαμηλή απόδοση! Αρκετή μελέτη χωρίς να βγαίνει κάτι σημαντικό…

Βέβαια…. Τούτος ο μήνας που διανύουμε είναι παραδοσιακά ο πιο χαλαρός….

Χωρίς καμία ανάλυση λοιπόν ,  κρατάω 2 Over από Φινλανδία , το σημερινό Ελσίνκι – Τούρκου και αυτό της Πέμπτης ανάμεσα σε Γιβασκίλα και Χόνκα!

Τεράστιος τελικός το Σάντος – Πενιαρόλ , βλέπω να το σηκώνει η Σάντος αλλά μπορεί να το κάνει και στην παράταση! Δεν ελκύει και το 1.4 όπως και να έχει…

Τα μπαράζ στην Αργεντινή θα είναι και τα δύο … ΄΄αίμα και άμμος ΄΄! Η πιθανότητα του under και στα δύο είναι πιθανή, αλλά από κει και πέρα δεν νομίζω να βγαίνει κάτι!

Επίσης ήθελα να ρισκάρω με τον άσο της Γκέτεμποργκ , στο ντέρμπι αλλά κάτι με αποτρέπει! Και για τον φίλο που μου έστειλε e-mail για κατάκτηση του Golden Cup από το Μεξικό , είμαι θετικός! Και σήμερα λογικά θα περάσει εύκολα την Ονδούρα!

Στο κοντινό μέλλον θα κάνουμε και εκτενής αναφορές για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ποιους βλέπουμε πρωταγωνιστές!

Αλλά…. Δεν μπορώ να παραβλέψω και να μην σχολιάσω τις πρώτες αποδόσεις που βγήκαν!

Προσωπικά ασχολήθηκα με το 5.5 που βρήκα για πρωταθλήτρια Γαλλία την Παρί! Οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη , έχει καλές βάσεις σαν ομάδα από πέρυσι, έχει κόσμο που την στηρίζει και ένα δίδυμο Νενέ – Γκαμειρό που του χρόνου θα κάνει όργια! Δεν λέω ότι είναι το πρώτο φαβορί και να παίζεται στο 2.00 αλλά όπως και να έχει το 5.5 είναι υπερβολικό δεν νομίζετε?

Αγόρασα και Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία…. Δεν την βλέπω να το χάνει για 2η φορά! Η απόδοση είναι μικρή αλλά νομίζω ότι οι Βαυαροί είναι το ξεκάθαρο φαβορί!

Στην Ιταλία επίσης υπάρχει … θέμα! Φαβορί οι μπουκ δίνουν δικαίως την Μίλαν ! Εδώ λέω να ρισκάρω σε κάτι 8αράκια που βλέπω για την Γιουβέντους! Με Κόντε στο τιμόνι , με πάνω από 100 εκκ.  για μεταγραφές και με έναν κόσμο που προσδοκά … Ανάσταση! Τεράστια ομάδα η Γιουβέντους , έχει παίκτες  που πέρυσι μπορεί να μην έκαναν κάτι σπουδαίο αλλά νομίζω με 3-4 καλές μεταγραφές , έχει τύχη! Αγοράζω και αυτό το 8.00 που συναντώ για να πάρει το πρωτάθλημα της Ιταλίας!

Ξέρω είναι νωρίς για να κρίνουμε ομάδες αφού δεν ξέρουμε τι παίκτες θα έχουν την επόμενη χρονιά αλλά τουλάχιστον οι προϋποθέσεις σε Παρί και Γιούβε είναι θετικές! Άλλωστε και οη τριάδα Παρί – Γιούβε – Μπάγερν προσφέρεται κοντά στο 70!!! Είναι υπερβολικό νομίζω! Μέχρι εκεί….

Περιμένω σχόλια…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook