Ζαλίστηκα…

Η αλήθεια είναι ότι μελετώντας αυτό το κουπόνι  και με όλες αυτές τις ομάδες που είναι στον  1ο προκριματικό … ζαλίστηκα! Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό προσπαθούμε να ανακαλύψουμε που στην ευχή είναι όλες αυτές οι ομάδες που μας παρουσιάζονται ξαφνικά κατακαλόκαιρο! Δεν θα συμμετέχω  στοιχηματικά σε αυτό τον προκριματικό και μάλιστα σε αυτές τις αποδόσεις! […]

Η αλήθεια είναι ότι μελετώντας αυτό το κουπόνι  και με όλες αυτές τις ομάδες που είναι στον  1ο προκριματικό … ζαλίστηκα! Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό προσπαθούμε να ανακαλύψουμε που στην ευχή είναι όλες αυτές οι ομάδες που μας παρουσιάζονται ξαφνικά κατακαλόκαιρο! Δεν θα συμμετέχω  στοιχηματικά σε αυτό τον προκριματικό και μάλιστα σε αυτές τις αποδόσεις!

Εννοείται ότι αυτή η στήλη δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνει 1.30 την Χόνκα και 1.2ο την Γιαγκελόνια! Μετά τις 12 Ιουλίου , και με τους β΄ προκριματικούς του Europa League αλλά και του CHL ίσως υπάρξουν σοβαρές επιλογές!

Πάντως ένα fun bet , με την κόντρα της Τρόμσο και τον άσο της Ολιμπίκ Μπακού θα το … ρίξω! Έτσι για την συμμετοχή…

Από Νορβηγία λέω να ασχοληθώ με τον άσο της Λίλεστρομ! Ένας … Νορβηγός ψαράς μου είπε ότι αδικείται από την βαθμολογική της θέση! Διαθέτει, λέει, την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχει επιθετικό δίδυμο φωτιά (19 από τα 28 γκολ) και έχει και …. πελάτισσα την Σταρτ εδώ και χρόνια!

Παρατηρούμε ότι στην Βραζιλία σε πάρα πολλά παιχνίδια έχουμε γκολ και θέαμα! Ένα τέτοιο παιχνίδι αναμένεται να είναι και το Σαο Πάολο – Μποταφόγκο, προσωπικά θα ασχοληθώ με το G-G! Λέω να στηρίξω και την Φλαμένγκο που έχω την αίσθηση ότι σιγά – σιγά θα ανεβαίνει..

ΥΓ. Σχεδόν καθολικά παίζονται αυτήν την εβδομάδα οι άσοι της Κοριτίμπα και της Βίκινγκ! Αρχικά τα είχα στις επιλογές μου αλλά βλέπω να τα προτιμούν πολλοί…πάρα πολλοί και δεν μου αρέσει αυτό!

Αυτά…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook