Και αν σου κάτσει …?

Χαίρετε … είπα να ξεχαστώ λίγο από τους διαλόγους , τα στημένα τα τόσα πολλά ονόματα που έχουν βγει πλέον στην δημοσιότητα με λίγο …  Copa America! Μεγάλη διοργάνωση για τους Λατίνους η συγκεκριμένη και νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους μας αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ή κάποια άλλη […]

Χαίρετε … είπα να ξεχαστώ λίγο από τους διαλόγους , τα στημένα τα τόσα πολλά ονόματα που έχουν βγει πλέον στην δημοσιότητα με λίγο …  Copa America!

Μεγάλη διοργάνωση για τους Λατίνους η συγκεκριμένη και νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους μας αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ή κάποια άλλη μεγάλη διοργάνωση !

Δεν θα μπω σε μεγάλες αναλύσεις άλλωστε εδώ θα είμαστε να τα λέμε όταν υπάρχουν παιχνίδια! Στην Αργεντινή γίνεται λοιπόν το 34ο COPA AMERICA! Δικαιολογημένα φαβορί η Αργεντινή , από κοντά οι Βραζιλιάνοι και σαν επικίνδυνο  αουτσάιντερ εμφανίζεται οι ενισχυμένοι Ουρουγουάη! Δεν θα επεκταθώ σε αυτό το άρθρο σε καμία από τις τρεις αυτές σπουδαίες ομάδες, θα έχουμε χρόνο στο μέλλον να το κάνουμε…

Έχω μια έμπνευση και είπα να την μοιραστώ… όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε αυτό προσπαθώ να κάνω! Αφήνω τους 2 πρώτους ομίλους και πάω λίγο στον 3ο……

Στον 3ο όμιλο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί…. Εκεί υπάρχουν Ουρουγουάη , Χιλή ,  Μεξικό και Περού! Η Ουρουγουάη είναι καλύτερη ομάδα και ελαφρώς είναι πιο μπροστά! Είναι ένας όμιλος που και οι τέσσερις έχουν τα προβλήματα τους πριν την έναρξη αυτού του τουρνουά!

Οι μπουκ έχουν σε χειρότερη μοίρα από όλες, την ομάδα του Μαρκαριάν , το Περού!

Δικαιολογημένα … από μια άποψη και ειδικά χωρίς Πιζάρο! Αλλά ειδικά ο εγχώριος μας Οργανισμός νομίζω … το παράκανε! 25 απόδοση σε έναν όμιλο ΄φωτιά΄ για μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα! Η μεγαλύτερη απόδοση που συνάντησα έξω είναι το 15! Θεωρώ πιο δίκαιο το 12… Επίσης έχω την αίσθηση ότι την ευνοεί το πρόγραμμα, παίζει με το φαβορί του ομίλου Ουρουγουάη την πρεμιέρα, εκεί όλα γίνονται!

Επειδή λοιπόν δεν θεωρώ απίθανο να έχουμε αρκετές ισοπαλίες και γενικά πολλά ισορροπημένα παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο, ίσως ξεπεταχθεί αυτή η έκπληξη για την ομάδα του Περού και πάρει την 1η θέση! Δεν λέω ότι είναι φαβορί … προς Θεού! Απλώς ότι σε απόδοση 25.00 , θα ασχοληθώ και ας μην πάρει βαθμό! Και στο κάτω – κάτω Μαρκαριάν έχεις , ξέρεις ότι όλοι οι πaίκτες του θα παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια!

ΥΓ. Δεν πίνεις 2 ποτά ένα βράδυ και μπορείς να πας …διακοπές! Νομίζω αξίζει ένα μικρό  bet!

ΥΓ. Αυτά με τους φίλους μου τους Περουβιανούς , για τους υπόλοιπους  θα τα κουβεντιάσουμε εν καιρό!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook