Καλή στοιχηματική χρονιά!

Χαίρετε…  πάει και αυτό το Copa America ( νικήτρια η Παραγουάη ), επιστρέψαμε και εμείς μετά από απουσία περίπου 15 ημερών ξεκούρασης! Από την Δευτέρα επιστρέψαμε και ραδιοφωνικά …. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ξεκινάει το πρώτο πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει την νέα χρονιά , η Β Γαλλίας! Αρχές Αυγούστου μπαίνουν στον χορό και […]

Χαίρετε…  πάει και αυτό το Copa America ( νικήτρια η Παραγουάη ), επιστρέψαμε και εμείς μετά από απουσία περίπου 15 ημερών ξεκούρασης! Από την Δευτέρα επιστρέψαμε και ραδιοφωνικά ….

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ξεκινάει το πρώτο πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει την νέα χρονιά , η Β Γαλλίας! Αρχές Αυγούστου μπαίνουν στον χορό και πάρα πολλοί άλλοι ενώ ήδη οι μικροί Γερμανοί , οι Ελβετοί και οι Δανοί έχουν ξεκινήσει!

Εκτός  από την έναρξη της Β΄ Γαλλίας , αυτήν την εβδομάδα έχουμε και το Σούπερ Καπ Γαλλίας αλλά και πάρα πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια!

Από το blog στο site του Athetic θα επικοινωνούμε… στοιχηματικά , θα ανταλλάσουμε απόψεις και όποτε υπάρχει χρόνος θα αναλύουμε και παιχνίδια με τα οποία ασχολούμαστε! Ο χώρος αυτός είναι για ανταλλαγή απόψεων και όχι για κουραστικές αναλύσεις που δεν θα προσφέρουν τίποτα! Εδώ θα είμαστε για τις ερωτήσεις σας αλλά και στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού της χρονιάς που ξεκινάει….

Τετάρτη και Πέμπτη έχουμε προκριματικά για το CHL και το Europa League , πολλά παιχνίδια με τις ομάδες να είναι σε περίοδο προετοιμασίας ( οι περισσότερες )! Ειδικά αυτήν την περίοδο που ετοιμάζουμε τα previews για την Ligue 2 αλλά και για τα άλλα πρωταθλήματα που ξεκινούν σιγά – σιγά! Δεν θα ασχοληθώ με αποδόσεις χαμηλές σε αυτήν την φάση!

Από τα προκριματικά του CHL λέω να ασχοληθώ με τον υψηλό άσο της Ελσίνκι που δείχνει έτοιμη και σε τρομερή κατάσταση! Σφιχτό ματς το Οντένσε – Παναθηναϊκός με το Under να μοιάζει πιθανό, ενώ δεν βλέπω να κερδίζει η Ρόζενμποργκ! Ανερχόμενη δύναμη η Πλζεν στην Τσεχία, πρωταθλήτρια πέρυσι , μπορεί να πάρει κάτι από το ματς!

Στα προκριματικά του Europa τώρα …ξεκινάω από τον άσο της Σλάσκ! Τρομερή έδρα , καλή ομάδα η οποία εκεί αγωνίζεται με πολύ πάθος, η Λοκομοτίβ δεν λέει και πολλά! Κλειστό ματς το Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ , με τον ΄δικέφαλο ΄ να πηγαίνει για το 0-0! Θεωρώ πρόκληση τις αποδόσεις στην αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου και λέω , με το πλεονέκτημα του ενός τέρματος που έχει , να πάω μαζί της! Στο +1 πάμε με την Ντίφερνατζ! Ενδιαφέρον έχει στοιχηματικά και το Μίντιλαντ – Γκιμαράες !Από το κύπελλο μπήκαν στον θεσμό οι ανέτοιμοι νησιώτε… τον πρώτο λόγο ο άσος!

Όσον αφορά το Σούπερ Κάπ Γαλλίας που γίνεται στο Μαρόκο, από ένστικτο κυρίως θα πάω με την Μαρσέιγ! Αποδυναμώθηκε η Λίλ μεταγραφικά ενώ η Μασσαλοί ενισχύθηκαν και μοιάζουν πιο έτοιμοι την δεδομένη χρονική στιγμή! Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 8 Αυγούστου!

ΤΡΙΑΔΑ

128. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΠΑΟ Under

148. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΠΑΟΚ Under

150. ΟΛΙΜΠΙΑ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ Over

ΣΥΣΤΗΜΑ

126. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΝΤΙΝΑΜΟ     1

133. ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΙΓ    2

141. ΣΛΑΣΚ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ    1

162. ΝΤΙΦΕΡΝΑΤΖ – ΟΛ. ΒΟΛΟΥ    1(Χ)

171. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ  – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ    1


ΥΓ. Το έγραψα και σε παλιότερο άρθρο αλλά σε αυτό το κουπόνι βγήκαν οι αποδόσεις για τα πρωταθλήματα! Έχω ασχοληθεί με Παρί στην Γαλλία και με Γιουβέντους στην Ιταλία, σε αποδόσεις καλές! Δεν λέω ότι απαραίτητα είναι μεγάλα φαβορί για τίτλο αλλά αξίζουν σε αυτές τις αποδόσεις! Ξεκινούν αμφότερες με μεγάλη φιλοδοξία!Από τα μικρά θεωρώ την Μπάγερν στο 1.65 … επιλογή!

Λέτε να το πάρει η Γιουβέντους το Σκουντέτο?

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook