Ταλαιπωρία…

Χαίρετε… επιστροφή μετά από  αυτό το κακό ποδοσφαιρικό τριήμερο στο Copa America ! Αργεντινή – Βραζιλία – Παραγουάη ΄γκέλαραν ΄ και το πιο σημαντικό είναι ότι ζήτημα και οι τρεις μαζί να έκαναν πάνω από 7-8 πραγματικές ευκαιρίες στους αντιπάλους τους! Σκέτη ταλαιπωρία τα περισσότερα παιχνίδια, ότι πρέπει για να σε πάρει ο ύμνος … […]

Χαίρετε… επιστροφή μετά από  αυτό το κακό ποδοσφαιρικό τριήμερο στο Copa America ! Αργεντινή – Βραζιλία – Παραγουάη ΄γκέλαραν ΄ και το πιο σημαντικό είναι ότι ζήτημα και οι τρεις μαζί να έκαναν πάνω από 7-8 πραγματικές ευκαιρίες στους αντιπάλους τους! Σκέτη ταλαιπωρία τα περισσότερα παιχνίδια, ότι πρέπει για να σε πάρει ο ύμνος …

Παρακολούθησα 3 παιχνίδια από τα συνολικά 6 της α΄ αγωνιστικής αλλά είδα και φάσεις από τα υπόλοιπα! Έχω εικόνα γενικότερα από τις ομάδες….

Τα δύο φαβορί , Βραζιλία και Αργεντινή εμφανίστηκαν κατώτερες των προσδοκιών. Η μεν Αργεντινή  παρατάχθηκε αποκομμένη με 3 αμυντικούς χαφ και 3 επιθετικούς , χωρίς συνοχή ,η δε Βραζιλία κάπου το έχανε στην τελική προσπάθεια αλλά και αυτή δεν εντυπωσίασε , το αντίθετο!

Στην Ουρουγουάη , τα έχω ξαναγράψει και πει …. Θα το πληρώσει και λόγο του ΄λίγου΄ τερματοφύλακα που διαθέτει! Διαθέτει μέτρια αμυντική και μεσαία γραμμή στην επίθεση, ο Καβάνι δεν ήταν πουθενά, προσπαθούσε μόνος του ο Φορλάν με λίγο … Σουάρες! Γενικά  με ατομικές ενέργειες δεν γίνεται δουλειά απέναντι σε δεμένες ομάδες που παίζουν με πολύ πάθος!

Το Περού με δικαιώνει … προς στιγμήν! Έπρεπε να νικήσει την Ουρουγουάη , προηγήθηκε , πολύ σκληρή μεσαία γραμμή και τον Γκερέρο μπροστά να δείχνει σε καλή κατάσταση, δεν απειλήθηκε σοβαρά και στο τέλος έχασε 2 τρομερές φάσεις για να νικήσει! Με το Μεξικό θα είναι επιλογή!

Η Χιλή μου έδειξε πολύ καλά στοιχεία… έπαιξε μπάλα , ήταν δεμένη και με ποιότητα ενώ παρά το γκολ που δέχτηκε νωρίς κατάφερε και γύρισε το ματς! Δείχνει σε καλή κατάσταση!

Η Παραγουάη πίσω είναι πολύ καλή αλλά μπροστά λίγα πράγματα, η Κολομβία δεν είμαι σίγουρος αν θα κέρδιζε σε περίπτωση που δεν έμενε η αδύναμη Κόστα Ρίκα από νωρίς με 10 παίκτες!

Στα της εβδομάδας… για Αργεντινή – Κολομβία την Τετάρτη , ήδη βλέπω πάρα πολλούς να έχουν πέσει πάνω στον άσο! Σου λέει , να γκελάρει δεύτερο συνεχόμενο η Αργεντινή? Μπα .. άσος! Δεν είναι έτσι όμως το στοίχημα… Το θέμα είναι ότι και η Κολομβία δεν λέει πολλά , ειδικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ( Γέπες – Περέα ) !Νομίζω ότι η Αργεντινή αν παρουσιαστεί λίγο καλύτερη , θα κερδίσει , όμως το 1.4 να το παίξει ο Μέσι και όχι εμείς!

Ισορροπία βλέπω στο Βολιβία – Κόστα Ρίκα , που το βρήκε ο ΟΠΑΠ το 1.75 στον άσο , ήθελα και να ΄ξερα! Έξω άνοιξε στο 2.10 , και νομίζω κάπου έκει είναι η δίκαιη απόδοση στην Βολιβία! Ότι αποτέλεσμα και να έρθει δεν θα μου κάνει την παραμικρή εντύπωση!

Αυτά με Copa America σαν ένα πρώτο σχόλιο για αυτά που είδα την πρώτη αγωνιστική , μέτρια πράγματα! Ξεχωρίζουν μέχρι τώρα οι καλοί τερματοφύλακες και οι δυνατοί αμυντικοί!

Από προκριματικά του Europa League της Πέμπτης θα κρατήσω μόνο τον άσο ρίσκου της Φλαμουτάρι! Είναι καλοί οι Αλβανοί ή τουλάχιστον καλύτεροι από τους αντίπαλους και μπορούν να τους ξανακερδίσουν στην έδρα τους!

Από τα υπόλοιπα , στα περισσότερα παιχνίδια έχει κριθεί η πρόκριση ενώ σε άλλα δεν μας εξυπηρετούν οι αποδόσεις!

Στην Βραζιλία θέλω να στηρίξω κάποιους άσους ( Φλαμένγκο – Κρουζέιρο ) αλλά οι αποδόσεις είναι κακές! Δεν έχω κάτι σε καλή απόδοση…

Τελικό η Παραγουάη? Γυμνή στο γήπεδο η Λαρίσα! Βρες λες?

Να είστε καλά…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook